Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

RIXOS TEKIROVA

TEKIROVA, KEMER, ANTALYA, TURCIA http://www.rixos.com/en/rixos-premium-tekirova

  • Localizare -  hotel 

  • Localizare -  hotel 

  • Hotel -  exterior

  • Hotel -  localizare-vedere generala

  • Hotel -  localizare

  • Hotel -  exterior

  • Hotel -  activitati sport

  • Hotel -  activitati sport

  • Hotel -  piscina exterioara

  • Hotel -  gradina-zona relaxare-hamac

  • Hotel -  exterior-piscina exterioara 

  • Hotel -  club pentru copii

  • Hotel -  club pentru copii

  • Hotel -  club pentru copii

  • Hotel -  activitati sport

  • Hotel -  sala fitness

  • Hotel -  sala fitness

  • Hotel -  sala fitness

  • "
loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat in Tekirova, la 73 km de aeroportul din Antalya si 60 km distanta fata de  centru si are o plaja privata de 550 m. In anul 2014 hotelul a fost complet renovat si in anul 2017 au fost renovate camerele standard si apartamentele family (bloc B).

CAZARE

Hotelul are 770 de camere, din care:

Standard garden view (26mp) - camere cu vedere la gradina, dotate cu pat dublu sau 2 paturi twin, minibar, TV prin satelit, WI FI, telefon , dus, aer conditionat, seif, balcon, covor, uscator de par, oglinda, halat de baie si papuci.
 
 Standard room sea view (26mp) - camere cu vedere la mare, dotate cu pat dublu sau 2 paturi twin, minibar, TV prin satelit, wi fi, telefon, dus, aer conditionat, seif, balcon, covor, uscator de par, oglinda, halat de baie si papuci.
 
Deluxe land view (32sqm) - camera este dotata cu un pat dublu sau 2 paturi twin, canapea, televizor led, minibar, telefon direct, wi fi, aer conditionat, seif, balcon, covor si suprafata gresie, seif, baie cu dus si toaleta, uscator de par, halat de baie si papuci. Camera este fara vedere la mare.
 
Deluxe sea view (32mp) - camera este dotata cu un pat dublu sau 2 paturi twin, canapea, TV led, minibar, telefon direct, wi fi, aer conditionat, seif, balcon, covor si faianta, seif, baie cu dus si toaleta, uscator de par, halat de baie si papuci. Camera are vedere la mare.
 
Family Garden Suite ( 46m2) - compuse din 2 dormitoare ( o camera cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi twin), televizor in ambele camere, minibar , telefon, aer conditionat, seif, balcon, covor si suprafata acoperita cu gresie, uscator de par, baie cu dus, halat de baie, papuci, set de bauturi calde.

 Family room suite (52m2) - compuse din 2 dormitoare ( o camera cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi twin), televizor in ambele camere, minibar , telefon, aer conditionat, seif, balcon, covor, uscator de par, baie cu dus, halat de baie, papuci, set de bauturi calde.

Pool villa (100m2) - camera este dotata cu un pat dublu, la etajul 1 ?i 2 canapele la parter, TV led, radio, wi fi, minibar, telefon direct, aer condi?ionat, seif, balcon, covor si suprafata din gresie, seif, baie cu dus, uscator de par , halat de baie si papuci, terasa.

Deluxe suite room (100 m2) - sunt compuse din living si un dormitor, 2 bai, cu dus, minibar, LED satellite TV, WI FI ,telefon, aer conditionat,seif, balcon , covor si suprafata din  gresie,  uscator de par, serviciu de cafea si ceai.

 King suites (300 m2) -  sunt compuse din 2 dormitoare cu paturi matrimoniale si living, 2 bai (cu dus), jacuzzi, mini bar, TV prin satelit LED, WI FI, telefon, aer conditionat, seif, balcon, masa, covor si suprafata laminata,halat de baie, papuci,  uscator de par, serviciu de cafea ?i ceai.

Superior villa (300 m2) - este format din 4 dormitoare ,4 bai (dus) ,living si bucatarie. Camerele sunt dotate cu TV led,  telefon, wi fi, aer conditionat, minibar, seif, serviciu de cafea si ceai, uscator de par, covor si suprafata din gresie, halat de baie si papuci, terasa. Cei care stau în vila superioara au servicii de spalatorie / curatare gratuite, pavilion privat pe plaja.

Executive villa (200 m2) - este format din 2 dormitoare cu paturi matrimoniale, living si bucatarie. Camerele sunt dotate cu TV LED, telefon, wi-fi, aer conditionat, minibar, seif, serviciu de cafea si ceai, uscator de par, covor si suprafata din gresie, halat de baie si papuci. Cei care stau în vila executiva au serviciu gratuit de spalatorie / curatare, pavilion privat pe plaja. 

SERVICII

Conceptul de  ALL EXCLUSIVE  ALL INCLUSIVE
 
 Sunt 2 restaurante principale, 6 restaurante A la Carte si 9 baruri.

Restaurante:

 TURQUOISE RESTAURANT(All Day Dining) Se pot servi mesele principale.

VERANDA RESTAURANT (for Pool Suite and Pool Villa)

YUMMY RESTAURANT, Kids Restaurant , Se pot servi gustari si bauturi.

 EXCLUSIVE CLUB - restaurant A la carte, este contra cost si deschis 24 h.

 Food Court - bufet de gustari, Patiserie turceasca, Gustare Bufe, Hamburger / Paste / Fructe.

Nota: restaurantul Club Exclusive este deschis 7 zile pe saptamâna, toate celelalte restaurante À la Carte sunt deschise 6 zile pe saptamâna. Toate bauturile racoritoare sunt servite în sticle în toate restaurantele À la Carte ?i în barurile interioare.

 Nota: Pentru cazarile mai mici de 4 nopti, restaurantul À la Carte va fi contra cost. Club exclusiv 50 Euro / Mermaid Restaurant 30 Euro / Cactus Restaurant 20 Euro / Restaurant La Rosetta 10 Euro.

Atentie!! Sunt obligatorii rezervarile pentru restaurantele  A la carte!

 

Baruri (Pool Bar, Beach Bar, Lobby Bar, X-press Bar,Vitamin Bar)

Programul si conceptul restaurantelor , barurilor si altor facilitati pot fi modificate in orice moment de managementul hotelului fara a se face notificare in prealabil, in functie de sezon sau schimbari climatice.

FACILITATI

Facilitati:

-Lectii de balet (3-12 ani) , lectii de fotbal (6-15 ani) ,  "Sports Area" ( yoga,stretching, pilates,zumba)- aceste servicii sunt gratuite;

- SPA & WELLNESS ;

-Magazine;

-Sala de conferinta;

- Piscina principala, piscina pentru copii, piscina interioara încalzita (încalzita doar în sezonul de iarna).


Exista, de asemenea, evenimente pentru copii si adolescensi la The Rixy Club, restaurant pentru copii, piscina pentru copii, loc de joaca, spectacole organizate în vârful sezonului, discoteca si cinematograf pentru copii.

Gratuit: sezlonguri, saltele, umbrele, prosoape, dus, cabine de schimb, servicii de fructe sunt disponibile gratuit pe plaja, cum ar fi zona piscinei;

Cu  plata: restaurantele A la Carte (2 a’ la carte rest. sunt gratuite daca oaspetii sunt cazati min. 4 nopti si 1x pe saptamâna gratuit). Restaurante turcesti, Extremul Orient. Peste, italian, mexican, Club exclusiv ( international) - contra cost) asistenta medicala, salon de înfrumusetare, masaj, coafor, telefon, fax, spalatorie, magazin de suveniruri, magazin de bijuterii si ceasuri, închiriere masina/bicicleta.

Pentru sezonul de iarna 01.1.21 - 31.03.22, turistii cazati la Rixos Premium Tekirova beneficieaza sa transfer si acces gratuit la Rixos The Land Of legend, in anumite zile ale saptamanii.

PLAJA SI PISCINE

Plaja privata; prosoapele de plaja sezlongurile, saltelele de sezlong si umbrelele sunt fara plata. Hotelul dispune de piscina principala si piscina pentru copii.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Gratuite: yoga, tenis de masa, darts, pilates,boccia, fitness club, aerobic si kangoo jumps, volei pe plaja,lectii de dans,baschet, badminton,mini-fotbal.

Cu plata: Parasailing, banana, water ski, Kids sport club, sala de jocuri, lectii de tenis, biliard,inchirieri bicilete.

 

 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
RIXOS TEKIROVA

Prognoza Meteo
RIXOS TEKIROVA

Tuesday
13-07-2021
Few clouds
25.1°C   31.1°C
Wednesday
14-07-2021
Few clouds
25.1°C   33.3°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
27.3°C   34.3°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
27.4°C   37°C

Anunturi importante

Screen size: