Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

PALAZZO DI ZANTE

VASILIKOS, ZAKYNTHOS, GRECIA http://www.zanteroyalpalace.gr/

  • Localizare - HOTEL

  • Localizare - INTRARE HOTEL

  • Facilitati - receptie

  • Facilitati - lobby

  • Facilitati - lobby

  • CAZARE - CAMERA STANDARD

  • CAZARE - CAMERA STANDARD

  • CAZARE - FAMILY ROOM

  • CAZARE - One Bedroom Suite Private Pool

  • Facilitati - SALA DE CINEMA

  • Servicii -  RESTAURANT

  • Servicii - RESTAURANT

  • Servicii - RESTAURANT

  • Plaja si Piscine - cascada

  • Plaja si Piscine - PISCINA

  • Plaja si Piscine - PISCINA

  • Plaja si Piscine - PISCINA

  • Sporturi si Activitati - ACTIVITATI

  • Sporturi si Activitati - ACTIVITATI

  • Sporturi si Activitati - ACTIVITATI

  • Sporturi si Activitati - ACTIVITATI

  • Sporturi si Activitati - ACTIVITATI IN ZANTINO WORLD

  • Sporturi si Activitati -  ACTIVITATI IN ZANTINO WORLD

  • Sporturi si Activitati - INTERNET CORNER ZANTINO WORLD

  • Sporturi si Activitati - LOC DE JOACA ZANTINO WORLD

  • Sporturi si Activitati - LOC DE JOACA IN ZANTINO WORLD

loading ...
LOCALIZARE

Localizare: Hotelul este localizat in varful unui deal in zona Vassilikos la 17 km de aeroport, 15 km de orasul Zakynthos si la 80 m de plaja (accesibila cu ajutorul unui lift inclinat). 

CAZARE

Cazare: Hotelul detine un numar total de 181 camere din care 142 camere duble, 18 camere familiale, 18 camere duble executiv cu piscina privata, 2 camere executive si 1 camera suite cu vedere spre piscina, animalele de companie nu sunt acceptate.
Camera garden view – camere confortabile si decorate frumos, dispun de paturi twin sau pat dublu, dispun de balcon cu vedere spre gradina, baie, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif – contra cost, uscator de par, telefon direct, unele camere pot avea paturi suprapuse si pot acommoda 2 adulti cu 2 copii si in unele camere se pot adauga 1 pat extra pentru 3 persoane.
Camera pool view – camere confortabile si decorate frumos, dispun de paturi twin sau pat dublu, dispun de balcon cu vedere spre piscina, baie, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif – contra cost, uscator de par, telefon direct, unele camere pot avea paturi suprapuse si pot acommoda 2 adulti cu 2 copii si in unele camere se pot adauga 1 pat extra poentru 3 peroane.
Camera standard private pool – camere standard, renovate si confortabile , dispun de paturi twin sau pat dublu, piscina privata, baie, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif – contra cost, uscator de par, telefon direct.
Camera family pool view 2 bedrooms – camere confortabile si decorate frumos, formate din hol, dormitor separat echipat cu 2 paturi iar in dormitorul principal se afla un pat dublu sau 2 paturi twin. Toate camerele dispun de balcon cu vedere spre piscina, baie, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif – contra cost, uscator de par, telefon direct.
Camera one bedroom suite pool view – camerele sunt spatioase, luxoase si decorate frumos, sunt formate din living, dormitor separat si baie proprie, dispun de balcon cu vedere spre piscina, baie, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif – contra cost, uscator de par, telefon direct.
Camera one bedroom suite private pool – camera luxoasa, spatioasa si decorata frumos, formata din living room cu TV LCD si dormitor separat cu pat dublu si baie proprie, dispun de balcon cu acces direct la piscina privata, baie, aer conditionat, TV prin satelit, mini frigider, seif – contra cost, uscator de par, telefon direct. 

SERVICII

Servicii: Hotelul ofera tipul de masa ALL INCLUSIVE!
Restaurantul principal Apollo ofera bufet variat pentru mic dejun, pranz si cina. Lobby Bar Afrodite deschis de la 17.00 – 24.00, Bar la piscina Il Canale deshis de la 10.00 – 24.00, Dionysos Bar la piscina deschis de la 10.00 la 01.00 la Hotelul Zante Royal Resort,  Nausica Bar la piscina deschis inre orele 10.00 – 01.00 la Imperial Beach Hotel, Disco Bar After Eleven dechis intre orele 23.00 – 02.00. 

FACILITATI

Facilitati: WI FI gratuit in receptie si in parcul de distractie Zantino World, paza noaptea, serviciu de trezire, camara de bagaje, se accepta plata cu cardul sau cash, cecurile personale nu sunt acceptate.
Contra cost: sala de conferinta pentru 150 persoane echipate cu imprimante, fax, xerox, laptop de inchiriat, Internet cafe, spalatorie, baby sitting, serviciu de inchirieri masini si biciclete cu motor, medic la cerere, Centrul de Shopping Caretta Caretta se afla langa zona de receptie si ofera mini magazine, magazin de suveniruri, produse traditionale grecesti, haine si cosmetice, centrul de shopping Muses este localizat deasupra lobby-ul la Hotel Zante Imperial si ofera magazin de pielarie, blanarie, haine, pantofi si alte accesorii, sala de conferinta pentru 150 persoane echipate cu imprimante, fax, xerox. 

PLAJA SI PISCINE

Plaja si piscina: Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii, cascada, tobogane disponibile la hotelul Imperial Beach, plaja se afla la o distanta de 80 m de hotel si este accesibila coborand cu liftul inclinat, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la piscina iar la plaja sunt contra cost.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Sporturi si activtati: Loc de joaca pentru copii, jacuzzi, animatie:  Seri grecesti cu dansatori locali si muzica live, bingo si karaoke.
Parcul de distractii Zantino World se afla in cadrul Hotelului Zante Imperial si se intinde pe o suprafata de 1000 mp, este destinat copiilor intre 3 si 12 ani si nu numai, reprezinta un paradis pentru copii si adolescenti si alaturi de tobogane si tren creaza o lume magica. Parcul include 3 zone: zona principala cu o suprafata de 400 mp echipata cu jucarii gonflabile, zid de catarat, trambulina si teatru pentru activitati zilnice ale copiilor, zona echipata deasemenea cu o zona pentru parinti, zona de mijloc cu o suprafata de 150 mp, destinata copiilor intre 3 si 8 ani si ultima zona cu o suprafata de aproximativ  200 mp destinata adolescentilor si este echipata cu masa de biliard, masa de tenis, hockei, jocuri electronice, internet corner.
Piscinele din exterior au tobogane destinate copiilor peste 5 ani – accesul se permite in functie de inaltime.
Trenul electric special pentru copii – face turul piscinelor si ofera o senzatie placuta si distractiva copilasilor.
Scena  pentru teatru si spectacole de animatie, loc de joaca echipat, teren de tenis cu mai multe intrebuintari cum ar fi porti de fotbal si cosuri de bascket. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
PALAZZO DI ZANTE

Prognoza Meteo
PALAZZO DI ZANTE

Saturday
26-06-2021
Clear Sky
24.5°C   32°C
Sunday
27-06-2021
Few clouds
24.7°C   27.8°C
Monday
28-06-2021
Few clouds
24.8°C   27.7°C
Tuesday
29-06-2021
Clear Sky
23°C   30.8°C

Anunturi importante

Screen size: