Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ATLANTICA SENSATORI RESORT

ANALIPSIS, CRETA, GRECIA http://www.atlanticahotels.com/hotels/Atlantica-Sensatori-Resort-Crete

 • Localizare - Vedere generala

 • Localizare - Receptie

 • Localizare - Lobby

 • Localizare - Lobby

 • Localizare - Vedere partiala

 • CAZARE - Twin room land view

 • CAZARE - Standard sea side room

 • CAZARE - Swim up room

 • CAZARE - Private pool room

 • CAZARE - Family sea view room

 • CAZARE - Family suite sea view room

 • CAZARE - Suite private pool room

 • Servicii - Restaurant

 • Servicii - Buffet

 • Servicii - Terasa

 • Servicii - Restaurant

 • Servicii - Restaurant

 • Servicii - Restaurant

 • Servicii - Bar

 • Servicii - Restaurant asiatic

 • Servicii - Restaurant asiatic

 • Plaja si Piscine - Plaja

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Facilitati - Spatiu de joaca pentru copii

 • Facilitati - Receptie Spa

 • Facilitati - Spa

 • Plaja si Piscine - Pisicina interioara

Momentan nu avem preturi pentru acest hotel. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta pentru acest hotel.
Va multumim.
LOCALIZARE

Atlantica Sensatori Resort 5* este localizat in statiunea Analipsi din nordul Cretei pe plaja Lyttos. Aeroportul Heraklion este la 30 km distanta, orasul Hersonissos se afla la 4 km distanta, iar statia de autobuz este situata la 500 m distanta.
 

CAZARE

 Resortul dispune de mai multe tipuri de camere spatioase, cu un design modern, unele dintre acestea avand acces direct la piscina sau au piscina privata.
Twin room land view- camera are marimea de 30 mp, o capacitate de 2 persoane si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single, baie si balcon/ terasa. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Standard sea side room- camera are marimea de 25 mp, o capacitate de 2 persoane si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single, baie si balcon/ terasa. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Swim up room- camera are marimea de 30 mp, o capacitate de 3 persoane si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single, baie si balcon/ terasa cu iesire spre piscina. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Private pool room- camera are marimea de 30 mp, o capacitate de 3 persoane si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu/ 2 paturi single, baie si balcon/ terasa. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon si piscina privata.
Family standard room- camera are marimea de 41 mp, o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 3 adulti+ 1 copil) si este compusa din 2 dormitoare separate, unul cu pat dublu si celalalt cu 2 canapele, baie si balcon/ terasa. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Family room sea view- camera are marimea de 41 mp, o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 3 adulti+ 1 copil) si este compusa din 2 dormitoare, unul cu pat dublu si celalalt cu 2 canapele, baie si balcon/ terasa. Cele doua dormitoare sunt separate printr-o usa glisanta. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Family room swim up- camera are marimea de 41 mp, o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 3 adulti+ 1 copil) si este compusa din 2 dormitoare separate, unul cu pat dublu si celalalt cu 2 canapele, baie si balcon/ terasa cu iesire spre piscina. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Family suite sea view- camera are marimea de 47 mp, o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 3 adulti+ 1 copil) si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu si o sufragerie cu 2 canapele, baie si balcon/ terasa cu vedere spre mare. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Family suite land view- camera are marimea de 47 mp, o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 3 adulti+ 1 copil) si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu si o sufragerie cu 2 canapele, baie si balcon/ terasa. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Single garden view room- camera are capacitatea de 1 persoana si este compusa dintr-un dormitor, baie si balcon/ terasa. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon.
Suite private pool land view- camera are marimea de 47 mp, o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 3 adulti+ 1 copil) si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu si o sufragerie cu 2 canapele, baie si balcon/ terasa. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon si piscina privata.
Suite private pool sea view- camera are marimea de 47 mp, o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 3 adulti+ 1 copil) si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu si o sufragerie cu 2 canapele, baie si balcon/ terasa. Camera dispune de: aer conditionat, Wi-fi, TV LCD, mini frigider, uscator de par, seif, ceai si cafea, papuci si halat de baie, fier de calcat cu masa, telefon si piscina privata.

SERVICII

Pensiune completa, All inclusive

All inclusive

Mic dejun:
-Restaurantul principal intre orele 07:30-10:30;
-Red Saffron Tavern (dechis doar pentru adulti in perioada mai-septembrie) intre orele: 07:30-10:30.

Pranz:
-Tex Mex cu gustari mexicane (deschis in perioada mai-septembrie);
-Restaurant principal care pune la dispozitie varietati de salate, mancare cu specific international, buffet pentru copii si deserturi intre orele 12:30-15:30;
-All Day Snack Bar intre orele 10:00-18:00.

Cina:
-Restaurant principal care pune la dispozitie un buffet cu o varietate de mancaruri cu specific international intre orele 18:30-21:30;
Tex Mex care serveste mancare specific mexicana intre orele 19:00-21:30 (disponibil cu rezervare in prealabil);
Five Flavor Thai Oriental restaurant care pune la dispozitie mancare asiatica intre orele 19:00-21:30 (disponibil cu rezervare in prealabil).

Bauturi:
-bere la halba, vinul casei, bauturi racoritoare, apa carbogazoasa servite in timpul meselor principale;
-bauturi alcoolice de marca si bauturi racoritoare servite la pahar in baruri si barul de la piscina;

Inghetata:
-Pool Bar intre orele 10:00-18:00;
-Restaurant principal in timpul micului dejun, pranzului si cinei.

*Note:
-tinuta obligatorie in timpul cinei;
-cu exceptia restaurantului principal, toate celelalte restaurante necesita rezervare facuta in prealabil.
 

FACILITATI

Wi-fi, parcare, spalatorie, mini market, magazin de bijuterii, servicii medicale ( la cerere si contra cost), servicii Spa (contra cost), camere pentru persoanele in scaun cu rotile. 

PLAJA SI PISCINE

Plaja Lyttos se afla la cativa pasi distanta; resortul dispune de piscina interioara incalzita, piscine exterioare cu umbrele si sezlonguri. 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Teren de mini fotbal, 2 terenuri de tenis, teren de volei cu nisip, teren de basket, tir cu arcul.
Spectacole de seara: spectacole de cabaret, formatie muzicala, spectacole de gatit etc. 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Localizare pe harta
ATLANTICA SENSATORI RESORT

Prognoza Meteo
ATLANTICA SENSATORI RESORT

Friday
09-07-2021
Broken clouds
25.2°C   27.2°C
Saturday
10-07-2021
Scattered clouds
24.9°C   28°C
Sunday
11-07-2021
Few clouds
23.7°C   28.3°C
Monday
12-07-2021
Clear Sky
22°C   29°C

Anunturi importante

Screen size: