Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

EDEN ROC HOTEL

KALITHEA RHODOS, RODOS, GRECIA http://www.edenroc.gr

  • Vedere - Vedere generala

  • CAZARE - Restaurant a la carte

  • CAZARE - Camera garden view/sea view

  • CAZARE - Camera eden garden/eden sea view

  • CAZARE -  Camera eden sea view

  • CAZARE - Camera bungalow garden view

  • CAZARE - Camera bungalow garden view

  • CAZARE - Camera bungalow pool view

  • CAZARE - Camera bungalow pool view-baie

  • CAZARE - Camera executive suite

  • CAZARE - Camera executive suite-baie

  • CAZARE - Camera pool suite

  • CAZARE - Camera pool suite

  • CAZARE - Camera pool suite

  • CAZARE - Camera pool suite

  • CAZARE - Camera pool suite

  • Servicii - Grill House

  • Servicii - Restaurant principal

  • Facilitati - Organizare de nunti

  • Plaja si Piscine - Internet corner

  • Plaja si Piscine - Piscina principala

  • Plaja si Piscine - Piscina principala

  • Plaja si Piscine - Piscina pentru copii

  • Plaja si Piscine - Piscina cu topogane

  • Plaja si Piscine - Piscina cu topogane

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Sporturi si Activitati -  Sala de gimnastica

  • Intrare principala - Intrare principala

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul este  la 4 km de centrul orasului din Rhodos si 18 km de aeroportul international Diagoras, la 800 m de drumul principal, situat chiar pe plaja.
CAZARE
Camera garden view-au o suprafata de 22 mp, o ambianta sofisticata cu facilitati moderne, internet fara fir, sunt dotate cu frigider, aer conditionat, TV, sunt mobilate colorat, sunt si camere antialergice, au vedere la gradina. Se pot caza maxim 3 persoane.
Camere sea view-au o suprafata de 22 mp, o ambianta sofisticata cu facilitati moderne, internet fara fir, sunt dotate cu frigider, aer conditionat, TV, sunt mobilate colorat, sunt si camere antialergice. Au vedere la mare. Se pot caza maxim 3 persoane.
Camere eden garden view-au o suprafata de 23 mp, sunt renovate in 2011, sunt moderne si sunt decorate cu un afis mare, internet fara fir, sunt dotate cu frigider, aer conditionat, sunt mobilate colorat, sunt si camere antialergice, au vedere la gradina.  Sunt dotate in plus cu seif (fara plata) si facilitati pentru ceai si cafea (fara plata). Se pot caza maxim 3 persoane.
Camere eden sea view-au o suprafata de 23 mp, sunt renovate in 2011, sunt moderne si sunt decorate cu un afis mare, internet fara fir, sunt dotate cu frigider, aer conditionat, TV, sunt mobilate colorat, sunt si camere antialergice. Sunt dotate in plus cu seif (fara plata) si facilitati pentru ceai si cafea (fara plata), au vedere la mare. Se pot caza maxim 3 persoane.
Camere bungalow garden view-sunt localizate foarte aproape de mare si sunt inconjurate de gradini luxuriante. Au o suprafata de 28-36 mp, sunt dotate cu internet fara fir, mini frigider, seif, TV, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea. Sunt si camere antialergice. Capacitatea maxima a camerei este de 3 persoane.
Camere bungalow pool view-sunt localizate foarte aproape de mare si sunt inconjurate de gradini luxuriante. Au o suprafata de 29-33 mp, sunt dotate cu internet fara fir, mini frigider, seif, TV, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea. Au vedere la piscina comuna si sunt in zona cea mai retrasa a hotelului. Sunt si camere antialergice. Capacitatea maxima a camerei este de 4 persoane.
Camere executive suite-au o suprafata de 37 mp, sunt dotate in stil simplu si modern, cu mobilier din stejar deschis la culoare, minifrigider, seif, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, halat, papuci, uscator de par, oglinda care mareste, zona de relaxare si birou, internet de mare viteza, dulap, baie cu dus si cada separata, 2 chiuvete, TV cu ecran plat in zona de relaxare, TV cu ecran clasic in dormitor. Sunt si camere antialergice. Capacitatea camerei este de 4 persoane.
Suite pool-sunt localizate in gradinile luxuriante, au o suprafata de 53 mp, sunt spatioase cu mobila de lemn in palete de culori calde si linistitoare cu culro de bleu, liliac si accente de maro. Sunt dotate cu minifrigider, seif, veranda cu iesire directa la piscina, 2 bai moderne cu dusuri mari, 1 dormitor decorat elegant care are TV LCD, TV LCD suplimentar in zona de lounge cu canale satelit in mai multe limbi, Ipad cu sistem audio bang si olufsen si Ipod dock, telefon in baie, nepresso-masina de facut cafea si capsule suplimentare, usa glisanta care separa zona de lounge de dormitor, dulap mobil, uscator de par, oglinda care mareste, unitati de aer conditionat individuale, birou, internet fara fir de mare viteza, vin spumant la sosire. Sunt si camere antialergice. Capacitatea camerei este de 4 persoane.
SERVICII
All inclusive sau ultra all inclusive 
Conceptul all inclusive 
Restaurant principal este renovat, ofera locuri in interior si exterior (pe terasa) unde se serveste: mic dejun, pranz si cina cu specific grecesc si international.
-mic dejun intre 07.00-10.00;
-pranz 12.30-14.00 ofera in sistem bufet: salate-antreuri si feluri principale de mancare, fructe si deserturi in sistem bufet sunt separate, bauturile servite sunt cu autoservire in timpul pranzului: vin local (rosu si alb), bere la draft, bauturi racoritoare (cola, 7-up, limonada, suc de portcale, apa minerala si apa plata) care sunt in masini de racire, apa minerala sau apa carbogazoasa la sticla nu sunt incluse, tinuta solicitata este casual;
-cina intre 19.00-21.30 se ofera in sistem bufet salate-antreuri si feluri principale, bufet decorat rece, fructe si deserturi sunt in sectiuni diferite, spectacol de gatit, bauturile servite in timpul cinei sunt: vin local alb si rosu, bere la draft, bauturi racoritoare: cola, 7-up, suc de portocale, apa minerala si plata de la masini de racire, apa minerala sau apa carbogazoasa la sticla nu sunt incluse.
Sunt 4 cine tematice pe saptamana: greceasca, italieneasca, orientala si cu fructe de mare. Tinuta solicitata la cina este smart casual, costumele de baie nu sunt acceptate, barbatii trebuie sa poarte pantaloni lungi.
Cafea la flitru si biscuiti, o varietate de gustari usoare sunt servite ziua, inghetata pemntru copii.
Restaurant a la carte international-accesul este gratuit o data pe saptamana/persoana. Este nou, modern, spatios si luxos situat langa restaurantul principal ofera o varietate de mancaruri din bucataria internationala.
Restaurantele Italian si Meze sunt deschise de la 19.00-22.00 si accesul se face pe baza de rezervare.
Cone-zona de servit masa toata ziua: mic dejun a la carte deschis intre 08.00-11.00, Burger House deschis intre 12.00-17.00, Grill House deschis intre 19.00-22.00 cu rezervare, Pool Bar deschis intre 10.30-18.00 serveste bauturi reci, sucuri, cafea, clatite, inghetata, gustari servite intre 10.30-12.30, 14.00-18.00, 21.30-23.00.
Flokos-Bar-este barul principal deschis de la 10.30-23.30 ofera cafea la flitru, ceai si biscuiti si o varietate de gustari usoare. Bauturi non-alcoolice (cola, 7-up, suc de postocale, apa minerala, sucuri si apa) de la masini de racire. Bauturi alcoolice (gin, vodka, rom, apertive, brandy, lichioruri), vin local rosu si alb, o varietate de cocktailuri, bere la draft, apa minerala sau apa carbogazoasa la sticla nu sunt incluse.
Lobby/Champagne&Wine Bar deschis intre 18.30-22.00 si 20.00-22.00 in extrasezon ofera vin spumant, cocktailuri si o selectie de vinuri locale.
Stone Bar (Cocktail Bar) este deschis intre 19.00-22.00.
Beach Bar&restaurante pe plaja, taverna To Dikti-sunt situate chiar langa plaja, au vedere la mare: 08.00-11.00 mic dejun englezesc, continental si grecesc, 12.30-14.30 in sistem bufet all inclusive usor. Bauturile din conceptul all inclusive pe barul de la plaja sunt servite de la 10.30.
 
Conceptul Ultra all inclusive:
-Include tot ceea ce este mentionat in conceptul All inclusive;
-Prelungirea orelor de functionare la barurile care servesc All inclusive de la 10.00-00.30 (orele standard de functionare sunt 10.30-23.30; -Bauturi alcoolice internationale de marca la barul principal al hotelului;
-Bauturi si cocktailuri suplimentare la barul principal (includ espresso si capuccino);
-Lista de vinuri extinsa la Champagne& Wine Bar;
-Aprovizionarea mini bar-ului la sosire este gratuita;
-Seif gratuit in receptie daca nu este inclus in camera In camera farfurie cu fructe la sosire.
FACILITATI
Receptie 24 ore, servicii concierge, internet Wi-fi in camere si in zonele comune, parcare, lift, servicii de spalatorie si curatatorie, servicii de secretariat si de afaceri: fax, fotocopiere pentru organizarea de intalniri sau conferinte, organizarea de nunti.
Mini club pentru copii de 2 ori/zi 09.30-12.30 si 15.30-17.30 unde sunt supravegheati de personal calificat.
Mini disco, jocuri pentru copii la piscina. Baby club 0-3 ani de la 10.00-14.00 cu personal calificat.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul este situat pe plaja privata cu pietricele.
Piscina olimpica localizata chiar langa Flocks Bar, si este construita chiar in fata plajei, piscina pentru copii cu bar propriu, localizata chiar langa topogane, piscina din zona bungalowurilor-este de-a lungul celor 35 bungalowuri care sunt construite in hurul piscinei, piscina cu topogane are 3 topogane este localizata chiar langa mini golf si zona terenului de tenis, are apa proaspata a fost construit in 2001 si este situata langa cladirea principala si zona bungalowurilor.
Sezlongurile sunt incluse si sunt gratuite in jurul piscinei principale, a piscinei pentru copii si piscinei din zona bungalowurilor.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Tenis, tenis de masa, mini golf, volei pe plaja, basketball, mini fotbal, streching, aerobic in apa, lectii de dans, jocuri si turnee sportive.
Sala de fitness poate fi folosita de toti clientii, doar in anumite ore, sub supravegherea angajatilor hotelului.
Pe plaja se afla o scola privata de sporturi nautice cu plata: water ski, canoe, surf, barca banana.
Programe de animatie ziua si noaptea cu animatori antrenati ce ofera activitati sportive si jocuri, spectacole si competitii care sunt tinute in limba italiana, engleza, franceza, germana, rusa.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
EDEN ROC HOTEL

Prognoza Meteo
EDEN ROC HOTEL

Sunday
11-07-2021
Scattered clouds
27°C   30.8°C
Monday
12-07-2021
Clear Sky
26.3°C   31°C
Tuesday
13-07-2021
Few clouds
26.5°C   30.3°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
22.9°C   36.1°C

Anunturi importante

Screen size: