PADIS HOTEL

BAILE FELIX, BIHOR, ROMANIA http://www.hotelpadis.ro/

 • Centru de tratament - Centru de tratament

 • Centru de tratament - Centru de tratament

 • Loc de joaca pentru copii - Loc de joaca

 • Restaurant - Restaurant

 • Baie - Baie

 • Standard - Camera dubla

 • Standard - Camera dubla

 • Strand - Strand

 • Vedere panoramica - Vedere panoramica

 • Vedere panoramica - Vedere panoramica

 • Baie - Baie

 • Intrare principala - Intrare hotel

 • Centru de tratament - Centru de tratament

 • Centru de tratament - Centru de tratament

Momentan nu avem preturi pentru acest hotel. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta pentru acest hotel.
Va multumim.
LOCALIZARE
Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 de metri de Gara Baile Felix si 100 de metri de cea mai apropiata statie de transport in comun.
CAZARE

637 de camere double cu 2 paturi si in 18 apartamente elegante, dotate cu mobilier modern. Toate camerele sunt complet renovate si dispun de baie cu dus, mobilier reconditionat pentru confort desavarsit, frigider si TV, apartamentul este compus din living cu canapea neextensibila si dormitor cu pat matrimonial sau cu 2 paturi, capacitatea - max 3 adulti. 

SERVICII
Mic dejun. Restaurant cu o capacitate totala de 200 de locuri dispuse in 2 saloane, bar de zi, in timpul verii hotelul dispune de terasa.
FACILITATI

seif la receptie gratuit, coafor, sala de fitness, bazine interioare deschise in extrasezon, strand deschis in perioada sezonului cald, saloane de masaj, salon de cosmetica, farmacie, 3 lifturi, parcare, club, o sala de conferinte pentru evenimente stiintifice si business, parcare proprie supravegheata. Nu este permis accesul animalelor de companie.

Baza de tratament ofera o varietate de proceduri medicale pentru afectiuni reumatismale, fiind dotata si cu sala de fitness echipata corespunzator. Printre procedurile ce pot fi efectuate aici se numara kinetoterapie, hidrokinetoterapie, bai la bazine si cada, bai galvanice, dus subacval, proceduri electroterapie, impachetari cu parafina, masaj, examene de radiologie si laborator.

Baza de tratament Padis trateaza următoarele afecțiuni: afectiuni reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, stari dupa reumatism articular acut), afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloza, cervicobrahialgie, lombo-radiculopati, coxartroza, gonartroza, poliartroza), afecțiuni reumatismale abarticulare (fibrozita generalizata, periartrite, tendopatii, entezopatii, guta articulara), stari disfunctionale dupa boli (ortopedico-chirurgicale si post-traumatice, redori, sindrom AND, tromboflebite sechelare, dezechilibre musculare segmentare), stari disfunctionale dupa suferinte neurologice si neurochirurgicale (hemipareză sechelară prin AVC, mielite si stari sechelare după meningo-encefalite, nevralgii, nevrite, stari sechelare, parapareza, tetrapareza), stari de hernie de disc cervical, stari de tumori cerebrale benigne operate si boli metabolice (obezitatea, diabetul si guta).

Bazinul interior se poate folosi de catre persoanele care achita valoarea tratamentului, atat in perioada procedurilor de hidrokinetoterapie, cat si în cursul dupa-amiezii, fara medic/fizioterapeut prezent.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Localizare pe harta
PADIS HOTEL

Prognoza Meteo
PADIS HOTEL

Saturday
15-05-2021
Overcast clouds
9.6°C   20.2°C
Sunday
16-05-2021
Moderate rain
10.6°C   18°C
Monday
17-05-2021
Light rain
11.6°C   18.6°C
Tuesday
18-05-2021
Light rain
10.1°C   14.8°C

Anunturi importante

Screen size: