METROPOLITAN HOTEL DUBAI

SHEIKH ZAYED ROAD, DUBAI, Emiratele Arabe Unite http://www.metropolitanhoteldeira-dubai.com/

  • Localizare - vedere generala

  • Localizare -

  • CAZARE -

  • -

Momentan nu avem preturi pentru acest hotel. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta pentru acest hotel.
Va multumim.
LOCALIZARE
Hotelul Metropolitan beneficiaza de o localizare excelenta , de-a lungul bulevardului Sheikh Zayed Road si la 20 minute de mers cu masina de Aeroportul International Dubai. Se afla aproape de World Trade Centre Dubai si celelalte centre de afaceri Jebel Ali Free Trade Zone si Media and Internet Cities. Este, deasemenea, situat la mica distanta de parcul urban Safa si aproape de frumoasele plaje aurii ale Golfului Persic.
CAZARE
Hotelul Metropolitan dispune de 255 suite mobilate cu bun gust si elegant decorate, spatioase si confortabile, oferind ambientul ideal deopotriva pentru cei ce ce se intorc dupa o zi de afaceri, plimbari prin imprejurimi, sau cumparaturi. Suitele sunt bine echipate pentru a satisface nevoile ambelor categorii de turisti, atat pentru cei ce calatoresc in scop de afaceri, cat si pentru cei ce practica turismul de agrement. Suitele dispun de seif; mini-bar; cablu TV; telefon si acces la internet de mare viteza; aer conditionat cu control individual; baie proprie cu dus, uscator de par; o sofa cu 2 locuri; aparat pentru ceai si cafea.
SERVICII
Room-service 24 ore; servicii de catering pentru diferite evenimente, inclusiv pentru nunti; servicii concierge; servicii spalatorie si curatatorie.

Nota:Tariful include Cina Festiva de Revelion.

FACILITATI
Restaurant; bar; coafor; un complex cinematografic cu 7 ecrane; sali de conferinte; echipament audiovizual de inalta tehnologie pentru servicii de secretariat si translatie, parcare.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul Metropolitan Dubai se afla la doar 2.5 km de plaja Jumeirah.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Centru de fitness si sanatate; sauna; jacuzzi; baie cu aburi.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Localizare pe harta
METROPOLITAN HOTEL DUBAI

Prognoza Meteo
METROPOLITAN HOTEL DUBAI

Friday
11-09-2020
Clear Sky
29.4°C   43.8°C
Saturday
12-09-2020
Clear Sky
30.1°C   45.4°C
Sunday
13-09-2020
Clear Sky
30.9°C   44.1°C
Monday
14-09-2020
Clear Sky
30°C   43.7°C

Anunturi importante

Screen size: