Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

GERGANA HOTEL

ALBENA, BULGARIA http://www.hotelgergana.com

  • Exterior - Vedere exterior

  • Terasa - Lobby terasa

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Plaja si Piscine - Plaja

  • Terasa - Terasa

  • CAZARE - Camera standard

  • CAZARE - Camera standard

  • CAZARE - Camera standard

  • CAZARE - Camera standard

  • CAZARE - Baie

  • Restaurant - Restaurant

  • Restaurant - Restaurant

  • Terasa - Terasa

  • Bar - Bar

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat chiar pe plaja si e inconjurat de Rezervatia Naturala Baltata, cunoscuta pentru padurile ei de longoz, cu vegetatie de tip tropical si populate de specii rare de pasari. Hotelul a fost complet renovat in 2008.

CAZARE

Hotelul are un total de 290 camere.

Camerele standard park view sunt amenajate modern si dispun de  aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon, Tv satelit, acces la internet (contra cost), balcon cu vedere spre parc. Camerele pot avea 2 paturi separate sau un pat dublu, iar pentru a treia persoana o canapea.

Camerele standard sea side sunt amenajate modern si dispun de  aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon, Tv satelit, acces la internet (contra cost), balcon cu vedere partiala la mare. Camerele pot avea 2 paturi separate sau un pat dublu, iar pentru a treia persoana o canapea.

Camerele standard sea view sunt amenajate modern si dispun de  aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon, Tv satelit, acces la internet (contra cost), balcon cu vedere la mare. Camerele pot avea 2 paturi separate sau un pat dublu, iar pentru a treia persoana o canapea.

Camerele connection land view sunt doua camere cu usa intre ele, sunt amenajate modern si dispun de  aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon, Tv satelit, acces la internet (contra cost), balcon cu vedere spre gradina.

Camerele connection sea view sunt doua camere cu usa intre ele, sunt amenajate modern si dispun de  aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon, Tv satelit, acces la internet (contra cost), balcon cu vedere spre mare.

 

SERVICII

All inclusive concept:  mic dejun 7.30-10.00, pranz 12.30-14.30, cina17.30-19.00 &19.30-21.00 tip bufet in restaurantul principal, seri tematice: stil italian, bulgaresc, pescaresc, pizza, saate, fructe, inghetat-la barul de la piscina. Cafea, bere, vin,  bauturi alcoolice si nonalcoolice nationale, la barul hotelului intre 10.00-23.00 . Tenis de masa fitness, darts, aerobic, gimnastica in apa marii, volei pe plaja, mini fotba pe plajal. Piscina exterioara,  loc de joaca pentru copii, mini club 4-12 ani/6 zile pe sptamana, 1 umbrela si 2 sezlonguri pe camera la plaja.

FACILITATI

Restaurant, lobby bar, bar la piscina, terasa cu vedere spre parcul natural “Baltata”, internet café, salon de coafura, fitness, cabinet de masaj, magazine, servicii de spalatorie si calcatorie, inchiriere masini, schimb valutar, internet wifi in holul hotelului.

Pentru copii hotelul ofera miniclub, teren de joaca.

 

Noutati pentru sezonul de vara 2014: Restaurant Gergana va fi complet renovat si va fi un nou restaurant a la carte, situat intre restaurantul principal si hotel. Se vor organiza seri tematice cu specific bulgaresc, frantuzesc, Italian, grecesc si Mexican. Este planificata deschiderea unui restaurant cu tematica literara, unde se vor putea gasi lucrari ale scriitorului faimos bulgar Yordan Yovkov, traduse in 9 limbi.

 

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat chiar pe plaja si are piscina exterioara, piscina pentru copii.

Pe plaja sunt gratuite doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Excursii, sporturi nautice, volei pe plaja, tennis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tennis de masa, fitness, billiard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna park, bowling

Hotelul dispune de echipa de animatie pentru adulti, incluzand bingo, sketch, karaoke, seri tematice iar pentru  copii, aerobic, jocuri la piscina, concurs de desene, lectii de dans, clovni, Olimpiada copiilor.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
GERGANA HOTEL

Prognoza Meteo
GERGANA HOTEL

Wednesday
14-07-2021
Few clouds
20.3°C   30.4°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
17.1°C   30.5°C
Friday
16-07-2021
Few clouds
17.5°C   30.9°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
22°C   30.2°C

Anunturi importante

Screen size: