Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

DREAMS VACATION

SHARM, EGIPT http://www.dreamsresortsegypt.com/dreams-vacation-sharm-el-sheikh/resort

  • Vedere -

  • Restaurant principal -

  • Restaurant principal -

  • Restaurant principal -

  • Restaurant a' la carte -

  • Restaurant a' la carte -

  • Restaurant a' la carte -

  • Restaurant a' la carte -

  • Restaurant a' la carte -

  • Bar -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Centru SPA -

  • Agrement -

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul se intinde pe o suprafata de peste 900.000 mp si se afla in mijlocul coastei Um El- Sid. Aeroportul international din Sharm El Sheikh se afla la 23 de km distanta de hotel, pe cand frumoasa statiune Naama Bay se afla la 7 km distanta.
 

CAZARE

Hotelul Dreams Vacation are in total 319 camere si apartamente si  toate au vedere fie la piscina sau la gradina.
Facilitati in camere: paturi single sau matrimonial, aer conditionat individual, telefon, TV cu programe prin satelit, mini- frigider, balcon sau terasa, baie cu cada si uscator de par.

Camera Promo Mountain View are vedere la munti si urmatoarele dotari: paturi single sau matrimonial, aer conditionat individual, telefon, TV cu programe prin satelit, mini- frigider, balcon sau terasa, baie cu cada si uscator de par.

*Camera Promo poate fi amplasata in zone defavorizate ale hotelului iar unele facilitati pot sa lipseasca!

Camera Garden View are vedere la gradina si urmatoarele dotari: paturi single sau matrimonial, aer conditionat individual, telefon, TV cu programe prin satelit, mini- frigider, balcon sau terasa, baie cu cada si uscator de par.

Camera Standard Pool View are vedere la piscina si urmatoarele dotari: paturi single sau matrimonial, aer conditionat individual, telefon, TV cu programe prin satelit, mini- frigider, balcon sau terasa, baie cu cada si uscator de par.


SERVICII

 Restaurante: acest hotel, pune la dispozitia clientilor o varietate de locatii, toate servind mancaruri egiptene dar si mancaruri din bucataria internationala si delicatete din fructe de mare proaspete.

-"Andalusia Restaurant si Terasa" - serveste mancaruri cu diferite teme in fiecare seara, percum : mancare Asiatica internationala, mancare Egipteana, etc. , toate gatite live.

Mesele pot fi servite intre orele:
Mic dejun - 07:00 - 10:30
Pranz - 13:00 - 15:00
Cina - 19:00 - 22:00

-"Sombrero (Mexican Restaurant)" - serveste mancaruri din bucataria traditionala mexicana. Este un restaurant in stil a la carte, care necesita o rezervare in prealabil, pentru a putea servi masa.

Se poate servi doar cina intre orele 19:00 - 23:00.

-"Asia House Restaurant" - serveste mancaruri din bucataria Indiana si Chineza, preparate de bucatari indieni si chinezi.

Se poate servi doar cina intre orele 19:00 - 23:00.

Baruri:
-"Andaluzia Bar", deschis intre orele 10:00 - 13:00
-"Sailor Bar", acest bar serveste toate tipurile de bauturi 24h.
-"Elite Bar", deschis intre orele 14:00 - 02:00
-"Mexican Pool Bar", serveste toate tipurile de bauturi intre orele 10:00 - pana la apus si serveste clatite intre orele 12:00 - pana la apus.

Servicii: all inclusive:
Mese si gustari:

-Mesele pot fi servite astfel:
Mic dejun: se serveste in stil bufet, in restaurantul principal "Andaluzia", intre orele 07:00 - 10:30, inclusiv mic dejun tarziu.

Masa de pranz: se serveste intre orele 13:00 - 15:00, in restaurantul principal "Andaluzia", in stil bufet international si la "Grill House" aflat la Dreams Beach Resort, in stil bufet, necesitand rezervare cu cel putin o zi inainte.

Cina: se serveste intre orele 19:00 - 22:00, in restaurantul principal "Andaluzia". Inghetata se poate servi in acelasi restaurant, in timpul cinei.

-Gustari:
Pe terasa restaurantului principal "Andaluzia", intre orele 16:00 - 17:00 si orele 23:30 - 00:30, se pot servi sandwich-uri.
In zona de Lobby Bar se poate servi ceai intre orele 11:00 - 12:00 si intre orele 16:00 - 17:00.

-Bauturi: bauturi fara alcool, bauturi alcoolice locale, apa minerala, sucuri, cafea americana, ceai si ciocolata calda. Cocktail-urile alcoolice si nealcoolice sunt disponbile si se pot comanda din meniu.

Zona de lobby Bar este deschisa 24h.
Toate bauturile sunt servite in functie de orele in care sunt deschise barurile respective
In interior si exterior toate bauturile sunt servite in pahare
Vinul local este servit in pahare in timpul pranzului si al cinei, in restaurantul principal "Andaluzia" si in zona de Lobby Bar intre orele 13:00 - 22:00.
Barul "Disco", aflat pe plaja, se incadreaza in serviciile all inclusive si este deschis intre orele 22:30 - 02:00. Bauturile locale sunt servite intre orele 22:30 - 01:00.

Internetul Wi- Fi in zona loby a hotelului Dreams Vacation este gratuit!

Pentru copii, in hotel exista club pentru copii, mini- disco si 2 piscine pentru copii, una dintre ele incalzita pe perioada iernii.

Hotelul are echipa de animatie proprie, seara au loc spectacole cu tematica orientala si internationala.

Hotelul Dreams Resort are centru Spa cu baie turceasca, jacuzzi, sauna, baie cu aburi si camere pentru masaj.

FACILITATI

Hotelul Dreams Holidays are amfiteatru, spectacole de animatie in fiecare seara, cu tematica orientala sau internationala.

Hotelul are plaja privata de aproximativ 400 m lungime.

In ceea ce priveste piscinele, hotelul se poate lauda cu 5 piscine, 2 pentru adulti, 2 pentru copii si 1 piscina principala.

Alte facilitati ale hotelului: masa de tenis, volei pe plaja, mini fotbal si boccia, sala de fitness, centru de diving si snorkeling.

In camera se face curatenie zilnic si sunt schimbate prosoapele.

In cazul in care oaspetii vor pierde bratata "All Inclusive" hotelul va percepe o taxa de 50 $!!!

PLAJA SI PISCINE

Hotelul are plaja privata de aproximativ 400 m lungime.

In ceea ce priveste piscinele, hotelul se poate lauda cu 5 piscine, 2 pentru adulti, 2 pentru copii si 1 piscina principala.

SPORTURI SI ACTIVITATI

 Fara plata: teren de tenis (deschis zilnic), masa de tenis,  activitati la piscine, volley pe plaja, mini teren de fotbal pe plaja, gimnastica, echipa de animatie a hotelului ofera distractie zilnica, club pentru copii cu varsta intre 4 si 12 ani, mini disco pentru copii, in fiecare seara.
Cu plata: masti si aripioare pentru apa de inchiriat, barci private pentru grupuri care fac snorkeling, calatorii zilnice catre Ras Mohamed - Insula Tiran - Gradinile Coral, activitati organizate si divertisment, tenis dupa apus de soare (cu rezervare in prealabil), diving, snorkeling.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
DREAMS VACATION

Prognoza Meteo
DREAMS VACATION

Wednesday
14-07-2021
Few clouds
26.3°C   36.8°C
Thursday
15-07-2021
Scattered clouds
26.7°C   37.9°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
26.6°C   38.1°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
27.4°C   39.9°C

Anunturi importante

Screen size: