Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

TURQUOISE HOTEL

SIDE , ANTALYA, TURCIA http://www.turquoise.com.tr

  • -

  • Localizare -

  • Hotel -

  • Hotel -

  • Receptie -

  • Receptie -

  • Interior -

  • Interior -

  • CAMERA -

  • CAMERA -

  • Baie -

  • Baie -

  • Centru fitness -

  • Centru SPA -

  • Bar -

  • Bar -

  • Restaurant -

  • Restaurant -

  • PISCINA -

  • PISCINA -

  • PISCINA -

  • Plaja -

  • Plaja -

  • Plaja -

  • Ponton -

loading ...
LOCALIZARE

Turquoise Hotel este situat in Sorgun, fiind inconjurat de o padure de pini chiar pe plaja. Acest hotel are acces foarte usor din orasul Side acesta aflandu-se la 3.5 km sau din Manavgat care se afla la 4.5 km,   Aeroportul International Antalya se afla la 65 km.  

CAZARE

Hotelul Turquoise are 146 camere deluxe, 54 de camere deluxe cu vedere la mare, 16 apartamente deluxe situate în cladirea principala si 140 de camere standard cu vedere la padurea de pini. 8 camere pentru persoanele cu disabilitati, 54 de camere familiale si 16 camere economice situate în cladirea principala si blocuri.
Un total de 52 de vile cu piscina intr-o locatie privata: 10 vile cu piscina cu 3 camere si terasa, 10 vile cu piscina cu 3 camere si balcon, 8 vile cu piscina cu 2 camere si terasa, 8 vile cu piscina cu 2 camere si balcon, cu 1 camera si terasa si  8 vile cu piscina cu o camera si un  balcon. 105 camere sunt pentru nefumatori.
Toate camerele au set de cafea / ceai și Wi-Fi. Putine camere sunt dotate cu paturi twin.
Camera deluxe: are suprafata de 27 mp-28 mp sunt echipate cu un pat franțuzesc, parchet laminat / laminat, baie / WC, uscator de par, aer conditionat centralizat (in functie de vreme), minibar (bauturi racoritoare, apa, bere), seif electronic (gratuit), halat de baie, papuci si balcon. Unele camere deluxe sunt proiectate sa gazduiasca maximum trei persoane (pat suplimentar pentru a 3-a persoana) si sunt disponibile cu vedere la gradina sau la mare.
Suita deluxe: 45 mp-52 mp sunt dotate cu un pat frantuzesc si doua paturi twin, parchet laminat, baie / WC, uscator de par, aer conditionat centralizat (în functie de vreme), minibar (bauturi racoritoare, apa, bere), seif electronic (gratuit), halat de baie, papuci și balcon. Deluxe Suites sunt concepute pentru a gazdui maximum patru persoane; ele sunt alcatuite din doua camere si au vedere la mare.
Camera standard (blocuri): 27 mp -28 mp sunt echipate cu un pat francez, pardoseala laminata, baie / WC, uscator de par, aer condiționat individual, telefon cu linie directa, seif electronic (gratuit), balcon. Aceste camere sunt concepute pentru a gazdui maxim 3 persoane (pat suplimentar pentru persoana 3) si au vedere la gradina.
Camerele de familie: 42 mp-43 mp sunt dotate cu un pat francez si doua paturi twin, pardoseala  laminata, baie / WC, uscator de par, aer condiționat individual, telefon direct, TV (cu canale de muzica) (bauturi racoritoare, apa), seif electronic (gratuit) și balcon.
Camerele de familie sunt proiectate sa gazduiasca maximum patru persoane, ele sunt alcatuite din doua camere si au vedere la gradina.
Hotelul Turquoise are opt camere pentru oaspetii cu dizabilitati. Toate camerele sunt situate la parter, cu un design deosebit. Aceste camere (27 mp - 28 mp ) sunt echipate cu un pat francez, pardoseala laminata, baie / WC, uscator de par, aer conditionat individual sau centralizat in functie de vreme, mini bar (bauturi racoritoare, apa), seif electronic (gratuit), balcon.
Sase dintre aceste camere sunt in cladirea principala si doua dintre ele sunt in blocuri. In plus, Hotelul Turquoise are rampe pentru acces usor.

SERVICII

Micul dejun tip bufet. Lunch & Dinner (în stil à la carte) este servit la restaurantul Bougainvillea fara rezervare. Sucul proaspat de portocale pentru micul dejun este gratuit.Serviciul de servire (bauturi) la sezlonguri este disponibil toata ziua. Fructe si bauturi reci sunt servite oaspetilor care se odihnesc in zona sezlongurilor. Minibarul este umplut zilnic cu bauturi racoritoare, apa, suc naturale si bere. Room service este disponibil 24 de ore la un cost suplimentar. Toate vilele cu piscina au setul de cafea/ceai.
Fiecare oaspete poate vizita cele 4 restaurante à la carte. O singura rezervare pe sejur este gratuita la unul dintre aceste restaurante (rezervarea trebuie facuta cu cel putin 24 ore inainte intre orele 09:00-17:00 la Guest Relations Desk. Pentru rezervari suplimentare, suplimentul de rezervare este de 10 € pe persoana si pe restaurant.  Pentru Restaurantul Steak House se percepe o taxa de10 euro pe persoana, iar pentru Restaurantul Bougainvillea cu preparate din bucataria franceza si italiana se percepe la fel o taxa de 10  € pe persoana. Restaurantul Bougainvillea cu preparate din bucătăria franceza si italiana este gratuit pentru turistii care sunt cazati in vile, dar rezervarea este necesara daca mai exista disponibilitate.Bauturile spirtoase si vinurile de calitate sunt disponibile prin intermediul cartii de meniuri la restaurantele à la carte cu taxa suplimentara.

FACILITATI

Hotelul Turquoise are in total 486 de camere (Camere Deluxe, Deluxe Suites, Camere Standard, Camere de Familie si Vile cu piscina) cu vedere la mare sau la gradina. Toate zonele interioare si camerele au sisteme de aer conditionat care pot fi ajustate la temperaturi scazute sau crescute în functie de sezon. Hotelul Turquoise pune la dispozitia clientilor: piscina interioara, mini club, aquapark cu 3 tobogane (in functie de conditiile meteorologice si orele de deschidere), shopping arcade cu coafor, piata, boutique, gameland (taxa suplimentara) fotograf, magazin de bijuterii. Doctor (la orele stabilite, taxa suplimentara) si asistenta medicala, o sala de sedinte, ascensoare, serviciu de spalatorie (contra cost), internet cafe, SPA si Wellness Center (contra cost), o piscina pentru copii si una pentru adulti, WI-FI gratuit in toate camerele, in zona de lobby si piscina, Sultan Bar si vilele cu piscina.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
TURQUOISE HOTEL

Prognoza Meteo
TURQUOISE HOTEL

Wednesday
14-07-2021
Scattered clouds
25°C   29.4°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
24.4°C   40.3°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
27.3°C   35.5°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
26.1°C   32.8°C

Anunturi importante

Screen size: