Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

SENTIDO BLUE SEA BEACH

STALIDA, CRETA, GRECIA http://www.bluesea.gr/

  • Localizare - Vedere generala

  • Localizare - Curte

  • Localizare - Gradina

  • Localizare - Gradina

  • CAZARE - Standard sea view

  • CAZARE - Standard

  • CAZARE - Family 1 bedroom

  • CAZARE - Suite private pool

  • CAZARE - Suie private pool

  • CAZARE - Bungalow

  • Servicii - Restaurant

  • Servicii - Restaurant

  • Servicii - Restaurant

  • Plaja si Piscine - Piscina

  • Plaja si Piscine - Suite private pool

  • Sporturi si Activitati - Spa

  • Sporturi si Activitati - Spa

loading ...
LOCALIZARE
Blue Sea Beach 5* este localizat la 1 minut de plaja cu nisip, la 32 km distanta de aeroportul international Heraklion si la 33 km de port.
CAZARE

Hotelul dispune de 225 de camere cu un design modern, spatioase si echipate complet.
Promo room anex building- camera este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single si o canapea, baie cu dus/ cada si balcon/ veranda. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi (contra cost), TV satelit, uscator de par, mini frigider, telefon, seif, telefon in baie, serviciu de ceai si cafea, room service (contra cost). *Acest tip de camera este localizata in cladirile anexe.
Standard room- camera este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single si o canapea, baie cu dus/ cada si balcon/ veranda. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi (contra cost), TV satelit, uscator de par, mini frigider, telefon, seif, telefon in baie, serviciu de ceai si cafea, room service (contra cost).
Sea view room- camera este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single si o canapea, baie cu dus/ cada si balcon/ veranda cu vedere spre mare. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi (contra cost), TV satelit, uscator de par, mini frigider, telefon, seif, telefon in baie, serviciu de ceai si cafea, room service (contra cost).
Junior suite garden view- camera este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single si o canapea/ un pat single, baie cu dus/ cada si balcon/ veranda cu vedere spre gardina. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi (contra cost), TV satelit, uscator de par, mini frigider, telefon, seif, telefon in baie, serviciu de ceai si cafea, room service (contra cost).
Family 1 bedroom- camera open plan are o capacitate de 4 persoane, o marime de 30 mp si este compusa dintr-un dormitor cu un pat dublu/ 2 paturi single si 2 canapele, baie cu dus/ cada si balcon/ veranda cu vedere spre gradina. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi (contra cost), TV satelit, uscator de par, mini frigider, telefon, seif, telefon in baie, serviciu de ceai si cafea, room service (contra cost).
Bungalow pool or sea front- camera este compusa dintr-un dormitor cu un pat dublu/ 2 paturi single si 1 canapea, baie si balcon cu vedere spre piscina/ mare. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi (contra cost), TV satelit, uscator de par, mini frigider, telefon, seif, telefon in baie, serviciu de ceai si cafea, room service (contra cost).
Junior suite private pool- camera este amplasata in gradina hotelului si este compusa dinr-un dormitor cu un pat dublu/ 2 paturi single si o canapea, baie si o veranda care are deschidere la piscina si gradina. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi (contra cost), TV satelit, uscator de par, mini frigider, telefon, seif, telefon in baie, serviciu de ceai si cafea, room service (contra cost), sezlonguri.
Single room- camera este compusa dintr-un dormitor, baie cu dus/ cada si balcon/ veranda. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi (contra cost), TV satelit, uscator de par, mini frigider, telefon, seif, telefon in baie, serviciu de ceai si cafea, room service (contra cost).

*La sosire, turistii vor regasi in camere un cos cu fructe, o sticla de vin si una de apa.

SERVICII

Demipensiune
All inclusive
Restaurant principal- se serveste micul dejun stil buffet american (07:15-10:30), pranzul (12:30-14:30) si cina (19:00-21:30), in timpul cinei au loc spectacole de gatit. Bauturi servite in timpul meselor: pranz si cina- bere la halba, vin rosu sau alb. bauturi racoritoare, apa plata; mic dejun-cafea, ceai si sucuri.
Restaurant a la carte- se serveste micul dejun stil buffet (10:30-12:00) si cina- o data/ sejur 7 zile cu rezervare in prealabil. Bauturi servite in timpul meselor: cina- bere la halba, vin rosu sau alb. bauturi racoritoare, apa plata; mic dejun-cafea, ceai si sucuri.
Pool bar- deschis zilnic in intervalul 17:30-01:30 (pentru All inclusiv programul barul este deschis pana la 24:00) si pune la dispozitie bauturi alcoolice locale si internationale, bere la halba, vin rosu sau alb. bauturi racoritoare, apa plata, cafea, ceai, sucuri si inghetata. *16:00-17:30 se servesc gustari calde si reci.
Blue bar- deschis zilnic in intervalul 17:30-01:30 (pentru All inclusiv programul barul este deschis pana la 24:00) si pune la dispozitie bauturi alcoolice locale si internationale, bere la halba, vin rosu sau alb. bauturi racoritoare, apa plata, cafea, ceai, sucuri.
Main bar- deschis zilnic in intervalul 10:00-01:30 (pentru All inclusiv programul barul este deschis pana la 24:00) si pune la dispozitie bauturi alcoolice locale si internationale, bere la halba, vin rosu sau alb. bauturi racoritoare, apa plata, cafea, ceai, sucuri.

FACILITATI

24 h receptie, bautura de bun venit, Wi-fi gratuit in spatiile publice, schimb valutar, camera de bagaje, serviciu de trezire, room service (contra cost), baby sitter (la cerere si contra cost), inchirieri de masini, servicii medicale (la cerere si contra cost), patut pentru copii (la cerere).

PLAJA SI PISCINE

Pisicina exterioara, 1 piscina pentru copii, plaja cu nisip la 1 minut distanta.
Umbrele si sezlonguri contra cost (pentru turistii cu All inclusive acestea sun gratuite la piscina)

SPORTURI SI ACTIVITATI

Centru Spa (piscina interioara, salon de infrumusetare, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, tratamente faciale, masaj, tratamente corporale, masa de biliard (contra cost), sporturi nautice (contra cost), masa de tenis.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
SENTIDO BLUE SEA BEACH

Prognoza Meteo
SENTIDO BLUE SEA BEACH

Wednesday
07-07-2021
Scattered clouds
25.5°C   29.1°C
Thursday
08-07-2021
Broken clouds
26.4°C   29.4°C
Friday
09-07-2021
Broken clouds
26°C   27.1°C
Saturday
10-07-2021
Few clouds
19.6°C   24.9°C

Anunturi importante

Screen size: