Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

MOVENPICK RESORT SOMA BAY

SOMA BAY, HURGHADA, EGIPT http://www.movenpick.com/en/africa/egypt/soma-bay/resort-soma-bay/overview/

  • Vedere - hotel

  • Lobby - Lobby

  • Lobby -

  • Bar -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -

  • CAZARE -  baie

  • Sala fitness - Sala fitness

  • Centru fitness -

  • Centru SPA -

  • Facilitati -  meeting room

  • -

  • Sporturi si Activitati -

  • Sporturi si Activitati - Spatiu joaca pentru copii

  • Restaurant -

  • -

  • Restaurant -

  • Restaurant -

  • Restaurant -

  • Restaurant -

  • Restaurant -

  • Restaurant -

  • Agrement -

  • Facilitati -  terasa

  • Plaja si Piscine -

  • CAZARE -

  • Hotel - vedere

  • Plaja -

  • Plaja -

  • Sporturi si Activitati -

loading ...
LOCALIZARE
Hotelul este situat la 45 km de aeroportul intrenational din Hurghada si in proximitatea unor vestigii istorice precum: Luxor, Marsa Alam, insula Giftun si Cairo.
CAZARE
Hotelul dispune de 418 camere comfortabile ce imbina stilul contemporan cu influiente egiptene, lenjeria este din bumbac si mobila eleganta. Toate camerele dispun de facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat, seif, TV LCD, uscator de par, mini bar si wi-fi gratis.

Classic room with mountain- camera dispune de o suprafata de 30 mp, ce combina un design modern intr-o atmosfera placuta. Camerele au pat dublu sau matrimonial iar baia, este dotata fie cu cabina de dus sau cada. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, seif, minibar si facilitati pentru ceai si cafea. In camera se pot caza maxim 2 adulti, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Classic room with pool view- Camera dispune de o suprafata de 30 mp cu vede la piscina, pat matrimonial baia poate fi dotata cu cabina de dus sau cada. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, minibar, seif si facilitati pentru ceai si cafea. De asemenea, camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou. In camera se pot caza maxim 2 adulti sau 1 adult si un copil, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Deluxe garden view-Camera dispune de o suprafata de 35 mp cu un design stilat, fiind decorata cu nuante discrete deschise si cu albastrul azur al Marii Rosii, sunt dotate cu pat matrionial sau dublu iar baia este dotata fie cu cabina de dus fie cu cada.Turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, minibar, seif si facilitati pentru ceai si cafea. De asemenea, camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou.In camera se pot caza maxim 2 adulti si un copil, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Deluxe pool view- Camerele dispun de o suprafata de 35 mp cu vedere la piscina, pat matrimonial sau pat dublu, baia fiind dotada cu cabina de dus. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, minibar, seif. De asemenea, camera este dotata si cu un spatiu de relaxare cu masa, doua scaune si facilitati pentru ceai si cafea. In acest tip de camera se pot caza maxim 2 adulti si un copil, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

 Deluxe sea view room-Camerele dispun de o suprafata de 58 mp cu o priveliste spectaculoasa asupra Marii Rosii. Stilul elegant si contemoran este redat de nuantele folosite pentru decor, nunate discrete de azur si nispii, de asemenea in camera puteti beneficia de un pat dublu sau un pat matrimonial, baia fiind dotata fie cu cabina de dus sau cada.De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, minibar, seif si facilitati pentru ceai si cafea, camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou.In acest tip de camera se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Family room mountain view- Camerele dispun de un spatiu generos de 60 mp cu un living spatios pentru ca intreaga familie sa se bucure de o priveliste minunata, au si balcon unde vor putea admira privelistea directa asupra muntior. Camerele au pat dublu sau matrimonial iar baia, este dotata fie cu cabina de dus sau cada. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, seif, minibar si facilitati pentru ceai si cafea camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou. In camera se pot caza maxim 2 adulti si 3 copii, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

 Family romm sea view-Camerele dispun de un spatiu generos de 60 mp cu un living spatios pentru ca intreaga familie sa se bucure de o priveliste minunata asupra Marii Rosii, au si balcon unde vor putea admira privelistea directa asupra piscinei.Camerele au pat dublu sau matrimonial iar baia, este dotata fie cu cabina de dus sau cada. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, seif, minibar si facilitati pentru ceai si cafea camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou. In camera se pot caza maxim 2 adulti si 3 copii sau 3 adulti si 2 copii, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.
FACILITATI
Hotelul dispune de receptie deschisa 24 de ore, plaja cu nisip fin, room service, sala de conferinte, Wi-Fi, balcon, canale TV/stelit , aer conditonat, sali de conferinte, amfiteatru, teren de volei pe plaja, asistenta turistica, echiatie, inchiriere limuzine, spalatorie, magazine, ATM, baie turceasca, salon de infrumusetare, masaj pentru tratament, sala de sport, sauna, jacuzzi privat, bai marocane, salon de infrumusetare, frizerie pentru copii si adulti, bai cu ulei, salon profesional pentru tratamente pentru par, check-in online.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul dispune de o plaja de 350 m cu nisip alb fin, 3 piscine (inclusiv o piscina incalzita pentru perioada iernii), 1 piscina pentru copii.

 

SPORTURI SI ACTIVITATI
Resortul Mouvenpick Soma Bay ofera o diveristate de gusturi privind arta culinara, ce pot multumi pana si pe cei mai pretentiosi gurmanzi, combinand produse locale cu delicatese din toata lumea. Resorul dispune de 3 baruri si 3 restaurante.

Soma Bar- Accesul in bar se realizeaza din lobby - pe scari ce urca pana la terasa de sus - unde veti putea regasi un mediu abiant foarte placut si va veti putea bucura de privelistea de la piscine si la mica laguna din interiorul curtii hotelului. Barul contine o varietate de snack-uri, selectie de salate, sandwich-uri, o varietate de deserturi precum si inchetata premium Movenpick. De asemenea, puteti regasi si o varietate mare de bauturi fine alcoolice, inclusiv cocktailurile. Tot aici, veti putetea profita de Chocolate Hour ce se desfasoara incepand cu ora 18:00 si unde veti fi rasfatati cu preparete speciala pe baza de ciocolata. Soma Bar este deschis intre orele 10:00 pana la ora 23:00, dresscode: smart casual.

Beach bar- Acest bar se afla direct pe paja si ofera o atmosfera romatica si impresionanata asupra Marii Rosii. Barul ofera o varietate internationala de cocktail-uri si mocktail uri, snackuri, slata, paste, pizza, sandwich uri, deserturi si inghetata. De asemenea ambientul este favorizat de muzica soft, si in timul verii se organizeaza evenimete precum dansuri folk, belly dance sau animatii si mini disco pentru copii. Barul este deschis de la 10 dimineata pana la miezul noptii.

Pool bar- Barul este localizat in centrul hotelului, in zona piscinei si ofera o atmosfera relaxanta si fresh prin varietatea de cocktail-uri mocktail-uri si bauturi fine. De asemenea, ofera si gustari precum paste, pizza, sandwich-uri, salate, deserturi precum si inghetata. Pentru a mentine turistii activi, se organizeaza aqua gym si water polo, o data dimineata si o data dupa amiaza. Barul este deschis de la 10:00 dimineata pana la miezul noptii.

Il Pesce Restaurant- Un restaurant cu specific italian, amenajat modern, unde va veti putea bucura de privelistea asupra marii in aer liber. Meniul este unul autentic italian unde puteti servi preparate precum paste, pizza, fructe de mare, friptura de vita servite alaturi de o selectie speciala de vinuri. De asemenea, atmosfera este completata de muzica specifica si privelistea speciala, mai ales la apusul soarelui. Restaurantul este deschis in timpul pranzului intre orele 13:00-16:00, iar la cina intre orele 18:30-22:00, dress code: smar casual.

Al Jazeera Restaurant- Este un restaurant cu specific libenez si arabesc, amenajat cu spatiu de cinat atat in interior cat si in extrior pe terasa. In fiecare seara va veti putea bucura de muzica live interpretata de un cantret arab celebru. Meniul este format din preparate specifice precum paine arabeasca, servita calda direct din cuptorul traditional, o varietate de carne la gratar, peste, shisha toate aceste fiind completate de vin egiptean sau ceai oriental cu fructe si zahar. Restaurantul este deschis intre orele 16:30-22:00, dress code: smart casual.

 Bay View Restaurant- Este restaurantul pricipal al hotelului unde se poate servi micul dejun, pranzul si cina, atat in interior cat si in exterior pe terasa. Este in stil bufet insa veti putea profita, de asemenea de live cooking show. Meniul este unul variat format din fructe si legume fresh, paine proaspata si produse de patiserie, branza, gustari calde si reci specifice micului dejun. Daca doriti ceva foarte sanatos si usor puteti opta pentru meniul Go Healthy. La pranz si cina va veti putea bucura de preparate proaspat gatite, prin intermediul live cooking show cu zona de gratar, exista de asemena si preparate cu specific egiptean, produse de patiserie. De asemenea, exista si o zona speciala pentru copii unde cei mici se pot bucura de preparatele cele mai indragite de ei. La acest restaurant veti putea profita si de vinuri egiptene si cocktail-uri. Micul dejun se poate servi intre orele 06:30-10:30, pranzul intre orele 12:30-15:00 si cina intre orele 18:30-22:00.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Sporturi: teren de volei pe plaja, echitatie, sala de sport, lectiii de golf, sporturi acvatice precum surf, wind surf si scufundari.

Centru SPA: sauna, baie turceasca, masaj, saloane, jacuzzi, masaj pentru cupluri, baie marocana, tratamente pentru ingrijirea pielii, salon de epilat, salon porfesional pentru ingrijirea parului, baie cu uleiuri, salon tatuaje.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
MOVENPICK RESORT SOMA BAY

Prognoza Meteo
MOVENPICK RESORT SOMA BAY

Monday
12-07-2021
Clear Sky
27.3°C   38.9°C
Tuesday
13-07-2021
Few clouds
26.9°C   38.5°C
Wednesday
14-07-2021
Few clouds
27.4°C   39.3°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
26.3°C   39.4°C

Anunturi importante

Screen size: