Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

REEF OASIS BEACH RESORT SHARM EL SHEIKH

SHARM, EGIPT http://www.reefoasisresorts.com

  • Localizare -  Vedere generala

  • Localizare -  Vedere generala

  • Localizare -  Vedere generala

  • Localizare -  Vedere generala

  • Plaja si Piscine -  Plaja

  • Plaja si Piscine -  Plaja

  • Servicii -

  • Servicii -

  • Plaja si Piscine -  Piscina privata la camerele suite

  • Plaja si Piscine -  Piscina

  • Plaja si Piscine -  Coral pool

  • Plaja si Piscine -  Infinity pool

  • Sporturi si Activitati -  Activitati pentru copii

  • Servicii -  Italian Restaurant

  • CAZARE -  Cazare

  • CAZARE -  Cazare

  • CAZARE -  Family room

  • CAZARE -  Family room

  • CAZARE -  Suite room

  • CAZARE -  Suite room

  • "
loading ...
LOCALIZARE
Hotelul este situat in  Hadebet Um El Sid, este un resort elegant care are vedere la mare si Muntele Sinai. Este la 14 km de aeroportul International Sharm El Sheikh, la 7 km de orasul Na’ama Bay.
CAZARE
Hotelul are o cladiri cu unul sau doua etaje. Suprafetele camerelor sunt intre 40 mp-140 mp care au vedere la gradini, piscina si mare.
Toate camerele sunt echipate cu TV cu canale satelit, telefon, aer conditionat individual, seif, uscator de par, set pentru facut ceai si cafea. Promo room-sunt dotate cu pat king size sau doua paturi separate, zona de relaxare, seif, Tv satelit cu canale satelit, minifrigider, aer conditionat, 2 telefoane directe, zona comfortabila cu birou, baie cu cada, WC, bideu, dus, uscator de par, aparat de ras, au balcon sau terasa, au vedere la piscina si gradina.
Superior room-sunt dotate cu pat king size sau doua paturi separate, zona de relaxare, seif, TV satelit cu canale satelit, minifrigider, aer conditionat, 2 telefoane directe, zona comfortabila cu birou, baie cu cada, WC, bideu, dus, uscator de par, aparat de ras, au balcon sau terasa, au vedere la piscina si gradina.
Sea view room-sunt dotate cu pat king size sau 2 paturi single si zona de sedere, set pentru ceai si cafea, cu au terasa sau balcon, 2 sticel de apa minerala in camera la sosire, seif, TV satelit cu canale international, minifrigider, aer conditionat, telefon direct, zona de sedere cu birou, baie cu cada, WC, bideu, dus, uscator de par, aparat de ras, au vedere la mare. Pentru cazarea a 2 adt+1 copil este pat extensibil, iar pentru 3 adulti cazati trei paturi single si sunt localizate la parter.
Preferred room-sunt localizate in centrul resortului catre plaja, sunt echipate cu pat king size sau 2 paturi si zona de sedere, set pentru ceai si cafea, au balcon sau terasa, 2 sticle cu apa minerala la sosire, seif, Tv satelit cu canale de muzica, minifrigider, aer conditionat individual, telefon direct, baie cu cada, WC, bideu, dus, uscator de par si aparat de ras, au vedere la piscina sau gradina. Pentru cazarea a 2 adt+1 copil este pat extensibil, iar pentru 3 adulti cazati trei paturi single si sunt localizate la parter.
Family room-sunt decorate elegant si au vedere la piscina sau gradina, sunt spatios divizate intr-o camera pentru adulti si camera pentru copii care sunt despartite de o usa glisanta. Toate camerele au terasa sau balcon, seif, TV satelit cu canale internationale, minifrigider, aer conditionat, telefon direct, baie spatioasa cu cada, WC, bideu, dus, uscator de par, aparat de ras. Capacitatea maxima este de 2 adt+2 copii.
SERVICII
All inclusive 
Hotelul are 6 restaurante incluzand 4 restaurante a la carte unde se poate servi mic dejun, pranz, cina in sistem bufet suedez.
Mic dejun tarziu, gustari, cafea si prajituri oferite intre mese. Au 9 baruri care servesc gustari si o selectie de bauturi locale alcoolice si non alcoolice. Sunt seri tematice in cadrul restaurantului La Citadel. Mancaruri usoare si cu faina integrala sunt servite in restaurantul principal in timpul cinei. O sticla de apa la sosiere, set de facut ceai si cafea in camere. Sports Pub si Disco pana la ora 02.00 am.
Restaurant la Citadel-cu specific barbeque, se serveste mic dejun 07.00-10.00, pranz 12.00-15.00, cina 19.00-22.00 servind specialitati internationale orientale si au diferite seri tematice. Servesc bere la draft, vin, bauturi racoritoare (sunt incluse in concept AI), bauturi din import si spirtoase (sunt contra cost).
Cibum Restaurant (all inclusive)-este in sistem a la carte, este deschis de la 19.00-23.00. Serveste kebab, kofta, paine proaspata, specialitati egiptene proaspat gatite, tahini, humus, mezzas, etc. Bauturi bere la draft, vin, bauturi racoritoare (sunt incluse in concept AI), iar vinurile din import si bauturile spirtoase (cu plata).
La Gioconda-cu specific italienesc, este deschis la pranz 12.00-14.30 si la cina 18.00-22.00, serveste bauturi locale din bucataria italieneasca la pranz/cina in sistem bufet, bere la draft, vin, bauturi racoritoare (din conceptul AI), vin din import, si bauturi spirtoase (cotra cost). Capacitatea restaurantului este de 270 locuri.
Moonlight-este restaurant a l carte (cu plata), serveste o selectie de mancaruri de peste proaspat, mancaruri cu carne, dar si specialtitati orientale internationale, seri tematice. Serveste bauturi racoritoare, bere din import, vin si bauturi spirtoase (cu plata). Este deschis intre orele 19.00-22.00. Are o capacitate de 36 locuri.
Ginza Lounge Restaurant-restaurant cu specfic asiatic a la carte (cu plata), serveste sushi, teppanyaki, bere la draft, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase locale si vin, vin din import si bauturi spirtoase (sunt cu plata). Are vedere la mare, este deschis intre 18.00-23.00 doar in Sunday Bar. Restaurantul are o capacitate de 70 locuri.
Indian Restaurant Mahraja-restaurant cu specific indian a la carte, serveste mancaruri cu specific indian, 1 meniu fix pentru 2 persoane cu o taxa de 18.50 euro pentru 2 persoane, bere, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase locale si vin (care sunt incluse in conceptul AI), vin din import si bauturi spirtoase (cu plata). Este deschis intre 18.00-22.00 si se inchide sambata, restaurantul are o capacitate de 140 locuri. Cibum Beach Resort (in renovare)-restaurant principal cu specific international, serveste mic dejun, pranz si cina cu mancaruri cu specific international oriental si seri tematice. Este deschis la mic dejun intre 07.00-10.00, pranz intre 12.30-15.00, cina 18.00-22.00; bere la draft, vin, bauturi racoritoare (incluse in concept AI), vin din import si bauturi spirtoase (cu plata). Capacitatea restaurantului este de 410 locuri. Baruri ale hotelului sunt:
-Piazza Bar-este deschis 24 ore, serveste zilnic bauturi, mic dejun tarziu si gustari, este deschis de la 09.00-12.00, bere la draft, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase locale (incluse in concept AI), vin din import si bauturi spirtoase (sunt cu plata). Barul are o capacitate de 260 locuri;
-Oasis Bar-cafeanea orientala serveste cafea traditional arabica, ceai traditional, bauturi racoritoare, dar si pipe cu diferite arome, este deschis de la 06.00-12.00, are o capacitate de 60 locuri;
-Reef Snack Bar-bar pe plaja, serveste gustari fierbinti toata ziua pana la apus, bere la draft, bauturi racoritoare (incluse in concept AI), are o capacitate de 45 locuri;
 -Colombo Bar-bar la piscina, serveste mic dejun tarziu, gustari intre mese, bere la draft, bauturi racoritoare (incluse in concept AI), vin din import si bauturi spirtoase (cu plata), este deschis intre 09.00-12.00;
-Rama Bar-este bar la piscina, serveste mic dejun tarziu, gustari intre mese, bere la draft, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase locale (incluse in concept AI), este deschis intre 09.00-pana la apus, are o capacitate de 38 locuri;
-Cool Bar-bar la piscina care serveste bauturi pe parcursul zilei: bere la draft, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase locale (incluse in concept AI), este deschis de la 09.00-la apus, are o capacitate de 35 locuri;
-Zill Bar-bar la piscina, serveste bauturi pe parcursul zilei, bere la draft, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase locale (incluse in concept AI), are o capacitate de 22 locuri, este deschis intre 09.00-pana la apus;
-Shallal Snack Bar-bar la water park, gustari pe parcursul zilei pana la apus, bere la draft, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase locale (incluse in concept AI), este deschis de la 09.00-pana la apus, are o capacitate de 32 locuri;
-English Pub Churchill’s (nu este inca deschis) au aer conditionat, serveste bere la draft, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase (incluse in concept AI), vin din import sau gustari calde si reci servite pe parcursul zilei (incluse sau nu in concept), este deschis 24 ore, are o capacitate de 130 locuri;
-Sports Cafe Legend (nu este inca deschis)-bar unde se pot urmari toate evenimentele sportive pe ecrane TV din jurul barului, si care se transforma in disco dupa ora. Se serveste cu meniu a la carte (cu plata). Este deschis de la 12.00-02.00, mancare de la ora 12, se serveste bere draft, bauturi racoritoare, bauturi spirtoase locale (incluse in concept AI), vin din import si bauturi spirtoase (cu plata), are o capacitate de 150 locuri.
Bauturile din import spirtoase, lichiorurile, vinurile din import, bauturile servite la sticla, minibar, room service sunt cu plata.
FACILITATI
Room service disponibil 24 ore este cu plata, spalatorie, arcada cu magazine, serviciu de limuzina, serviciu de telefonie.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul este situat pe plaja cu nisip cu vedere la corali.
Are 1 piscina cu jacuzzi in aer liber, 1 piscina cu jacuzzi interioara, 2 camere cu aburi, 2 piscina cu apa termala.
Aqua Park-are o zona speciala pentru copii, cateva piscine de relaxare, echipa de animatie care vorbeste mai multe limbi internationale care ofera activitati ziua pe categorii de varsta.
Kids Club-are activitati pentru copii, piscina lor privata, loc de joaca cu nisip.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Animatie ziua si noaptea, spectacole seara in amfiteatru, saptamanal spectacol oriental, muzica live, activitati ziua ca: volei, boccia, fotbal, tenis, tenis de masa, gimnastica acvatica; lectii de streching/dans, pub sportiv/discoteca.
Centru Spa-ofera o gama larga de tratamente de infrumusetare si masaje, camere specifice pentru fiecare tratament-camere pentru masaj, camere pentru masaj Thai, camere pentru tratament facial.
Sala pentru gimnastica care are bicicleta, banda de alergat, greutati (in lobby la Sentido).
Centru de scufundari-care ofera certificat PADI, se fac cursuri de scufundat si snorkeling. Centru ofera un curs de introducere zilnic gratuit, pentru cei care doresc sa si rezerve cursuri de innot. O piscina pentru scufundari unde clientii pot practica abilitatile inainte de a se aventura in Marea Rosie, sisha (pipa cu apa).
Terenuri de fotbal si tenis, rachete de tenis si mingi, jocuri electronice, 2 mini club-uri pentru copii (4-12 ani, 1 italian, 1 international), mini disco pentru copii, sporturi pentru copii, muzica si pictura.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
REEF OASIS BEACH RESORT SHARM EL SHEIKH

Prognoza Meteo
REEF OASIS BEACH RESORT SHARM EL SHEIKH

Wednesday
14-07-2021
Scattered clouds
27.9°C   33.3°C
Thursday
15-07-2021
Broken clouds
27.7°C   33.3°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
28.3°C   32°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
28°C   34.5°C

Anunturi importante

Screen size: