Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ROYAL THALASSA MONASTIR

MONASTIR, HAMMAMET , TUNISIA http://www.thalassa-hotels.com/site/en/article.php?id_article=193

  • Localizare - Vedere generala.

  • Plaja si Piscine - piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Facilitati

  • Localizare - vedere hotel

  • CAZARE - Camera

  • Facilitati - Centru SPA

  • Facilitati - Lobby

  • Servicii - Bar

  • "
loading ...
LOCALIZARE
Avand o localizare ideala, intre Monastir (cunoscut pt orasul vechi Medina) si Sousse (faimos pentru viata de noapte si curiozitatile culturale), hotelul Royal Thalassa Monastir aflat pe malul marii, ofera musafirilor o amosfera relaxanta si placuta. Se afla pe plaja din Monastir, la 60 km Aeroportul International Enfidha, la 80 km distanta  de Flamingo Golf Course.  Alte atractii din zona includ Stade Mustapha Ben Jannet si Bourguiba Mausoleul.
CAZARE
Resortul dispune de 280 de camere (single, duble si triple) cu o suprafata ce variaza intre 29mp si 39 mp. Camere pentru nefumatori sunt disponibile.
Toate camerele dispun de aer conditionat individual, linie telefonica directa, seif, minibar, wi-fi, TV satelit cu programe in mai multe limbi, baie propie, uscator de par.
SERVICII
All inclusive.

CHIEF’S MARKET RESTAURANT- Cu vedere spre piscina principala a hotelului si dispune de o terasa acoperita, unde puteti ragasi o gama variata de bufeturi cu specific traditional tunisian, japonez si italian. Pranzul si cina sunt pregatite in ziua curenta, cu alimente proaspete gasite in piata din Monastir de aceea in fiecare zi meniul este variat si diversificat. La micul dejun clientii pot servi produse de patiserie prospat pregatite si paine de casa. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 07:00-10:00 (micul dejun), 12:30-14:00(pentru pranz) si 18:30-21:30(cina).

MONA RESTAURANT (A LA CARTE)-Situat la parter cu vedere spre piscina centrala, restaurantul propune un meniu reinterpretat asupra meniului a la carte. De exemplu, puteti degusta preparate traditionale precum branza camembert pe paine cu miere, Couscous Bedaoui, preparate frantuzesti precum piept de rata in suc de portocale, preparate cu specific japonez precum sushi, vermicelli soup si preparate pe baza de porc. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 12:30-14:30 si seara de la orele 19:00 pana la miezul noptii.

LA VOILE RESTAURANT- Este situat direct pe plaja, si meniul este unul inspirat din preparatele mediteraneene si fructe de mare. De asemenea pe langa preparatele din fructe de mare, puteti servi si pizza, preparate cu specific tunisian si mancare cu specific oriental. In plus, copii beneficiaza de un meniu special precum: cartofi prajiti, spaghetti, mini pizza. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 12:30 pana la mizeul noptii doar in intervalul lunilor mai-septembrie.

THE RENDEZ-VOUS BAR-Este situat in lobby langa receptia hotelului si reprezinta punctul de atractie pentru toti clientii. Este echipat cu o terasa cu vedere la piscina si la mare, in fiecare seara barul este animat cu muzica live.

THE POOL BAR- este deschis zilnic intre orele 10:00 pana la miezul noptii din luna aprilie pana in luna octombrie si ofera clientior o admosfera relaxanta pe parcursul intregii zile. Dupa apusul soarelui barul gazduieste sectacole de muzica live, dansuri salsa, muzica rock.

LA VOILE BAR-Este locul ideal unde va veti putea relaxa sub umbrelele de soare si unde putei degusta un aperitiva sau o cafea italiana. THE

BEACH BAR- Barul este situat direct pe plaja privata unde puteti servi bauturi racoritoare.
FACILITATI
Hotelul are receptie deschisa 24 de ore, plaja cu nisip fin, piscina interioara, piscina pentru copii, kids club, sala de conferinta, centru SPA, wi-fi, aer conditionat, uscator de par, TV prin satelit, telefon, seif, minibar, curatatorie haine, magazine, centru de afaceri, schimb valutar, room service, lectii de golf, teren tenis, teren voley, salon de infrumustetare.
PLAJA SI PISCINE
Plaja este privata, cu nisip fin si se intinde pe o suprafata de 300 m si este echipata cu sezlonguri si umbrele. Resortul dispune de 3 piscine: piscina principala situata in centrul resortului, piscina pentru copii si piscina interioara care este deschisa zilnic intre orele 10:00-18:00 si incalzita din luna noiembrie pana la sfarsitul lunii martie.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Resortul propune o varietate de activitati si sporturi precum: tenis, masa de tenis, mini golf, water polo, basket, volley pe plaja, aqua gym, trageri cu arcul, darts, biliard. Sporturi acvatice precum water sky, jet-sky, parasuta, catamaran.

Kid’s club: La acest club au accces copii cu varstele curinse intre 4 si 10 ani, dispune de un teren acoperit cu iarba unde se pot desfasura activitati si jocuri si este deschis zilnic intre orele 9:30-12:30 si de la 14:00 pana la 18:00.

SPA: Resortul dispune de un centru spa recunoscut international ce se intinde pe o suprafata de 16500 mp unde puteti regasi si sala de fitness, salon de infrumusetare, SPA, si thalasso, tratamente de infrumusetare, coafor, frizerie.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ROYAL THALASSA MONASTIR

Prognoza Meteo
ROYAL THALASSA MONASTIR

Friday
16-07-2021
Few clouds
24.6°C   29.7°C
Saturday
17-07-2021
Few clouds
22.9°C   31.8°C
Sunday
18-07-2021
Few clouds
23.1°C   32°C
Monday
19-07-2021
Clear Sky
24.7°C   29.4°C

Anunturi importante

Screen size: