Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

DIANA BOUTIQUE HOTEL

RHODOS TOWN, RODOS, GRECIA http://www.dianahotel.gr

  • Localizare - exterior

  • Facilitati - terasa

  • Facilitati - receptie

  • CAZARE - CAZARE

  • CAZARE - CAZARE

  • CAZARE - CAZARE

  • CAZARE - CAZARE

  • CAZARE - CAZARE

  • CAZARE - CAZARE

  • Servicii - RESTAURANT

  • Servicii - BAR

  • Servicii - BAR

  • Servicii - CAFE LONDON

  • Servicii - RESTAURANT

loading ...
LOCALIZARE
Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii Rhodos, la doar 100 m de plaja si 200 m de Casino si aproape de port, deasemenea aproape de baruri, taverne si restaurante, aproape de statia de autobuz si taxi si la 14 km de Aeroportul International Rhodos.
 
CAZARE

Cazare: Hotelul a fost proaspat renovat in 2017! Hotelul dispune de un numar total de 30 camere din care 20 camere standard, 4 suite familiale (formate din 2 dormitoare - pot si folosite ca si camere duble, suprafata aprox 50 mp) si 2 suite luxury cu Jacuzzi.
Camera dubla - Camera dubla are o suprafata de 20 mp si dispune de aer conditionat, incalzire, baie total echipata; cu dus sau cada, uscator de par, TV LCD cu programe prin satelit, radio, frigider, balcon, WI-FI, balcon cu vedere spre oras, seif (contra cost),  birou de lucru, fierbator pentru ceai si cafea, telefon, fier de calcat, dressing, izolare fonica, serviciu de trezire.
Camera tripla - Camera tripla are o suprafata de 22 mp si dispune de aer conditionat, incalzire, baie total echipata; cu dus sau cada, uscator de par, TV LCD cu programe prin satelit, radio, frigider, balcon, WI-FI, balcon cu vedere spre oras, seif (contra cost), birou de lucru, fierbator pentru ceai si cafea, telefon, fier de calcat, dressing, izolare fonica, serviciu de trezire.
Camera Quadruple  - Camera quadruple are o suprafata de 24 mp si dispune de aer conditionat, incalzire, baie total echipata; cu dus sau cada, uscator de par, TV LCD cu programe prin satelit, radio, frigider, balcon, WI-FI, balcon cu vedere spre oras, seif (contra cost), birou de lucru, fierbator pentru ceai si cafea, telefon, fier de calcat, dressing, izolare fonica, serviciu de trezire.
Camera suite familiala este formata din 2 camere duble cu usa de conexiune, are o suprafata aproximativa de 50 mp si dispune de aer conditionat, incalzire, baie total echipata; cu dus sau cada, uscator de par, TV LCD cu programe prin satelit, radio, frigider, balcon, WI-FI, balcon cu vedere spre oras, seif (contra cost), birou de lucru, fierbator pentru ceai si cafea, telefon, fier de calcat, dressing, izolare fonica, serviciu de trezire.

SERVICII

Servicii: Hotelul dispunde de Bar, Buffet pentru micul dejun, mic dejun in camera - la cerere, meniu special pentru dieta - la cerere. La parterul hotelului se afla barul "London lounge" - unde se poate servi o cafea delicioasa! Micul dejun se serveste la hotel iar cine opteaza pentru Half Board sau All Inclusive, restul meselor se servesc la hotelul Petit Palais situat la o distanta de doar 100 de Diana Boutigue.

FACILITATI

Facilitati: Receptia este deschisa non-stop, acces la internet WI FI, internet corner; fax/copiator; facilitati pentru conferinte; camera pentru depozitarea bagajelor; o zona amenajata pentru fumat; lift; parcare; magazin; terasa; bancomat. Hotelul asigura servicii de spalatorie si curatatorie. Aici se pot inchiria biciclete (gratuit) sau masini (contracost). Hotel este gay friendly. 

PLAJA SI PISCINE

Plaja: Plaja publica se afla la o distanta de 100 m de hotel si sezlongurile sunt cu plata (cost aproximativ 5 euro/zi). 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Sporturi si activitati: Inchirieri biciclete - gratuit, in apropierea hotelului se afla Centru Fitness, teren de tenis, dart, sala de jocuri. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
DIANA BOUTIQUE HOTEL

Prognoza Meteo
DIANA BOUTIQUE HOTEL

Friday
16-07-2021
Clear Sky
25.2°C   29.3°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
25.5°C   28.8°C
Sunday
18-07-2021
Few clouds
23.8°C   27.2°C
Monday
19-07-2021
Clear Sky
25.1°C   27.6°C

Anunturi importante

Screen size: