Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

MEDITERRANEAN HOTEL

RHODOS TOWN, RODOS, GRECIA http://www.mediterranean.gr/

  • CAZARE - camera standard cu vedere frontala la mare

  • CAZARE - balcon camera standard cu vedere frontala la mare

  • Servicii - restaurant

  • Facilitati - lobby

  • Plaja si Piscine - piscina

  • Plaja si Piscine - plaja

  • Plaja si Piscine - hotel mediterranean

  • Plaja si Piscine - plaja

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat la doar 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Rhodos şi la 5 minute cu maşina de portul Rhodos. 

CAZARE

Hotelul are 241 camere si suite spatioase, cu o estetica deosebita, cele mai multe oferind vederi minunate asupra plajei acvariului (Enydrio) si la albastrul intens al Marii Egee.

Standard city view sunt dotate cu balcon sau terasa, uscator de par, aer conditionat, baie cu dus sau cada, W.C., TV, room service, internet si minibar.

Standard sea side view  sunt dotate cu balcon sau terasa, uscator de par, aer conditionat, baie cu dus sau cada, W.C., TV, room service, internet si minibar.

 

Standard front sea view  sunt dotate cu balcon sau terasa, uscator de par, aer conditionat, baie cu dus sau cada, W.C., TV, room service, internet si minibar.


Standard rear view sunt dotate cu balcon sau terasa, uscator de par, aer conditionat, baie cu dus sau cada, W.C., TV, room service, internet si minibar.

Junior Suite sunt dotate cu balcon sau terasa, uscator de par, aer conditionat, baie cu dus sau cada, W.C., TV, room service, internet si minibar.

La cerere se poate pune in camere baby coat (contra cost - 4.5 euro/ zi). 

FACILITATI

 Mic dejun, demipensiune si pensiune completa

 

Hotelul are restaurantul Thalasa , cu un decor plăcut şi proaspăt, propune preparate greceşti şi internaţionale atent selectate. Mediterranean Cafe serveşte cafea, băuturi şi gustări uşoare toată ziua, cu muzică de fundal în timpul serii.

 

Oaspeţii se pot bucura de relaxare în jurul piscinei cu apă dulce sau participând la activităţi sportive acvatice pe plaja de nisip de la Hotel Mediterranean. Serviciile şi facilităţile hotelului includ o sală pentru jocuri de cărţi şi o cameră video şi TV, recepţie deschisă nonstop, check-in/check-out express, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, schimb valutar, închirieri auto, fax/copiator.

 

Gratuit! Este posibilă parcarea publică gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare). Gratuit! Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. Internet prin cablu este disponibil în camerele hotelului şi se aplică taxe.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat pe plaja de nisip, lângă acvariu şi cazino, la distanţă scurtă de oraşul Rhodos şi de Castelul Cavalerilor, are piscina exterioara în aer liber (deschisă în sezon).

SPORTURI SI ACTIVITATI

Teren de tenis, casino, windsurfing, jet ski, kitesurf.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
MEDITERRANEAN HOTEL

Prognoza Meteo
MEDITERRANEAN HOTEL

Friday
02-07-2021
Clear Sky
25.5°C   28.8°C
Saturday
03-07-2021
Clear Sky
24.2°C   27.6°C
Sunday
04-07-2021
Clear Sky
24°C   27.6°C
Monday
05-07-2021
Clear Sky
23.6°C   26.9°C

Anunturi importante

Screen size: