ARMAS REGENCY (EX MARITIM)

SIDE , ANTALYA, TURCIA http://www.maritim.com/en/hotels/turkey/hotel-saray-regency-side/hotel-overview

  • -

  • Localizare - vedere generala resort

  • CAZARE - Superior Room

  • CAZARE - Superior Room

  • CAZARE - Superior Room

  • CAZARE - Standard Room

loading ...
LOCALIZARE
Resortul este situat la 150 m de plaja privata, la 5 km de Side, 75 km de Antalya si 65 km aeroportul Antalya. Pentru sezonul 2020 s-au renovat imprejurimile cladirii principale, camerele, piscina cu tobogane si miniclubul.
CAZARE
Resortul se intinde pe o suprafata de 39.000 mp, oferind 443 camere.
Family room(34mp): este alcatuita din 2 camere separate (una cu un pat dublu si cealalta cu 2 paturi twin) si ofera balcon frantuzesc cu vedere la gradina, usi cu inchidere electronica, podele cu parchet laminat, aer conditionat cu control individual, conexiune gratuita la internet wireless si prin cablu, TV LCD cu programe locale si internationale, telefon, seif, mini-bar, baie cu cada, uscator de par.
Standard Land View(26mp): ofera balcon frantuzesc cu vedere la gradina, un pat dublu si un pat single, podele cu parchet laminat, aer conditionat cu control individual, conexiune gratuita la internet wireless si prin cablu, TV LCD cu programe locale si internationale, telefon, seif, mini-bar, baie cu dus, uscator de par.
Standard Sea View(26mp): ofera balcon frantuzesc cu vedere la mare, un pat dublu si o canapea extensibila, podele cu parchet laminat, aer conditionat cu control individual, conexiune gratuita la internet wireless si prin cablu, TV LCD cu programe locale si internationale, telefon, seif, mini-bar, baie cu cada/dus, uscator de par.
Superior Room(32mp): ofera balcon cu vedere la gradina si piscina, un pat dublu, un pat single si o canapea, usi cu inchidere electronica, podele cu parchet laminat, aer conditionat cu control individual, conexiune gratuita la internet wireless si prin cablu, TV LCD cu programe locale si internationale, telefon, seif, mini-bar, baie cu cada, uscator de par.
SERVICII
Resortul ofera un restaurant principal, 3 restaurante á la carte (fiecare avand specific turcesc, pescaresc, respectiv italienesc), restaurante pentru gustari, un lobby bar (deschis intre 09:00 - 24:00), un bar la piscina (deschis intre 10:00 - 18:00), un Polo Bar (deschis intre 10:00 - 18:00), un snack bar la plaja (deschis intre 12:30 - 16:00) si un disco bar (deschis intre 24:00 - 02:00), unde toate bauturile sunt contracost.
Mic dejun (07:00 - 10:00) se serveste in regim bufet, in restaurantul principal;
Mic dejun tarziu (10:00 - 10:30), se serveste in restaurantul principal;
Pranz (12:30 - 14:30) se serveste in regim bufet, in restaurantul principal;
Gustari la plaja si piscina, inghetata si produse de patiserie (12:30 - 16:00);
Cina (19:00 - 21:00) se serveste in regim bufet, in restaurantul principal;
Supa de noapte (23:30 - 00:00) se serveste in restaurantul principal;
loading...
loading ...
loading ...
loading ...
AVION

Va rugam selectati orasul si data de plecare

Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: