Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ROKOKO PRAGA

PRAGA, CEHIA http://www.hotelrokoko.cz/en

  • Localizare -  Vedere generala

  • CAZARE -  Camera standard

  • Servicii -  Restaurant

  • Servicii -  Restaurant

loading ...
LOCALIZARE

 Localizare
Hotel Rokoko este situat chiar în centrul orasului Praga, în cladirea Palatului Rokoko, protejata ca patrimoniul cultural din Piata Wenceslas. Numeroase situri de patrimoniu istoric si cultural, precum si muzee, restaurante, teatre, cinematografe si cluburi de noapte se afla în imediata sa vecinatate.
Aeroporturi în apropiere:
- Aeroportul Vaclav Havel Praga  (11,7 km)
- Aeroportul Pardubice  (94 km)

CAZARE

 Cazare luxoasa în 48 camere luminoase si elegante. Camerele de la etaj ofera privelisti uimitoare ale centrului istoric din Praga.
Dotari: aer conditionat, televizor LCD, apel de trezire, conexiune gratuita Wi-Fi, Mini-bar, telefon cu linie directa, paturi mari confortabile, cu saltele separate si noptiere, dulap spatios, spatiu de depozitare amplu, un birou mare cu lampa si scaun, ferestre mari, baie cu cada, oglinda luminata mare, uscator de par portabil reglabil.

SERVICII

 Micul dejun este servit între 07:00 si 10:00 în café-ul hotelului si este de tip bufet.
Se ofera o selectie de sunca, salam, cârnati, brânza, produse de patiserie dulci si sarate, oua, fructe, legume, cereale, castraveti, brânza, marmelade, produse lactate, sucuri si bauturi calde.
Set de cafea si ceai (ceainic, cesti, cafea, ceai, zahar, lapte), contra unei taxe de 80 CZK / zi (aproximativ 3 €).
Pentru oaspetii care nu sunt cazati este disponibil un serviciu de mic dejun la 280 CZK / persoana (aproximativ 10 €).

FACILITATI

 Alte facilitati: Receptie 24/7, ascensor, depozit de bagaje, seif, Wi-Fi gratuit în hotel, apeluri de trezire, Exchange Office, fier si masa de calcat, umbrela, adaptor de alimentare, serviciu de lustruire a pantofilor, camera de depozitare a bagajelor, telefon, fax, copiere, scanare si alte servicii de birou disponibile la cerere, magazin - ceasuri, bijuterii, cosmetice si vânzari de jucarii, informatii despre atractiile culturale si evenimentele sociale din Praga, tururi de vizitare si rezervari de excursii, cumpararea biletelor pentru evenimente culturale si sociale.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: