Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

DIT Evrika Beach Club Hotel

SUNNY BEACH, BULGARIA http://www.hotel-evrika.com

  • CAZARE - Camera Familiala

  • CAZARE - Apartament

  • CAZARE - Apartament

  • CAZARE - Camera Standard

  • CAZARE - Camera familiala

  • Baie - Baie Apartament

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat in Statiunea Sunny Beach, pe malul marii,  la o distanta de 10 metri de plaja, la 2 - 3 km de centrul statiunii, 40 km de aeroportul din Bourgas

CAZARE

Complexul este format din 4 cladiri a cate 3 si 5 niveluri, si dispune de 5 lifturi. A fost construit in anul 2001 , iar in anul 2012 a beneficiat de renovari.

Ofera cazare in 633 camere duble, studio si camera familial.

Standard Garden View: maxim 2 adulti si 1 copil, sau 3 adulti , au vedere la gradina. Sunt dotate cu aer conditionat, grup sanitar cu dus si uscator de par, TV-satelit, minibar, telefon, seif (contra cost), balcon, mocheta. 

Standard Room Pool View : maxim 2 adulti si 1 copil, sau 3 adulti , au vedere la piscina. Sunt dotate cu aer conditionat, grup sanitar cu dus si uscator de par, TV-satelit, minibar, telefon, seif (contra cost), balcon, mocheta. 

Standard Room  Sea View : maxim 2 adulti si 1 copil, sau 3 adulti , au vedere la mare. Sunt dotate cu aer conditionat, grup sanitar cu dus si uscator de par, TV-satelit, minibar, telefon, seif (contra cost), balcon, mocheta 

Studio Room : este format dintr-o camera mare cu o bariera optica între dormitor si paturile supraetajate pentru copii. Capacitatea maxima de cazare într-un studio este de 2 adulti si 2 copii. Toate studiourile în complexul hotelier sunt  cu vedere spre parc. 

Family Room : maxim 4 adulti, sunt localizate in corpurile A, B, C  si sunt renovate recent. Acestea sunt formate dintr-un dormitor mare, cu baie mare si balcon si un living. In dormitor se afla un pat matrimonial, iar in living este o canapea extensibila pentru copii.  Camerele sunt dotate cu minibar,telefon, seif (contracost), balcon, mocheta. De asemenea, este un spatiu pentru baut cafea cu o canapé si o masuta. Dimensiunile camerei sunt de 36 mp si este singurul tip de camera ce are vedere la gradina.

Couple Room - 24mp, vedere la gradina, 2 paturi twin sau pat matrimonial; capacitate maxima 2 pax. Sunt dotate cu aer conditionat, mini frigider, TV balcon sau terasa. 

DBL for couple/ family teanagers spo - se dau 2 camere COUPLE, fara usa intre ele. Fiecare camera are 24mp, vedere la gradina, 2 paturi twin sau pat matrimonial; capacitate maxima 2 pax. Sunt dotate cu aer conditionat, mini frigider, TV balcon sau terasa. 

SERVICII

 Restaurant Principal si de 3 restaurante tematice cu servire "a la carte": Italian, Bulgaresc si Asiatic.

Restaurantul principal dispune de sectiune de nefumatori si de terasa, meniu special pentru copii, scaune inalte pentru copilasi, lobby bar, salon bar, bar la piscine exterioara, bar pe plaja.

FACILITATI

Fara plata: parcare, patut pentru copii, scaune pentru copii in restaurant, zona de joaca pentru copii, club pentru copii (4-12 ani), animatie pentru copii,  WI-FI in lobby, mini aqua park, umbrela si sezlonguri la piscina, seif in camera. 

Cu plata:, seif, schimb valutar, parcare pazita.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul dispune de o piscina exterioara cu parc acvatic, care este compus dintr-o zina pentru adulti si una pentru copii. Fiecare piscina este dotata cu tobogane deschise si inchise.

Piscina pentru copii are adancime de 30 cm si dispune de mai multe tobogane.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
DIT Evrika Beach Club Hotel

Prognoza Meteo
DIT Evrika Beach Club Hotel

Thursday
15-07-2021
Few clouds
21°C   28.6°C
Friday
16-07-2021
Few clouds
21.4°C   28.9°C
Saturday
17-07-2021
Few clouds
22.7°C   27.6°C
Sunday
18-07-2021
Clear Sky
20.6°C   31.3°C

Anunturi importante

Screen size: