PARK REGIS KRIS KIN HOTEL

DUBAI, Emiratele Arabe Unite http://https://www.parkregiskriskin.ae

  • Localizare -  Vedere generala

  • CAZARE -  Superior room

  • CAZARE -  Baie

  • CAZARE -  Deluxe room

  • Facilitati -  Bar

  • Facilitati -  Lobby

  • Facilitati -  Sala de fitness

  • Plaja si Piscine -  Piscina

  • Plaja si Piscine -  Jacuzzi

  • Plaja si Piscine -  Piscina

Momentan nu avem preturi pentru acest hotel. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta pentru acest hotel.
Va multumim.
LOCALIZARE

Hotelul se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de Al Ghurair Centre și centrul comercial Reef Mall. Piața de aur (gold souk) este la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina.

CAZARE

Camerele superioare sunt mobilate într-un stil modern, sunt repartizate de la etajul 1 la 10 si au aproximativ 38 m2. Aceste camere au un pat queen sau un pat king-size, două scaune, o masă de cafea și un birou. Toate sunt echipate cu un sistem TV interactiv, cu 106 canale, cu acces la internet WIFI, un sistem de control pentru managementul camerei în condiții de siguranță și în camera de noapte care funcționează cu iluminare, aer conditionat.

Camerele Deluxe sunt mobilate într-un stil modern, sunt repartizate de la etajul 11 la 16 si au aproximativ 41 m2. Aceste camere au un pat queen-size, două scaune, o masă de cafea și un birou. Acestea sunt dotate cu un sistem TV interactiv, cu 106 canale, acces gratuit la internet WIFI, un sistem de control al managementului camerei în condiții de siguranță și în camera de noapte, care funcționează cu iluminare, aer condiționat, trezire / alarma.

SERVICII

 Mic dejun
Oaspeții vor fi impresionați de o gamă variată de opțiuni de luat masa la Park Regis Kris Kin Hotel. Indiferent de starea ta de spirit - vei găsi cu siguranță ceva care să îți satisfacă gustul.
Kris, restaurantul situat la Etajul 19 și Barul de vinuri vă vor uimi cu vederi spectaculoase din Dubai, combinate cu preparate din bucătăria asiatică autentică și vinuri fine. Restaurantul este deschis între orele 18:00 și 12:00, Barul Wine este deschis până la ora 2:00.
Le Metro este restaurantul internațional al hotelului, oferind bufet somptuos pentru micul dejun și prânzul și un meniu internațional a la carte interesant pentru seara: deschis între orele 6:00 și 12:00.
Situat în holul principal, Marhaba este locul ideal de întâlnire pentru a vă bucura de o ceașcă de ceai și cafea din lume, împreună cu o masă ușoară sau o gustare gustoasă: deschisă între orele 8:00 și 23:00.
Barul G - Grandstand este mai mult decât un bar sportiv care oferă o atmosferă casuală pentru a vă bucura de o varietate de opțiuni de la grătar, o selecție de beri internaționale și alte băuturi primare. Este deschis între orele 12.00-18.00 și extins până la ora 3.00 în weekend.

FACILITATI

 Facilități:
- o sală de gimnastică modernă și complet echipată și o piscină, jacuzzi, saună și săli de aburi.  Centrul de recreere este situat pe acoperiș și este deschis de la 6.00 la 22.00.

PLAJA SI PISCINE

 Hotelul dispune de o piscina pe acoperis deschisa intre  06:00 am si 10:00 pm.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Anunturi importante

Screen size: