Mic dejun.
Restaurantul "Coliba Vanatorului" poate primi pana la 250 de persoane, intr-o ambianta traditional vanatoreasca (cu mobilier si obiecte din ceramica pictate manual, covoare tesute, trofee de vanatoare, arme artizanale). Meniurile sunt atat internationale, dar mai ales traditionale (platouri cu jumari, sorici, slanina afumata, branzeturi traditionale, bulz pe jar, mici, fleica la gratar, tochitura, sarmale, fasole cu ciolan, etc.) si vanatoresti (pastrama de mistret, pastrama de caprioara, carnati de vanat, etc. ). Deserturile, specialitatea maestrului cofetar sunt realizate in laboratorul propriu (papanasi, strudel cu mere, strudel cu branza, clatite cu dulceata, felie tort ciocolata, tiramisu, tarta cu fructe). In curtea complexului, angajatii nostri va pot incanta cu: gratar in aer liber, berbecut la protap, purcelus la cuptor, pui flambat servit la sabie. Servirea meselor se poate face atat in interiorul restaurantului, cat si in aer liber, langa gratar.
Pachet Craciun 2016 in perioada 23 - 26.12.2016
Pachetul include:
- cazare 3 nopti cu mic-dejun bogat in sistem bufet suedez;
- pe 24.12.2016 pomana porcului in Ajun si cadouri pentru copii;
- pe 25.12.2016 Masa festiva de Craciun cu muzica live, sustinuta de formatia restaurantului.
Nota: Copii sub 7 ani cazati in camera cu 2 adulti (fara pat suplimentar) beneficiaza de gratuitate la cazare si mesele festive.
Revelion 2016-2017 in perioada 30.12.2016 - 02.01.2017
Pachetul include:
- cazare 3 nopti cu mic dejun tip bufet;
- masa festiva de Revelion cu meniu special si muzica live;
- cina romaneasca cu muzica live in data de 01.01.2017.
Nota: Copiii cu varsata de pana in 6 ani au gratuitate la cazare si mese (in camera cu 2 aduti, fara pat suplimentar)
Copiii beneficiaza, la mesele festive, de portie de copil (1/2 portie adult).