Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

Ralitsa Aqua Club

ALBENA, BULGARIA http://albena.bg/ralitsa-aquaclub

  • -

  • Plaja si Piscine - piscina exterioara

  • Facilitati - lobby

  • -

  • -

  • -

  • Servicii - restaurant

  • Facilitati - loc joaca pentru copii

  • CAZARE - camera Standard Twin

  • CAZARE - camera Standard Double

  • CAZARE - camera Standard Double

  • CAZARE - camera Standard Double

  • CAZARE - Apartament

  • CAZARE - Apartament-baie

  • Facilitati - piscina interioara

  • Facilitati - Aqua Park

  • Facilitati - Aqua Park

  • Sporturi si Activitati - teren volei

loading ...
LOCALIZARE
Este un hotel de 4* cu unul dintre cele mai mari aqua parkuri din Europa, localizat in partea de nord a Albenei, la aprox 40 km de Aeroportul din Varna si aprox 900 m de plaja cu nisip fin din Albena.
CAZARE

Ralitsa Aqua Club dispune de 300 camere si 10 vile cu pana la 4 etaje. Toate camerele ofera baie cu dus si uscator de par; seif; aer conditionat cu control individual; telefon; TV cu programe prin satelit; conexiune la internet WiFi; balcon sau terasa. Zilnic se face curatenie in camere si se schimba prosoapele, iar lenjeria de pat este schimbata la fiecare trei zile.
Standard Room (cca. 12 mp): mobilata recent si modern; exista posibilitatea conexiunii intre camere.
Apartament: este mobilat ca si Standard Room oferind un living si un dormitor.
Vila: mobilata ca si Double Room, ofera 1 living si 1 dormitor, 2 dormitoare separate, baie cu dus, toaleta separata, chicineta cu frigider si zona de servit masa.

 

SERVICII
Cu personalul hotelului se poate vorbi in engleza, germana, rusa sau bulgara; cursuri de surf si diving(contracost); program de divertisment sase zile/saptamana; servicii All inclusive ce ofera o gama variata de preparate si bauturi.

All incusive plus concept 2017: mic dejun 07.30-10.00, pranz: 12.30-14.30, cina: 18.30-21.30, servite tip bufetin la restauantul principal al hotelului. Meniu special pentru copii, seri tematice de tip bulgaresc national, balcanic, italian, pescaresc, selectii speciale de branzeturi, sosuri, peste afumat si marinat.

Restaurantul de la plaja" RAI": pranz: 12.00-14.30, inghetata, pizza, cafea, bauturi racritoare si bere: 11.00-16.00.

Snacksuri calde si reci, pizza, deserturi, fructe, inghetata: 11.00-16.00,  inghetata: 11.00-21.00 la barul de la piscina.

Masa la restaurantul "a la carte" o data pe saptamana cu rezervarea in avans.

Baututi nationale bulgaresti alcoolice si nonalcoolice, vin, bere, cafea la barurile hotelului: 10.00-23.00.

Program de animatie 6 zile/saptamana, sport,  animatie pentru adulti si copii, seri muzicale, muzica live in fiecare zi, tenis de masa, darts, aerobic, gimnastica in apa, sah, backgammon, mini disco, volei pe plaja, fotbal si multe alte activitati.

 

Seniori 55*

Perioada 21.05.2017-17.06.2017

Tariful include:

Cazare cu masa aferenta hotelulului,

Taxa eco,

Una procedura Spa sau O excursie /adult/la alegere

Apa minerala 1 sticla de 1.5 l/camera/zi

Cos de mere in camera la sosire,

2 biciclete de teren(mountain bike) pentru 1 ora/zi (rezervarea se face in prealabil la receptie-in functie de disponibilul parcului de biciclete)

Wi-fi gratuit.

Pachetul SPA cuprinde:

Sauna- 1 ora, masaj cu uleiuri aromatice-15 minute, impaturire cu esente de mare-25 minute
Turistii cazati la acest hotel vor beneficia de  SPA CENTER RALITSA SUPERIOR

 

FACILITATI
Aqua Park cu multe tobogane, diferite baruri si o multime de facilitati pentru practicarea sporturilor, zona lobby cu receptie si seifuri (disponibile pentru o taxa de 4 euro/zi), un restaurant plus alte 2 restaurante cu meniu à-la-carte (accesibile cu rezervare), baruri la plaja si piscina, magazin de suveniruri, coafor; acces la internet Wi-Fi in zona lobby, a restaurantului si in zona piscinelor, doua spatii  de joaca, sala de conferinte, PrimaKidsClub cu un program diversificat pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, Minidisco.
 

Accepta animale de complanie, iar tarifele sunt:
-  20  leva/ noapte la hoteluri de 2* si 3*
-  50 leva/  noapte la hotel de 4*
- 100 leva/  noapte la hotel de 5*
Plata se face la receptia hotelului, in mometul check-in-ului.

PLAJA SI PISCINE
o zona extinsa cu 3 piscine exterioare, terasa si alte 2 piscine pentru copii separate; umbrele de plaja, sezlonguri cu perne in zona piscinelor si a plajei; hotelul ofera transport cu autobuzul catre plaja.
SPORTURI SI ACTIVITATI

Sporturi si activitati: teren de volei de plaja; teren de baschet; tenis de masa; tenis pe zgura; biliard; polo pe apa; darts; sah; fitness; piscina acoperita, jacuzzi, centru spa.
AQUA PARK AQUAMANIA ALBENA
Accesul este gratuit pentru turistii  cazati in hotelurile: PrimaSol Ralitsa Superior, PrimaSol Ralitsa Superior Aqua club  si Vita Park Hotel.
Aqua Park Aquamania este o adevărată magie de apă ce se întinde pe o suprafata de aproape 30.000mp, în stațiunea Albena din Bulgaria. Acest aqua park se întinde pe o suprafață de aproximativ 5 terenuri de fotbal cu atracții nemaintalnite pentru adulți și copii.
Vizitatorii aqua park-ului vor putea să încerce 4 benzi de 314 metri lungime, fiecare bandă avand o lungime de 78,5 m. Un turn înalt de 20 de metri ii va  duce pe turisti la un alt tobogan: un megatobogan lung de 183 de metri, numit mamutul, unde familiile se pot bucura împreună.
Aquamania fascinează cu râuri care se leagănă în jurul copacilor umbriti (Lazy River), fluxuri de apa ce se izbesc în canioane stâncoase (Wild River), fântâni explodând în culori și forme, in timp ce interiorul este sculptat în rocile mileniului.
Copiii se bucură de un paradis de locuri de joacă pline de culoare, atracții acvatice cum ar fi: Kidz Tornado, Kidz Racer, Kidz Twister, Kidz Mini River, efecte acvatice fascinante ca Turtle Space, Turtle Fountain și Balboa Lagoon / spatiu de joaca și multe altele. Copiii vor descoperi, de asemenea, un dispozitiv de transport misterios, o poarta stelara, care ii poate "teleporta" într-o lume de bucurie și imaginație.
Situat chiar lângă Zona Kidz este Bar Pilot Galaxy / Pool Bar / cu povești ale unor civilizații extraterestre și alfabetelor pierdute de pe pereții ei. Spatiosul Star Tunel/ Snack Barul situat pe doua etaje / este un punct de intalnire al celor ce decid să se relaxeze cu o băutură proaspătă și o gustare ușoară.
Casa Calea Lactee este un salon de inghetata care isi va primi oaspetii cu ispite reci chiar de la intrarea in Waterpark, în apropierea zonei de magazin.
Aqua park-ul Aquamania este deschis zilnic intre 10:00 – 18:00. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
Ralitsa Aqua Club

Prognoza Meteo
Ralitsa Aqua Club

Wednesday
14-07-2021
Few clouds
20.2°C   30.3°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
17°C   30.5°C
Friday
16-07-2021
Few clouds
17.5°C   30.9°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
21.9°C   29.5°C

Anunturi importante

Screen size: