Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ROYAL TAJ MAHAL

SIDE , ANTALYA, TURCIA http://www.royaltajmahal.com/

  • Localizare - Vedere generala 

  • Localizare - Vedere generala 

  • Localizare - Vedere generala 

  • Localizare - Vedere generala

  • Localizare - Vedere generala 

  • CAZARE - Camera superior 

  • CAZARE -  Family duplex

  • CAZARE - Family duplex 

  • CAZARE -  Camera family land/sea view

  • CAZARE - Taj Mahal family room

  • CAZARE -  Taj Mahal family room

  • CAZARE - Junior suite - living

  • CAZARE - Junior suite - dormitor

  • CAZARE - Junior suite - baie

  • Servicii - Bar

  • Servicii - Bar

  • Servicii - Restaurant

  • Servicii - Bufet restaurant

  • Servicii - Restaurant

  • Servicii - Restaurant

  • Facilitati - Baie cu aburi

  • Facilitati - Baie turceasca

  • Facilitati - Lobby

  • Facilitati - Masaj

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Plaja si Piscine - Piscina interioara

  • Sporturi si Activitati - Aquapark si Lunapark

  • Sporturi si Activitati - Lunapark

  • Sporturi si Activitati - Aerobic

  • Sporturi si Activitati - Sauna

  • Sporturi si Activitati - Terenuri sport

  • Sporturi si Activitati - Club de noapte

  • "
loading ...
LOCALIZARE

Hotelul Royal Taj Mahal s-a deschis in iunie 2015 si se afla in statiunea Side, la 5 km de centrul acesteia, iar aeroportul din Antalya este la 48 km. Hotelul este membru Stone Grup Hotels si  se intinde pe o suprafata de 40.000 mp. 

CAZARE

Hotelul dispune de 450 de camere impartite pe 6 etaje.
Camera superior land view are 52 mp, iar decoratiunile sunt moderne. Toate camerele sunt cu balcon cu vedere la impreju, mocheta, cartela electrica, canapea sau fotoliu, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.

Camera superior sea side view are 52 mp, iar decoratiunile sunt moderne. Toate camerele sunt cu balcon cu vedere laterala la mare, mocheta, cartela electrica, canapea sau fotoliu, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.

Camera superior sea view are 52 mp, iar decoratiunile sunt moderne. Toate camerele sunt cu balcon cu vedere la mare, mocheta, cartela electrica, canapea sau fotoliu, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.

Camera family land view are 77 mp si este alcatuita din doua camere interconectate, despartite de o usa. Prima camera are un pat matrimonial, baie cu dus si wc iar a doua, 2 paturi twin. Toate camerele au balcon cu vedere la gradina/imprejurimi si sunt dotate cu mocheta, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.

Camera family duplex land view ce se extinde pe doua etaje, are 70 mp, un dormitor cu un pat matrimonial, iar celalalt cu doua paturi twin.  Ambele camere au baie cu dus si wc.
Toate camerele au balcon cu vedere la gradina/imprejurimi si sunt doate cu mocheta, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.

Camera family sea view are 77 mp si este alcatuita din doua camere interconectate, despartite de o usa. Prima camera are un pat matrimonial, baie cu dus si wc iar a doua, 2 paturi twin. Toate camerele au balcon cu vedere la mare si sunt dotate cu mocheta, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.

Camera family duplex sea view ce se extinde pe doua etaje, are 70 mp, un dormitor cu un pat matrimonial, iar celalalt cu doua paturi twin.  Ambele camere au baie cu dus si wc.
Toate camerele au balcon cu vedere la mare si sunt doate cu mocheta, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost. 

Camera family Taj Mahal are 77 mp si este alcatuita din doua camere interconectate despartite de un hol. Prima camera are un pat matrimonial, baie cu cada jacuzzi si wc, iar a doua, 2 paturi twin si o baie cu dus si wc. Toate camerele au balcon cu vedere la gradina, partial la mare sau la mare, si sunt dotate cu mocheta, fotoliu sau canapea, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.

Junior Suite se intinde pe o suprafata de 85 mp, camera avand urmatoarele facilitati: balcon, doua incaperi - living si dormitor, mocheta, minibar, TV satelit, radio, telefon, cada/dus, jacuzzi, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, halate (contra cost), seif, vedere directa catre mare. 


De asemenea hotelul are 5 camere cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati, cat si concepte pentru luna de miere si aniversare, oferind tort, sampanie si alte cateva surprize. 

SERVICII

Concept Ultra all inclusive
Restaurantul principal serveste in regim bufet deschis micul dejun, pranzul si cina, si are locuri atat in interior cat si la terasa.
De asemenea hotelul mai dispune de un bistro (pentru clientii ce au pierdut micul dejun intre orele 10-11, cat si pe timp de noapte 24-7), un bufet cu salate si gustari, o patiserie, si un bufet cu gustari speciale si a la carte pentru pranz (12-15).
3 restaurante A la carte:

-Gusto Della Notte - italian

-Agra - mexican si indian

-La Filika - pescaresc

Toate restaurantele a la carte sunt cu plata.


Hotelul dispune si de 8 baruri:

-lobby bar

-pool bar

-beach bar

-aqua bar

-Agonda Snack bar

-Amphi bar

-Hum Tum Night club bar

- Notte Bar (servesc in functie de contiile meteorologice) 

 

* Restaurante a'la carte sunt contra cost (taxa/ serviciu de persoană)
** Conform codului vestimentar din hotelul nostru, oaspeții care purta haine, cum ar fi pantaloni scurți, costume de baie, papuci de casă nu au posibilitatea de a servi in restaurantele noastre. Se cere imbracaminte decenta.

FACILITATI

Fara plata:

Camere:
-camera se curata zilnic
-prosoape schimbate zilnic
-lenjeria se schimba la fiecare 3 zile
-TV prin satelit
-minibarul este reumplut in fiecare zi.
- Incalzitor apa pentru ceai si cafea, inclusiv cafeaua si ceaiul.
- papuci de casă

Activitati si sport:
- Teren de tenis- Stone Sport Komplex.
- tenis de masă
- Volei pe plajă
- Centru de fitness
- Saună
- baie turcească
- Dart
- Aerobic
- Aqua Park
- gimnastică acvatică


Divertisment
- activități de animație de zi cu zi
- spectacole de animație de noapte
- muzică live (în anumite zile dintr-o săptămână)

Activități pentru copii
- Mini Club (4-12 ani)
- Mini Disco
- Loc de joaca


Altele:
- conexiune gratuită sau contra cost Wi-Fi în zona de lobby, zona generală și în camerele (cu PC-ul propriu).
- Umbrele de soare, șezlonguri
- prosoape la piscina si plaja- prima schimbare a prosopului este gratuita, a doua schimbare este taxabila (daca se schimba în aceeași zi). 

  

Cu plata:

Produse alimentare si bauturi
-Toate sucurile proaspete stoarse
- sampanii Import
- Room service
- Toate bauturile locale si de import la sticle
- băuturi de lux (12 ani și whiskyuri mai mari, Cognac VSOP / XO)
- producție specială vinuri locale sau de import
- A la carte restaurante


Activitati si sport:
- rachete de tenis și mingi
- Cursuri de tenis
- Toate tipurile de sporturi nautice

Altele
- Baby-sitting (cu rezervare)
- Coafeza
- Shopping Center
- Masaj si Exfoliere
- Beauty Center și unități de îngrijire corporala
-Servicii de asistenta medicala si Doctor
- servicii de spălătorie
- Inchirieri masini
- Internet Cafe
- Telefon, Fax
- Halat de baie

PLAJA SI PISCINE

Hotelul ofera plaja privata, cu nisip; umbrela, sezlongul si prosopul fiind gratuite (al doilea prosop este cu plata).
De asemenea hotelul are 4 piscine exterioare: o piscina mare 889 mp, 140 cm adancime, o piscina semi-olimpica 312,5 mp, 140 cm adancime, piscina pentru relaxare, 69,29 mp, 140 cm adancime, piscina cu tobogane 250 mp, 110 cm adancime; si 3 piscine exterioare pentru copii (250 mp cu 80 cm; 200 mp cu 40 cm; 200 mp cu 40 cm) si o piscina interioara incalzita ce este folosita doar pe timpul iernii cu o suprafata de 460 mp si 140 cm adancime si o piscina interioara pentru copii cu 10 mp si 35 cm adancime.
In zona de piscine interioare este si un jacuzzi de 10 mp si 100 cm adancime.
Hotelul imparte cu Hotel Royal Dragon, cele doua parcuri acvatice LunaPark (19:00-21:30) si AquaPark (10-12 / 14-16), programul celor doua depinzand de conditiile meteorologice. 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: tenis de masa, volei pe plaja, centru fitnes, sauna, baie turceasca, darts, aerobic, aqua park, parc de distractii, gimnastica in apa.
Cu plata: nocturna la terenul de tenis, lectii de tenis, echipament tenis, sporturi nautice. 

 

Scopul nostru este de a avea grija să aveți o vacanță de neuitat și de a petrece orele cu spectacole magnifice de seară cu scena minunată la mare și la piscină, care sunt organizate de echipa noastră de animație profesionala. Amfiteatrul nostru, cu o capacitate de 1000 de persoane, este pregatit  cu spectacole de seară pentru oaspeții nostri, care vin din diferite țări ale lumii.

 Program pe timp de zi:

- Pictura pe fata
- Jocuri de masă
- Desene animate
- Pictura pe tricouri (contra cost)
- Boccia
- Atletism
- Mini fotbal
- Mini Baschet
- GYM Water
- Jocuri de biliard
- Polo de apă
- Curse pe topogane

 
 Activități de seara
 - Mini Disco 

 

Zile tematice
- ziua Indiana
- ziua Piratilor
- ziua cu Pizza
- Ziua cu tort
- Ziua cu jocuri de apa
-Ziua Castelelor de nisip

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ROYAL TAJ MAHAL

Prognoza Meteo
ROYAL TAJ MAHAL

Friday
16-07-2021
Clear Sky
27.8°C   38.5°C
Saturday
17-07-2021
Few clouds
24.5°C   32.4°C
Sunday
18-07-2021
Broken clouds
24.2°C   30.3°C
Monday
19-07-2021
Clear Sky
23.4°C   31.5°C

Anunturi importante

Screen size: