Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

STARLIGHT RESORT HOTEL

SIDE , ANTALYA, TURCIA http://www.starlight.com.tr

  • Localizare - Vedere panoramica

  • Localizare - Vedere panoramica

  • Localizare - Vedere panoramica

  • Localizare - Vedere panoramica

  • Localizare - Lobby

  • CAZARE - Camera standard cu vedere la mare

  • CAZARE - Junior suite

  • CAZARE - Baie

  • CAZARE - Camera de luxe

  • CAZARE - Vedere panoramica

  • CAZARE - Camera familiala

  • CAZARE - Camera standard de luxe taurus view

  • CAZARE - Terasa

  • CAZARE - Club standard room

  • CAZARE -  CLUB ROOMS AREA

  • CAZARE - CLUB ROOMS AREA

  • Servicii - Restaurant principal

  • Servicii - Restaurant

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Vedere panoramica piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Vedere piscina

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Sporturi si Activitati - Sport

  • Sporturi si Activitati - Sport - tenis

  • Exterior -  piscina exterioara

  • Exterior - Piscina exterioara

  • "
loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat la malul marii, in regiunea Kizilagac, la 75 km de aeroportul Antalya, la 10 km de orasul vechi Side si la 8 km de Manavgat. . A fost construit în anul 2008, are o suprafata de 160.000 mp iar ultima renovare partiala a fost facuta in iarna 2020.. La 10 min de mers pe jos se gaseste o statie de taxi si autobuz.

CAZARE


Hotelul beneficiaza de 811 camere dintre care 243 camere in cladirea principala si 568 camere in cladirile anexe.

Camere din cladirea principala

Camerele standard cu vedere la gradina: (max 2 pax) au o suprafata de 41 mp si sunt dotate cu un pat matrimonial sau doua paturi twin, mocheta, balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditinat centralizat, telefon, tv satelit, minibar, halate de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei, seif (gratuit), internet, dressing.
Camerele standard cu vedere la mare: (max 3 pax) au o suprafata de 46 mp si sunt dotate cu un pat matrimonial sau doua paturi twin, mocheta, balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditinat centralizat, telefon, tv satelit, minibar, halate de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei, seif (gratuit), internet, dressing.
Junior suite: (max 2+1 pax) au o suprafata de 66 mp si sunt dotate cu 2 paturi twin si o canapea intro singura camera spatioasa, mocheta, balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditinat centralizat, telefon, tv satelit, minibar, halate de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei, seif (gratuit), internet, dressing.
Deluxe suite: (max 2+1 pax) au o suprafata de 70 mp, si sunt dotate cu un pat matrimonial in dormitor, un living, mocheta, balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditinat centralizat, telefon, tv satelit, minibar, halate de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei, seif (gratuit), internet, dressing.
Corner Jacuzzi suite cu vedere la gradina: (max 2+1 pax) au o suprafata de 118 mp, au vedere la gradina. Sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, jacuzii pe terasa, un living si sunt dotate mocheta, baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditinat centralizat, telefon, tv satelit, minibar, halate de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei, seif (gratuit), internet, dressing.
Corner Jacuzzi suite cu vedere la mare: (max 2+1 pax) au o suprafata de 139 mp, au vedere spre mare. Sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, jacuzii pe terasa, un living si sunt dotate mocheta, baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditinat centralizat, telefon, tv satelit, minibar, halate de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei, seif (gratuit), internet, dressing.
King suite au o suprafa de 275 mp, sunt formate din 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalalt cu 2 paturi twin, o camera de relaxare si au in dotare 2 bai fiecare cu jacuzzi, uscator de par, aer conditionat, telefon, canale de muzica, TV sat, minibar, halat, papuci, parchet, seif, internet, set pentru prepararea ceaiului, dressing.

Camere din cladirele anexe situate in gradina

Club superior: (max 3 pax) au o suprafata de 31 mp si sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi twin, parchet, balcon, uscator de par, aer conditinat centralizat, telefon, tv satelit, minibar, papuci, seif (gratuit), internet, serviciu de preparare ceai sau cafea.
Club Jacuzzi duplex: (max 4 pax) au o suprafata de 70 mp si sunt formate din 2 dormitoare pe doua etaj, living si baie cu dus la etaj si jacuzzi si baie cu dus la parter, mocheta, balcon, uscator de par, aer conditinat centralizat, telefon, tv satelit, minibar, halate de baie, papuci, seif (gratuit), internet, dressing, serviciu de preparare ceai sau cafea.

In incinta hotelului exista 8 camere pentru persoane cu dizabilitati. 

SERVICII

Restaurantul principal are o capacitate de 1100 locuri, VIP restaurant are o capacitate de 350 locuri, Shalale Snack restaurant are o capacitate de 600 locuri.

* Mic dejun bufet (07:00 – 10:00) – restaurant principal,restaurant Shelale Snack.

* Mic dejun tarziu  (10:00 – 11:00) –restaurant Shelale Snack.
* Gozleme (11:30 – 17:00) – restaurant Shelale Snack.

* Inghetata   (11:30 – 17:00) sala de jocuri;

* Pranz – buffet (12:30 – 14:30) – restaurantul principal, restaurant Shelale Snack.

* Afternoon snack (14:30-16:30) –  restaurant Shelale Snack.

* Tea time (16:30 – 18:00) – ceai, cafea, prajituri – restaurant Shelale Snack.

* Cina buffet (19:00 - 21:00)- restaurant principal, restaurant Shelale Snack.

* Night snacks (23:00 – 24:00) – restaurant principal.

* Night breakfast (01:00 – 06:00) – restaurant principal.

Restaurantele A’la carte sunt deschise pentru cina intre orele 19:00 – 21:30 si sunt cu rezervare prealabila  (contra cost). Tinuta este obligatorie.

-Restaurant mediteraneean Moulin Rouge cu o capacitate de 60 locuri, gratuit o data pe sejur;

-restaurant italian Santa Lucia cu o capacitate de 50 de locuri, cu plata;

-restaurant Indian Ganesha cu o capacitate de 50 de locurii, cu plata;

-restaurant Mexican Azteka cu o capacitate de 50 de locuri, cu plata;

-restaurant rusesc Volga cu o capacitate de 50 de locuri, cu plata;

-restaurant Sushi Miyako cu o capacitate de 50 de locuri, cu plata;

-restaurant japonez Tepenyaki cu o capacitate de 30 de locuri, cu plata;

Minibarul : se reumple zilnic (in camerele din cladirea principala bere si bauturi racoritoare – Coca Cola, Fanta, apa plata si minerala; in camerele din club doar bauturi racoritoare).

Room service-ul este cu plata.

Fresh-urile sunt gratuite intre (07:00 – 10:00) in restaurantul principal; (10:00 – 11:00) – restaurantul Shelale Snack.

Bar

-Lobby bar  deschis 24 ore

-Upper Lobby bar deschis de la 16:00 - 24:00

-Filli bar  deschis de la 09:00 - 18:00

-Zindan cafe  deschis de la 10:00 - 24:00

-Shelale bar deschis de la 12:30 – 21:00

-Saigon bar deschis de la 09:00 - 24:00

-Apollon Pub bar deschis de la 18:00 - 24:00

-Dolce Lion Night club deschis de la  23:30 - 02:30

-Secret bar deschis de la 08:30 – 19:30

Conceptul pentru luna de miere:

Flori la sosire, sticla de vin, ciocolata si fructe, check-in devreme si check-out tarziu pana la ora 16.00, in functie de disponibilitate se pot upgrada tipul camerelor, camera decorata special pentru luna de miere. La cerere se poate pragati si o baie fierbinte, sampanie, cos de fructe, dulciuri turcesti la check-in, mic dejun in camera in prima zi de sedere, cina romantica intr-un restaurant a’la carte, discount 10% la orice serviciu platit al hotelului, intrare la piscina Thalasso 30 minute cu rezervare in prealabil, intrare la piscina VIP.

FACILITATI

Fara plata: baie turceasca, programe de animatie pentru copii si adulti, loc de joaca pentru copii, bufet pentru copii.

Cu plata: doctor, magazin de pielarie, bijuterie, florarie, mini market, coafor, fotograf, inchiriere de masini, carucioare pentru copii, babysitter,

PLAJA SI PISCINE

Plaja: Hotelul este localizat pe plaja privata formata din nisip si pietricele, cu o lungime de 780 m. Sezlongurile, saltelele, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Piscine: Piscina interioara (semi olimpica) 392 mp – incalzita, cu sectiune pentru copii inclusa; piscina thalasso (interioara si exterioara) 97 mp, incalzita si contra cost accesul, 3 piscine exterioare: una de 1802 mp, una de 634 mp si una 394 mp; Aquapark cu 11 tobogane dintre care 5 pentru adulti si o suprafata de 678 mp; piscina upper pentru persoane 15+ ani de 1177 mp; piscina pentru VIP-uri de 280 mp.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Sporturi si activitati

Gratuite: club de noapte, fitness, dart, tir cu arcul, tenis  de masa, squash, baschet, volei pe plaja, mini fotbal, teren de tenis, step, p aerobic, pilates, perete de catarari, boccia, loc de joaca pentru copii, miniclub, animatie, baie turceasca (cu rezervare), programe de animatie peste zi si spectacole seara, cinema, cinema in aer liber, jocuri pe plaja, jocuri langa piscina, muzica live, animatie pentru copii, miniclub intre 4-14 ani, locuri de joaca,

Cu plata: petreceri tematice la clubul de noapte, jocuri electronice, billiard, teren de fotbal profesional, bowling, patinaj, club de calarie, sporturi de apa motorizate si nemotorizate, piscina thalasso, masaj, ministar club 2-4 ani.  

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
STARLIGHT RESORT HOTEL

Prognoza Meteo
STARLIGHT RESORT HOTEL

Wednesday
14-07-2021
Scattered clouds
25.1°C   29.8°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
25.7°C   40.3°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
27.6°C   34.8°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
26.4°C   32.7°C

Anunturi importante

Screen size: