Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

LESANTE BLU EXCLUSIVE BEACH RESORT

TSILIVI, ZAKYNTHOS, GRECIA http://www.lesante.gr

  • Localizare - Vedere generala

  • Localizare - Vedere generala

  • Intrare principala - Intrare

  • Localizare - Curte interioara

  • Plaja si Piscine - Piscina exterioara

  • Receptie - Receptie

  • Servicii - Receptie

  • Servicii - Lobby bar

  • Servicii - Lobby bar

  • CAZARE - Superior room

  • CAZARE - Superior room

  • CAZARE - Superior room

  • CAZARE -  Superior room private pool

  • CAZARE -  Superior room with private pool

  • CAZARE - Superior room with private pool

  • CAZARE - Junior suite

  • CAZARE - Honeymoon suite

  • Servicii - Restaurant

  • Facilitati - Receptie Spa

  • Facilitati - SPA

  • Facilitati - SPA

  • Facilitati - Coafor

  • Facilitati - Sauna

  • Facilitati - Sala fitness

loading ...
LOCALIZARE

Lesante Blu Exclusive Beach Resort 5* este situat in Zante, in orasul pitoresc Tragaki la o distanta de 9 km de Aeroportul International  Zakynthos, 7 km de centrul orasului Zakynthos si la o distanta foarte mica de plaja.

CAZARE

Superior room– camera este compusa dintr-un dormitor cu living open-space, baie din marmura cu cada, cabina de dus si balcon. Camera este dotata cu: pat matrimonial, saltea din fibra de cocos, canapea, balcon cu masa si scaune, mobila decorata manual, dulap, oglinda mare, TV satelit LCD, mini-bar, seif, statie iPod cu alarma, aer conditionat, ceai si cafea, Wi-fi gratuit, uscator de par, cantar, telefon, prosoape 100% bumbac, oglinda cosmetica, halat si papuci de baie. Dimensiunea camerei este de 32 mp, dimensiunea balconului este de 12mp, iar capacitatea camerei este de 2 adulti. Decorul camerei este in stil minimalist si contemporan si prezinta un grad de confort superior.
Superior room with individual pool- camera este compusa dintr-un dormitor cu living open-space, baie din marmura cu cada, cabina de dus si balcon. Camera este dotata cu: pat matrimonial, saltea din fibra de cocos, canapea, balcon cu masa si scaune, mobila decorata manual, dulap, oglinda mare, TV satelit LCD, mini-bar, seif, statie iPod cu alarma, aer conditionat, ceai si cafea, Wi-fi gratuit, uscator de par, cantar, telefon, prosoape 100% bumbac, oglinda cosmetica, halat si papuci de baie, piscina privata. Dimensiunea camerei este de 32 mp, dimensiunea balconului este de 12 mp, iar capacitatea camerei este de 2 adulti. Accesul la piscina privata se face prin balcon si are vedere spre Marea Ionica. Decorul camerei este in stil minimalist si contemporan si prezinta un grad de confort superior.
Junior suite with individual pool- camera este compusa dintr-un dormitor cu living open-space, baie din marmura cu cada, cabina de dus si balcon. Camera este dotata cu: pat matrimonial, saltea din fibra de cocos, canapea, balcon cu masa si scaune, mobila decorata manual, dulap, oglinda mare, TV satelit LCD, mini-bar, seif, statie iPod cu alarma, aer conditionat, ceai si cafea, Wi-fi gratuit, uscator de par, cantar, telefon, prosoape 100% bumbac, oglinda cosmetica, halat si papuci de baie, piscina privata. Dimensiunea camerei este de 32 mp, dimensiunea balconului este de 12 mp, iar capacitatea camerei este de 2 adulti. Accesul la piscina privata se face prin balcon si are vedere spre Marea Ionica. Decorul camerei este in stil minimalist si contemporan si prezinta un grad de confort superior.
Honeymoon suite with individual pool- camera este compusa dintr-un dormitor cu living open-space, baie din marmura cu cada, cabina de dus si balcon. Camera este dotata cu: pat matrimonial, saltea din fibra de cocos, canapea, balcon cu masa si scaune, mobila decorata manual, dulap, oglinda mare, TV satelit LCD, mini-bar, seif, statie iPod cu alarma, aer conditionat, ceai si cafea, Wi-fi gratuit, uscator de par, cantar, telefon, prosoape 100% bumbac, oglinda cosmetica, halat si papuci de baie, piscina privata. Dimensiunea camerei este de 32 mp, dimensiunea balconului este de 12 mp, iar capacitatea camerei este de 2 adulti. Accesul la piscina privata se face prin balcon si are vedere spre Marea Ionica. Decorul camerei este in stil minimalist si contemporan si prezinta un grad de confort superior. 

SERVICII

Mic dejun, demipensiune.
Gaia- restaurant principal ( mic dejun buffet American 07:00-10:00), cina (meniu grecesc si mediteranean buffet si meniu servit 19:00-22:00);
Melia- restaurant a la carte (meniu grecesc si international 20:00-22:30);
Panorama Lounge Bar–cocktailuri si bauturi alcoolice 18:00-02:00;
Ostria Pool Bar Restaurant- bauturi racoritoare si cocktailuri 11:00-17:00;
Almyra Beach Bar- cocktailuri si bauturi alcoolice 10:00-00:00;
Mese organizate-organizarea de aniversari, surprize, servirea meselor in timpul calatoriilor de afaceri etc. in spatii intime.
Tinuta: smart casual.

FACILITATI

Schimb valutar, servicii de inchiriere: masina/yacht, serviciu de taxi, valet, camera pentru bagaje, 24 h room service, laptop la cerere, prosoape pentru plaja si piscina, asistenta medicala la cerere, spalatorie, cina privata (la cerere), concierge, 2 Mini-market /Boutique, Wi-fi ( gratuit), sala de sedinte, parcare privata, heliport, accesul cu carucioare speciale in spatiile publice, aer conditionat in spatiile publice. Nu se accepta animale de companie.

PLAJA SI PISCINE

Acces direct la plaja “ blue flag”, aceasta ridicandu-se la standarde foarte inalte in ceea ce priveste calitatea nisipului, a apei marii, numarul salvamarilor etc. si care se afla foarte aproape de hotel.
Hotelul dispune de: 1 piscina interioara incalzita, 1 piscina exterioara, jacuzzi interior/exterior. Sezlongurlei si umbrelele pentru piscina si plaja sunt gratuite.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Centru de fitness, antrenor personal, teren de tennis, centru SPA (cu programare in intervalul 10:00-19:00)-4 camere de masaj, sauna, hamam, jacuzzi, piscina, coafor.
Seara-program de divertisment.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
LESANTE BLU EXCLUSIVE BEACH RESORT

Prognoza Meteo
LESANTE BLU EXCLUSIVE BEACH RESORT

Tuesday
13-07-2021
Clear Sky
23.2°C   34.8°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
24.8°C   36.4°C
Thursday
15-07-2021
Few clouds
24.3°C   34.8°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
24.3°C   28.2°C

Anunturi importante

Screen size: