Demipensiune: restaurantul, pe langa specialitatile regionale si internationale, pe care le puteti gasi in meniul “a la carte” si in meniul zilnic, este si un Grill House foarte bine cunoscut unde puteti gusta cele mai bune preparate din carne si legume la gratar,gatite chiar in fata clientului, pe uimitoarea vatra din secolul al 14-lea. In fiecare zi de vineri exista o gama larga din mancaruri din peste. De doua ori pe saptamana, se serveste carne fiarta “stil Piedmont” cu multe sosuri diferite. Meniul zilnic este compus din aperitive, o alegere intre patru feluri de paste fainoase si patru feluri principale cu legume. O gama larga tip bufet de legume crude si gatite, branza, fructe si deserturi. Micul dejun bogat este tip bufet si se serveste de la ora 07:30 la ora 10:00. Puteti alege intre cafea sau ceai, suc de portocale proaspar stors, cornuri, prajituri de casa si paine, cereale, biscuiti, fursecuri, unt, iaurt, branza, sunca si salam, oua fierte.