Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

MELITON HOTEL

THEOLOGOS, RODOS, GRECIA http://www.meliton.gr

  • Localizare -  Vedere generala

  • CAZARE -  Double room

  • CAZARE -  Superior room

  • CAZARE -  Twin room

  • CAZARE -  Quadruple room

  • CAZARE -  Baie

  • Servicii - restaurant

  • Facilitati - terasa

  • Facilitati - piscina

  • Facilitati - teren de tenis

  • Facilitati - tenis de masa.

  • Facilitati - bar

loading ...
LOCALIZARE

 Hotelul este localizat in zona Theologos, la aproximativ 8km de aeroport, la 12km de orasul antic Kameiros, la 23km de port, si la 22km de orasul Rhodos.

CAZARE

 Hotel are 50 de camere confortabile, complet mobilate.

Camere standard garden view dotate cu un pat dublu sau doua paturi twin, telefon, Wi-Fi, frigider, uscator de par,  televizor, baie, balcon, aer conditionat (contra cost), telefon, baie, balcon/terasa cu vedere la gradina.

Camere standard pool view dotate cu un pat dublu sau doua paturi twin, telefon, Wi-Fi, frigider, uscator de par,  televizor, baie, balcon, aer conditionat (contra cost), telefon, baie, balcon/terasa cu vedere la piscina.

Camere superior pool view dotate cu un pat dublu sau doua paturi twin, telefon, Wi-Fi, frigider, uscator de par,  televizor, baie, balcon, aer conditionat (contra cost), telefon, baie, balcon/terasa cu vedere la piscina.

Camere quad garden view dotate cu un pat dublu sau doua paturi twin, telefon, Wi-Fi, frigider, uscator de par,  televizor, baie, balcon, aer conditionat (contra cost), telefon, baie, balcon/terasa cu vedere la gradina.

Camere superior quad pool view dotate cu un pat dublu sau doua paturi twin, telefon, Wi-Fi, frigider, uscator de par,  televizor, baie, balcon, aer conditionat (contra cost), telefon, baie, balcon/terasa cu vedere la piscina.

SERVICII

All Inclusive.

Turistii se bucura de micul dejun, pranz si cina in stil bufet in restaurantul principal.

FACILITATI

 Hotelul are restaurant, receptie, piscina, mini market, parcare, teren de joaca pentru copii, jocuri video (contra cost), teren de tenis, masa de ping-pong, darts, masa de biliard (contra cost).

PLAJA SI PISCINE

 Zona piscinei include o cadă cu hidromasaj, şezlonguri şi umbrele. De asemenea, sunt disponibile facilităţi de biliard şi tenis de masă. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice ale hotelului. Există un serviciu gratuit de transfer la plaja din Theologos (cu pietre si portiuni de nisip), care pleacă de la hotel la ore programate. Centrul orăşelului este la 1,5 km şi oferă restaurante şi magazine. Oraşul Rhodos este la mai puţin de 18 km, iar Aeroportul Internaţional din Rhodos este la 8 km. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Hotelul are teren de tenis, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, karaoke, darts, cadă cu hidromasaj, bibliotecă, închirieri biciclete, ziare. 

 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
MELITON HOTEL

Prognoza Meteo
MELITON HOTEL

Sunday
11-07-2021
Few clouds
25°C   29.6°C
Monday
12-07-2021
Clear Sky
24.7°C   29.2°C
Tuesday
13-07-2021
Few clouds
25°C   29.8°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
23.4°C   37.3°C

Anunturi importante

Screen size: