HOLIDAY VILLAGE HOTEL

DUNI ROYAL RESORT., LITORAL BULGARESC, BULGARIA http://www.duni.bg

  • CAZARE - Camera standard

  • Exterior - Exterior hotel

  • Exterior - Exterior hotel

  • Exterior - Exterior hotel

  • Exterior - Exterior hotel

  • Harta - Harta complex

  • Piscina exterioara - Piscina exterioara

  • Vedere panoramica - Vedere panoramica

loading ...
LOCALIZARE

Complexul Duni Resort este format din hotelurile Marina Royal Palace 5*, Marina Beach 5*, Bellevile 4*, Pelican 4* si Holiday Village 4*.

Complexul este situat la 500 m de centrul statiunii Duni.

CAZARE

Complexul consta in numeroase vile de 1,2 etaje, situate pe o raza de  200-500 m.

Standard park view (max 2+1) – are 26 mp, cu doua paturi si dispune de aer conditionat/incalzire de la 15.06 pana la 15.09, Tv satelit, telefon, frigider, seif, uscator de par, baie cu cada, mocheta sau gresie, balcon sau terasa, cu vedere la parc. NB:  pot fi cazati si 2 adulti + 2 infanti, 2 adulti + 1 copil + 1 infant nu pot fi cazati in acest tip de camera;

Standard sea side view (max 2+1) – are 26 mp, cu doua paturi si dispune de aer conditionat/incalzire de la 15.06 pana la 15.09, Tv satelit, telefon, frigider, seif, uscator de par, baie cu cada, mocheta sau gresie, balcon sau terasa, cu vedere partiala la mare. NB:  pot fi cazati si 2 adulti + 2 infanti, 2 adulti + 1 copil + 1 infant nu pot fi cazati in acest tip de camera;

Suite land view (min 3 adulti sau 2 adulti+2 copii, max 3 adulti+1 copil) - cu un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila si este dotata cu aer conditionat/incalzire de la 15.06 pana la 15.09, Tv satelit, telefon, frigider, seif, uscator de par, baie cu cada, mocheta sau gresie, balcon sau terasa, cu vedere la uscat.

SERVICII

All inclusive

FACILITATI

Restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, Wunder bar, bar la terenul de tennis, disco bar, internet wireless in spatiile publice.

Turistii hotelului pot folosi toate facilitatile complexului Duni, exceptand facilitatile din hotelul Marina Royal Palace (restaurant principal, lobby bar, piscina exterioara si piscina interioara).

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat la aproximativ 200 m de plaja si are piscina exterioara cu sectiune pentru copii.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Activitati sportive fara plata, situate in tot complexul: terenuri de tenis (echipamentul si lectii se platesc), tenis de masa, tir cu arcul, darts, boccia, aerobic, aerobic in apa, step-aerobic, stretching, tae-bo, hip-hopm fotbal pe plaja, volei pe plaja, centru fitness (la Hotel Pelican), gimnastica in aer liber (la Holiday Village), sauna si jacuzzi (la Hotel Pelican).

Cu plata: sporturi nautice, tur cu bicicleta, inchiriere masini, mini golf, sla conferinte.

Program de animatie de 6 ori pe saptamana, amfiteatru de 1600 locuri cu echipament profesional de sunet si lumina, discoteca, jocuri la piscina, cursuri de dans, zumba.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...
INDIVIDUAL

Va rugam selectati data de plecare
Confirma Datele

Localizare pe harta
HOLIDAY VILLAGE HOTEL

Prognoza Meteo
HOLIDAY VILLAGE HOTEL

Wednesday
07-07-2021
Few clouds
21.6°C   25.9°C
Thursday
08-07-2021
Broken clouds
21.1°C   24.8°C
Friday
09-07-2021
Scattered clouds
21.2°C   25.9°C
Saturday
10-07-2021
Few clouds
18.1°C   27.6°C

Anunturi importante

Screen size: