Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

MAYOR LA GROTTA VERDE

AGIOS GORDIOS , CORFU, GRECIA http://mayorlagrottaverde.com/

Momentan nu avem preturi pentru acest hotel. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta pentru acest hotel.
Va multumim.
LOCALIZARE

 Construit pe o stâncă uluitoare și înconjurat de un peisaj verzui și o plajă cu nisip auriu și ape cristaline, hotelul nostru promite să îți îndeplinească cele mai mărețe vise de vacanță. În una dintre cele mai bune locații din Corfu, chiar în afara satului Agios Gordios, veți găsi unități de cazare unice, cazarea intr-una dintre camerele hotelului La Grotta Verde Grand Resort, care, împreună cu serviciile și facilitățile de top, compun un experiență placuta.

CAZARE

 Primul sentiment lăsat de camerele hotelului Mayor La Grotta Verde este acela de relaxare într-un mediu care îi îndrumă pe oaspeți către liniște deplină. Un mediu unic în noul nostru complex hotelier, cu camere luminoase care combină clasicul și elegantul. Cu două paturi de o persoană sau un pat dublu, baie dotată cu o cabină de sticlă și un balcon privat mobilat, camerele conduc oaspeții la o experiență de liniște și plăcere absolută.

SERVICII

 Recent renovat, complexul nostru și-a câștigat locul printre cele mai mari hoteluri pentru adulți (16+) din Grecia. Conceptul unic Dine Around, care le permite oaspeților să exploreze o mulțime de delicii și arome culinare în 4 din cele 5 restaurante și 6 baruri ale hotelului, noul centru spa cu piscină interioară și facilitățile noastre extinse, vă vor umple șederea cu alegeri .

FACILITATI

2 club de wellness (masaj, unghii, tratamente corporale și faciale, tratamente relaxante sau terapeutice Saună, hamam, cadă cu hidromasaj) Masă privată * Speciale VIP * Coafor* Sală de fitness Masa de biliard Tenis de masa Camera cu televizorul Cameră relaxantă Biblioteca - Sala de lectură Șezlonguri și umbrele gratuite lângă piscină și plajă Divertisment internațional în fiecare zi Centru deschis activ bazat pe libertatea corpului Muzică internațională live de mai multe ori pe săptămână O dată pe săptămână „Noaptea cinematografică greacă” cu dansatori care prezintă dansuri locale din diferite regiuni ale Greciei Colț de suveniruri Zona centrului comercial * organizarea de evenimente, evenimente și excursii personalizate pe tot parcursul zilei Mai mult, în primarul La Grotta Verde Grand Resort veți găsi serviciile: Acces gratuit la internet Wi-Fi în întregul hotel Recepție 24 de ore Utilizarea gratuită a computerelor laptop Schimb valutar Serviciu de mașină de golf / mașină de club Serviciu de spălătorie* Apel de trezire Camera bagajelor Prosoape de plajă / ​​piscină (contra depozit rambursabil) Doctor de gardă * Trusă de prim ajutor Lecții de greacă (din engleză) pentru începători Lecții de gătit Fax, copiator

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Localizare pe harta
MAYOR LA GROTTA VERDE

Prognoza Meteo
MAYOR LA GROTTA VERDE

Friday
16-07-2021
Clear Sky
24.4°C   27.3°C
Saturday
17-07-2021
Few clouds
23.6°C   27°C
Sunday
18-07-2021
Few clouds
23.6°C   26.5°C
Monday
19-07-2021
Few clouds
23.6°C   25.6°C

Anunturi importante

Screen size: