Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

KEMPINSKI SOMA BAY

SOMA BAY, HURGHADA, EGIPT http://www.kempinski.com/en/soma-bay/hotel-soma-bay/white-glove-service/during-your-stay/

  • Localizare -  pe malul marii

  • Receptie -

  • Lobby -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • Baie -

  • RESTAURANT -

  • Restaurant a' la carte -

  • Restaurant a' la carte -

  • RESTAURANT -

  • Terasa -

  • Terasa -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja -

  • Plaja -

loading ...
LOCALIZARE

Resortul Kempinsky Soma Bay este situat in golful Soma al Marii Rosii, fiind una dintre cele mai frumoase locatii ale statiunii Hurghada. Hotelul se afla la o distanta de aproximativ 45 km de Aeroportul International Hurghada.

CAZARE

 Resortul The Kempinsky Soma Bay pune la dispozitia turistilor cele 241 de camere luxoase, decorate intr-un stil clasic, elegant, fiecare avand balcon sau terasa  cu vedere la mare sau laguna.

Lagoon View Room- acest tip de camera are un pat matrimonial sau doua paturi twin iar suprafata camerei este de  aproximativ 39 mp : Facilitati in camera: televizor LCD, birou de lucru, zona de relaxare, balcon sau terasa, room service, aer conditionat, seif, wifi gratuit,pat suplimentar ( la cerere), baie cu cada, dus, bideu, articole de toaleta, uscator de par,dulap. Camera are vedere partiala la laguna.

Standard Sea Side Room-acest tip de camera are un pat matrimonial sau doua paturi twin iar suprafata camerei este de aproxmativ 39mp: Facilitati in camera: televizor LCD, birou de lucru, zona de relaxare, balcon sau terasa, room service, aer conditionat, seif, wifi gratuit, pat suplimentar ( la cerere), baie cu cada, dus, bideu, articole de toaleta, uscator de par,dulap. Camera are vedere partiala la mare.

Sea View Room-acest tip de camera are un pat matrimonial sau doua paturi twin iar suprafata camerei este de aproximativ  39 mp : Facilitati in camera: televizor LCD, birou de lucru, zona de relaxare, balcon sau terasa, room service, aer conditionat, seif, wifi gratuit, pat suplimentar ( la cerere), baie cu cada, dus, bideu, articole de toaleta, uscator de par, dulap. Camera are vedere la mare.

SERVICII

Resortul Kempinsky Soma Bay pune la dispozitia turistilor 4 restaurante ( in care turistii pot opta pentru preparate cu specific mediteranean, asiatic, italian, egiptean) si 3 baruri.

-Restaurantul Panoramic: este restaurantul principal al resortului, amplasat in cladirea principala cu vedere la laguna hotelulu. Are o terasa mare in aer liber si este deschis turistilor pentru a servi micul dejun si cina (bufet); o varietate exclusivista de arome internationale dar si traditionale egiptene( program : mic dejun 6:30-10:30 si cina 18:00-22:00).

-Restaurantul si barul Al Mar este situat langa piscina principala si serveste turistilor pranzul a la carte (international) si bauturi racoritoare pana la apusul soarelui( program 12:00-16:00).

-Restaurantul Bamboo Shoot - este un restaurant elegant cu cu specific asiatic, unde turistii pot incerca mai multe feluri de mancare din Orientul Indepartat( a la carte ): influente din Japonia, China si Thailanda. Atractia acestui restaurant este barul sushi( program 18:30-22:00).

-Restaurantul mediteranean La Pergola- cu specific mediteranean( fructe de mare ), situat in centrul portului din Soma Bay, acest local ofera produse proaspete iar meniul se bazeaza pe specialitati din tarile adiacente Marii Mediterane, in special Franta, Italia si Spania ( program 18:30-22:00).

-Sultan Lounge Bar - este locul ideal pentru a incheia  ziua cu un cocktail clasic alaturi de aperitive delicioase intr-o atmosfera relaxanta cu muzica live. De asemenea lobby-ul ofera "El Diwan Shisha Corner", unde un colt oriental special unde oaspetii pot incerca clasica narghilea orientala.

-Beachcomber Bar-langa piscina- acest bar in aer libe este amplasat la marginea plajei si pune la dispozitia turistilor bauturi din fructe proaspete, cocktailuri, bere dar si gustari usoare servite pe timpul zilei.

-Laguna Club Lounge- este un bar exlusive pentru turistii cazati la Lagoona Club.

FACILITATI

 Facilitati ale hotelului:

-room-service
-plaja privata cu nisip, recif de corali
-pisine 7000mp
-piscina pentru familii
-spa (sali de tratament-jacuzzi, sauna, baie cu aburi)
-servicii medicale
-servicii de concierge
-centru de afaceri
-servicii de curatatorie
-parcare
-club pentru copii
-4 terenuri de tenis
-teren pentru squash
-sala de fitness

PLAJA SI PISCINE

-Resortul are plaja privata cu nisip( 400 m), la doar cativa pasi de hotel, unde turistii pot gasi o gama larga de facilitati pentru diverse distractii legata de sporturile de apa; marea are mica adancime la intrare oferind siguranta copiilor.

-Atractia hotelului consta in piscinele din aer liber cu o suprafata de 7000mp( piscina pentru familie, piscina pentru copii incalzita pe timp de iarna si Lazy River pentru copii)
 

SPORTURI SI ACTIVITATI

 Sporturi si activitati

-golf / teren de golf pentru competitii

--centrul Spa & Thalasso (sauna, masaje, baie cu aburi, telasoterapie)

-centru de scufundari

-sporturi nautice ( excursii cu barca, windsurfing, parasailing, snorkeling)

-tenis

-squash

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
KEMPINSKI SOMA BAY

Prognoza Meteo
KEMPINSKI SOMA BAY

Friday
16-07-2021
Few clouds
27.5°C   38.5°C
Saturday
17-07-2021
Few clouds
28°C   40.1°C
Sunday
18-07-2021
Few clouds
30.1°C   41.9°C
Monday
19-07-2021
Scattered clouds
28°C   40.7°C

Anunturi importante

Screen size: