Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

REEF OASIS BLUE BAY

SHARM, EGIPT http://www.reefoasisresorts.com/--en/REEF_OASIS_BLUE_BAY/About/6/122/false

  • Localizare - Prezentare generala.

  • Localizare - Prezentare generala

  • Localizare - Gradina

  • -

  • -

  • -

  • -

  • CAZARE - Sute honeymoon

  • -

  • -

  • Sporturi si Activitati - Centru SPA

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul se afla la 11 km distanta de aeroportul international Sharm El Sheikh si la 8 km departare de orasul principal Na’ama Bay unde veti gasi o selectie de magazine si restaurante.
CAZARE
Resortul dispune de o colectie de camere si suite pentru preferintele fiecarui turist, de la camere standard pana la camere luxoase pentru cuplurile aflate in honeymoon care sunt localizate in cladirile anele 1 si 2. Camerele au o suprafata de 40 mp pana la 95 mp cu vedere la gradina, piscina sau mare. Taote camerele sunt echipate cu televiziune prin satelit, IDD telefon, aer conditionat, seif, uscator de par, facilitati pentru ceai si cafea.

Standard room- Camerele standard sunt spatioase, luminoase iar majoritatea au balcon sau terasa. Au pat dublu matrimonial sau doua paturi, seif in camera, minibar, telefon, canale TV internationale, facilitati entru ceai si cafea, baie echipata complet cu cabina de dus separata, facilitati pentru baie, LED TV. In camera se pot caza 1 adult, 1 adult si 1 copil sau 2 adulti.

Superior room-Camerele standard sunt spatioase, luminoase iar majoritatea au balcon sau terasa. Au pat dublu matrimonial sau doua paturi, seif in camera, minibar, telefon, canale TV internationale, facilitati entru ceai si cafea,spatu pentru relaxat, baie echipata complet cu cabina de dus separata, facilitati pentru baie, LED TV. In camera se pot caza 1 adult, 1 adult si 1 copil, 2 adulti si un copiln sau 3 adulti( al 3 lea adult va dori pe un pat suplimentar)

Deluxe room- Camera dipune de un spatiu de 40 mp cu terasa si spatiu de relaxare cu masa de cafea si scaune si cu vedere la piscina. Camera este dotata cu pat dublu matrimonial sau doua paturi, seif in camera, minibar, telefon, canale TV internationale, facilitati pentru ceai si cafea,spatiu pentru relaxat cu masa pentru cafea , aer conditionat, baie echipata complet cu cabina de dus separata, facilitati pentru baie, LED TV. In camera se pot caza 1 adult, 1 adult si 1 copil, 2 adulti si un copil sau 3 adulti.

Family room- Toate camere family au vedere la piscina sau la gradina hotelului si sunt special proiectate pentru familii, au doua dormitoare separate cu baie unde se pot caza 2 adulti si 2 copii. Exista dormitorul principal cu pat dublu matrimonial si baie si dormitorul copiilor cu paturi duble si baie. Camera este dotata cu seif in dormitorul principal, mini bar, aer conditionat, telefon, canale TV internationale, facilitati pentru ceai si cafea, terasa sau balcon, geam in camera copiilor, la cerere pot avea si play station, baia din dormitorul principal este doatat cu cada si facilitati upgradate pentru baie. In camera se pot caza minum 2 adulti+2 copii sau maxim 4 adulti

Executive room- Au balcon sau terasa si o suprafata de 42,5 mp si o vedere panoramica si un design elegant si confortabil. Camera este dotata cu pat matrimonial, seif, mini bar, aer conditionat, telefon, canale TV internationale, facilitati pentru ceai si cafea, terasa sau balcon, spatiu de relaxare, birou, LED TV, baie dotata cu cada, cabina de dus separata si oglinda, facilitati pentru baie. In aceasta camera se pot caza maxim 2 adulti.
SERVICII
All inclusive

Bay View Main Restaurant- Este restaurantul principal al resortului pentru clientii incadrati la all inclusive unde se pot servi: micul dejun, pranzul si cina si bauturi locale. Are o capacitate de 470 de persoane. 

Al Dente Italian Restaurant- Restaurant cu specific italian, clientii incadrati la all inclusive pot beneficia de servii insa unele preparate sunt cu plata inslusiv bauturile din import. Are o capacitate de 110 persoane si este deschis intre orele 19:00-22:00.

Fisherman’s sea Food Restaurant- Restaurant cu specific marinaresc, unde se pot servi poduse locale si din import, unele produse fiind cu plata chiar si pentru clientii incadrati la all inclusive. Are o capacitate de 130 persoane si este deschis intre orele 19:00-22:00.

 Le Romantique French Restaurant- Restaurant inspirat din bucataria franceza, unde se pot servi produse exclusiviste din import, inclusiv auturi din import. Restaurantul este cu plata, are o capacitate de 102 persoane si este deschis intre orele 19:00-22:00.

Sea Breeze Restaurant- Restaurant cu vedere la mare unde se pot servi micul dejun, pranzul si cina doar cand restaurantul principal este inchis. Are o capacitate de 510 de persoane.

Caribbean Bar 24 hrs- Barul este deschis 24 de ore cu un meniu limitat pentru clientii la all inclusive si aici se pot servi snack uri si bauturi locale, dupa ora 23:00 barul se transforma in discoteca.

The Pub sports Cafe-La acest bar va puteti bucura de sport transmise live alaturi de vinul si berea locala, bauturile din import sunt contra cost. Barul este deschis intre orele 09:00-00:00

Leisure Pool snack bar- La acest bar puteti servi snack uri si bauturi locale acompaniate de multe activitati impreuna cu echipa de animatii, este deschis zilnic intre orele 09:00-17:00.

Relax Pool snack Bar- Este un bar special conceput pentru relaxare unde au acces doar adulti cu muzica soft si fara activitati, este deschis zilnic intre orele 09:00-17:00.

 Lobby Piano lounge- Situat in zona de lobby ofera o selectie de bauturi importate si tigari din import, live piano music, bauturile si tigarile sunt contracost. Este deschis intre orele 15:00-24:00.

Blue Beach Bar- Este situat pe plaja, unde puteti servi snack uri bauturi calde si reci, bere, pentru clientii incadrati la all inclusive, este deschis intre orele 09:00-17:00.

 Arena Bar- La acest bar puteti servi snack uri si bauturi locale acompaniate de multe activitati impreuna cu echipa de animatii, muzica, este deschis zilnic intre orele 17:00-24:00

 Oriental Cafe- Aici puteti servi ceaiuri cu arome orientale si bauturi traditionale, shisa este contra cost, este deschis zilnic intre orele 17:00-00:00

 Panorama Terrace bar-Are o vede panoramica asupra marii, unde puteti servi bauturi locale gratis(all inclusive), deschis zilnic intre orele 17:00-23:00

 Energy SPA Bar-In acest loc va veti putea bucura de freshuri din legume si fructe proaspete si bauturi energizante. Este deschis zilnic intre orele 10:00-22:00.

Horizon snack bar- Este barul principal al hotelului unde se pot servi sanck uri si bauturi locale, accesul este gratis pentru persoanele incadrate la all inclusive si este deschis zilnic intre orele 09:00-17:00
FACILITATI
Hotelul are receptie deschisa 24 de ore, plaja cu nisip fin, 24 h room service, sala de conferinte, wi-fi, mobila, balcon, terasa, canale TV prin stelit , aer conditonat,baie echipata cu facilitati, telefon, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina incalzita, ATM, shuttle bus(o data pe zi gratis), patut pentru copii, curatatorie de haine, SPA, centru wellness, presa zilnica, scufundari, excursii de 1 zi,sporturi de apa, safari, circuite cu barca, mini club si discoteca.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul dispune de 7 piscine inclusiv o piscina incalzita, piscina de relaxare pentru adulti, infinity pool, o piscina centrala cu tobogane si 1 piscina speciala pentru copii. Umbrele, sezlongurile si prosoapele sunt gratis, atmosfera este intretinuta de echipele de animaitii, sunt deschise intre orele 07:00-23:00.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Centru de scufundari, sporturi acvatice, safari, geep.

SPA: Resortul dispune de un centru spa si wellness pentru a va bucura de o experienta unica pentru relaxarea corpului a mintii si a sufletului. Tratamentele variaza de la masaje ayuventice, aromaterapie zen toate intru-un meiu de inspiratie orientala. De asemenea, aici gasiti si un saloln de frumusete unde puteti profita de o experenta de vis.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: