Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

DODECA SEA RESORT

IALISOS, RODOS, GRECIA http://www.forumhotels.com/?hotel=dodeca-sea-resort&contactus=1

  • Localizare - Vedere generala

  • Localizare - Vedere generala

  • CAZARE - Restaurant

  • CAZARE - Junior suite

  • CAZARE - Superior room

  • Servicii - Bar

  • Servicii - Restaurant

  • Plaja si Piscine - Piscina

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Sporturi si Activitati - Mini club

  • Sporturi si Activitati - Tobogane

loading ...
LOCALIZARE

Localizare: Hotelul este situat pe plaja la o distanta de 11 km de aeroportul international Rhodos.

CAZARE

Cazare: Hotelul dispune de 183 camere.
Camere superior – apartamente spatioase si recent renovate,  au o dimensiune de 36 mp, zona de living si dormitor separat, chicineta cu facilitati pentru gatit, frigider, cuptor cu microunde,  capacitate cazare: 4 persoane – 1 pat dublu si 2 twin, pentru capacitatea maxima 5 persoane – 1 pat dublu, 1 single si un pat suprapus si sunt echipate cu parchet sau gresie, baie cu cada sau dus, uscator de par,garderoba cu seif, masa de machiaj si oglinda, aer conditionat individual, TV prin satelit, telefon direct, balcon.
Camera junior suite  - camerele junior sunt situate in cladirea principala la ultimul etaj,recent renovate si mobilate modern,  living si dormitor, au o dimensiune de 40 mp, au o capacitate maxima de 4 persoane - 1 pat dublu si 2 single, zona de living, chicineta, frigider, cuptor cu microunde, balcon, vedere la mare sau piscina, gresie, baie cu cada sau dus, uscator de par, fier de calcat, garderoba cu seif, masa de machiaj si oglinda, TV LCD prin satelit, aer conditionat individual, telefon direct, serviciu de ceai si cafea.
 

SERVICII

Servicii: Restaurant principal Miramar, A la carte: Restaurant Asiatic - Senses, Naftilos, New White,BBQ -  La Pergola (pizza, paste sau Gyros interval orar 11.30 – 17.00, salate, sandvisuri, fructe, prajituri si snack-uri, inghetata 11.00 – 12.00 si 16.00 – 7.00), Bar 12, Bar la piscina – H2O, Lounge Bar, Bar in timpul zilei – Day, Bar la plaja – Anemos si Aqua.

FACILITATI

Facilitati: receptie 24h, curatenie zilnica, portar, camera pentru bagaje, frigider in camera, patut pentru copil, aer conditionat.
Contra cost: Thalassa Spa: masaj, tratamente, sauna, hamam, WI FI, internet corner,  seif, jocuri electronice, biliard, Restaurante A la carte, serviciu de spalatorie si curatatorie, sucurile naturale, serviciu inchirieiri masini, servicii medicale, barul principal. 

PLAJA SI PISCINE

Plaja si piscine:  Hotelul se afla pe plaja, plaja privata, 3 piscine, tobogane, Sezlonguri si parasolar disponibile la piscina si la plaja (doar pentru turistii hotelului). Prosoapele la plaja sunt cu depozit rambursabil. 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Sporturi si activitati: tenis (depozit rambursabil), Aerobic, volei la plaja(depozit), mini golf(depozit rambursabil), tenis de masa (depozit rambursabil), animatie, mini club, mini disco, tobogane (acces 10.00 – 18.00). 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: