Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

CRETA MARIS BEACH RESORT

HERSONISSOS, CRETA, GRECIA http://www.maris.gr

 • Vedere - Vedere generala

 • Vedere panoramica - Vedere panoramica

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Plaja si Piscine - Piscina

 • Plaja si Piscine - Piscina principala

 • Facilitati - Piscina pentru copii cu topogane

 • CAZARE - Cazare

 • CAZARE - Baie

 • CAZARE - Camera deluxe main building sea view

 • CAZARE - Camera family

 • CAZARE - Creta Maris Pool-parter

 • CAZARE - Camera deluxe bungalow

 • Servicii - Restaurant principal

 • Servicii - Restaurant

 • Servicii - Restaurant Cosmos

 • Servicii - Restaurant

 • Servicii - Restaurant Platia

 • Servicii - Romantic Bar Terrace

 • Plaja si Piscine - Plaja

 • Sporturi si Activitati - Teren de tenis

 • Bar - Ammos Bar

 • Centru fitness - Centru fitness

 • Lobby - Lobby

 • Loc de joaca pentru copii - Loc de joaca pentru copii

 • Loc de joaca pentru copii - Loc de joaca pentru copii

 • Receptie - Receptie

 • Centru SPA - Hammam

 • Centru SPA - Hammam

Momentan nu avem preturi pentru acest hotel. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta pentru acest hotel.
Va multumim.
LOCALIZARE

Hotelul este situat la 25 km de aeroportul Heraklion si aproape de orasul Hersonissos, chiar pe plaja.

CAZARE
Hotelul este alcatuit din 2 cladiri principale, Maris si Terra, si din bungalouri. Are un total de 680 camere, cu vederi diferite la mare sau la munte.
Classic land view-au o suprafata de 27-30 mp, sunt localizate in partea de sus a resortului, in cladirea Terra sau in zona de bungalowuri. Au balcon propriu sau terasa, si sunt formate dintr-un dormitor si o baie cu cada, au aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea, au vedere la gradina sau la munte. Se pot caza intre 2-3 persoane. Sunt si camere care au baie cu dus pentru persoanele cu dizabilitati fizice.
Classic room sea view-au o suprafata de 27-30 mp, sunt localizate in partea de sus a resortului, in cladirea Terra sau in zona de bungalowuri. Au balcon propriu sau terasa, si sunt formate dintr-un dormitor si o baie cu cada, au aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea, au vedere la mare. Se pot caza intre 2-3 persoane. Sunt si camere care au baie cu dus pentru persoanele cu dizabilitati fizice.
Camere deluxe sea view-au o suprafata de 27-30 mp, au fost renovate in 2015-2016 si sunt localizate in partea de jos a resortului in cladirea Maris sau in zona de bungalowuri, aproape de mare si includ 1 dormitor, baie cu cada, balcon sau terasa si sunt formate dintr-un dormitor si o baie cu cada, au aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea, au vedere la mare. Se pot caza intre 2-3 persoane. Pentru persoanele cu dizabilitati fizice sunt camere care au bai cu dus.
Camere deluxe mountain view-au o suprafata de 27-30 mp, au fost renovate in 2015-2016 si sunt localizate in partea de jos a resortului in cladirea Maris sau in zona de bungalowuri, aproape de mare si includ 1 dormitor, baie cu cada, balcon sau terasa, au aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea, au vedere la munte. Se pot caza intre 2-3 persoane. Pentru persoanele cu dizabilitati fizice sunt camere care au bai cu dus.
Camere deluxe pool front-au o suprafata de 27-30 mp, au fost renovate in 2015-2016 si sunt localizate in partea de jos a resortului in cladirea Maris sau in zona de bungalowuri, aproape de mare si includ 1 dormitor, baie cu cada, balcon sau terasa, au aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea, au vedere la piscina. Se pot caza intre 2-3 persoane. Pentru persoanele cu dizabilitati fizice sunt camere care au bai cu dus.
Classic family room open plan-au o suprafata de 37 mp, sunt localizate in cladirea Terra sau in bungalowuri in partea de sus a resortului si sunt formate dintr-o camera cu plan deschis care are un pat dublu sau paturi twin si 2 canapele, baie cu cada, aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea, au vedere la piscina. Se pot caza 4 persoane
Deluxe bungalow water front-au o suprafata de 30 mp, au fost renovate in 2013-2014, sunt localizate in partea de jos a resortului, aproape de mare, combina arhitectura traditionala cu cea moderna. Sunt formate dintr-un dormitor si 1 baie cu cada, balcon sau terasa cu vedere directa la mare. Sunt echipate cu aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea. Se pot caza intre 2-3 persoane
Deluxe family room-au o suprafata cuprinsa intre 38-73 mp, sunt localizate in cladirea Maris sau in zona de bungalowuri, in partea de jos a resortului, aproape de mare, sunt formate dintr-un dormitor, 1 sau 2 bai cu cada, 1 camera de sedere, balcon sau terasa, au vedere la gradina. Sunt echipate cu aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea. Se pot caza 4 persoane.
Classic suite room sea view-au o suprafata de 50-72 mp, sunt localizate in cladirea Terra sau in bungalowuri, sunt spatioase si pline de lumina, sunt formate dintr-un dormitor si 1-2 bai cu cada sau dus, camera de relaxare, balcon sau terasa cu vedere la mare. Sunt echipate cu aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea. Se pot caza intre 2-4 persoane.
Deluxe suite sea view-au o suprafata intre 53-74 mp, sunt recent renovate, localizate in cladirea Maris sau in zona de bungalowuri, aproape de mare, au vedere la mare. Sunt formate din 1 dormitor, 1 sau 2 bai cu cada sau dus, camera de relaxare, balcon sau terasa. Sunt echipate cu aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea. Se pot caza intre 2-4 persoane.
Creta maris pool view-sunt suite pe 2 niveluri care au o suprafata de 160 mp, localizata in zona malului marii. La parter este 1 dormitor, 1 baie cu sauna, o zona de cinat pentru 8 persoane, chicineta, lounge si WC pentru vizitatori. La parter in exterior este o gradina privata, zona de cinat exterioara, sezlonguri, dusuri exterioare, piscina privata si acces direct la plaja. La primul etaj este al doilea dormitor, 1 baie cu jacuzzi si sauna, lounge cu minibar si balcon cu vedere la mare. Sunt echipate cu aer conditionat ce se poate regla individual, TV satelit cu radio si canale de muzica, telefon direct, internet Wi-fi, seif, fier de calcat cu masa, uscator de par, papuci, mini frigider, facilitati pentru facut ceai si cafea. Se pot caza intre 2-4 persoane.
SERVICII
All inclusive
Restaurante principale:
-Restaurant principal Cosmos care serveste mancaruri locale si mediteraneene, este localizat in cladirea Maris. Zilnic se serveste in sistem bufet:
-mic dejun devreme cretan sau continental (la cerere cu 1 zi inainte) 06.00-07.00;
-mic dejun 07.00-10.00;
-mic dejun tarziu 10.00-11.00;
-pranz 12.30-14.30;
-cina 18.30-21.30;
-cina tarzie 22.00-00.00.
-Restaurant Cochlias (cu rezervare initiala), are vedere la mare, restaurant barbeque in sistem bufet este deschis 5 nopti pe saptamana si ofera cina intre 19.00-22.00.
-Restaurant Platia-restaurant cu tematici care ofera mancaruri grecesti, este localizat langa vechea capela, langa piscina cladirii Terra. Este deschis 6 zile pe saptamana, ofera cina intre 18.30-22.30.
-Restaurant Pithos (cu rezervare initiala), taverna traditionala adevarat cretana, certificata pentru folosirea de produse din ferma organica, este deschisa 6 zile pe saptamana, ofera cina intre 18.30-22.30.
-Restaurant Estia (cu rezervare initiala) ofera mancaruri locale si mediternaeene, este localizat in cladirea Terra, este deschis pentru:
-mic dejun 07.00-10.00;
-mic dejun tarziu cretan sau continental 10.00-11.00;
-pranz 12.30-14.30; 6 zile pe saptamana este deschis pentru:
-cina intre 18.30-21.030 bufet italienesc (paste si pizza, delicatese mediteraneene si italiene).
-Restaurant Almyra (cu rezervare initiala) in sistem bufet, este localizat lana piscina principala de langa cladirea Maris. Este deschis pentru pranz intre 12.30-16.00.
In timpul meselor pranz si cina se pot servi ca si bauturi vin local, bere, bauturi racoritoare, apa.
Room service cu mic dejun 07.00-11.00 este cu plata, cina in camera, cina exclusiva sunt cu plata.
Minibarul si umplerea lui este cu plata.
Barurile hotelului sunt:
-Ammos (in cladirea maris, langa piscina) ofera cafea, bauturi racoritoare, cocktailuri, dulciuri si gustari sarate, fructe intre 10.00-00.00.
-Kourites (in cladirea Terra), ofera cafea, bauturi racoritoare, cocktailuri, dulciuri si gustari sarate, fructe intre 10.00-18.00.
-Spira in cladirea Maris langa plaja ofera cafea, bauturi racoritoare, bauturi si cocktailuri intre 10.00-18.00.
-Idaia in cladirea Maris intre 18.00-02.00.
-Bar Romantic in cladirea Maris ofera bvauturi intre 09.00-24.00.
-Steki in zona bungalowurilor ofera cafea, bauturi racoritoare, cocktailuri intre 10.00-18.00.
-Disco (6 teme pe saptamana), in cladirea maris sau in teatrul deschis in aer liber Antigoni ofera: evenimente pentru copii mini, disco 20.30-21.00, spectacole 21.45-23.00, disco pentru adulti noaptea 23.00-01.00.
FACILITATI
Fara plata: receptie 24 ore, check-out tarziu este gratuit, colt cu internet, birou pentru clienti, conexiune la internet in camere si in zonele comune ale hotelului, parcare, statie de autobuz in fata hotelului.
Cu plata: serviciu de curatatorie si spalatorie, babsitting, mini market, inchiriere masini, boutique, magazin de bijuterii, servicii pentru elicopter, market adevarat cretan "Agora"deschis in aer liber,  upgrade-ul la o banda de viteza mai mare de internet.
Club pentru adolescenti 12-15 ani: biblioteca, jocuri de masa.
Mini club Asterias Kids 04.00-11 ani: loc de joaca complet utilat in exterior si interior, jocuri de echipa influentate de istoria cretana si de obiceiurile cretane, jocuri care ofera cunostinte despre mediul inconjurator si cum se pot proteja de el, mini disco.
Activitati verzi (Ziua Mancarurilor Internationale, Reciclarea, etc), activitati cretane.
PLAJA SI PISCINE
Hotelul este situat chiar pe plaja.
Piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii cu topogane.
Prosoape de plaja sunt disponibile in camera la sosire si se pot schimba zilnic intr-un anumit loc si o anumita ora.
Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite.
SPORTURI SI ACTIVITATI
Fara plata: sala de fitness, minigolf, tenis de masa, minifotbal, 2 terenuri de tenis, tir cu arcul, volei pe plaja, lectii de dansuri grecesti, lectii de gatit mancaruri grecesti si cretane, lectii de vorbit greceste, karaoke, turnee sportive, polo in apa, darts.
Cu plata: centru de sanatate-gimnastica, hidromasaj, hammam, masaje, hidroterapie, curs de golf la 7 km de hotel, biliard, jocuri mecanice, centru de sporturi nautice, lectii de tenis.
loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Localizare pe harta
CRETA MARIS BEACH RESORT

Prognoza Meteo
CRETA MARIS BEACH RESORT

Tuesday
13-07-2021
Clear Sky
24°C   29.5°C
Wednesday
14-07-2021
Clear Sky
24.6°C   30.2°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
25.1°C   30.1°C
Friday
16-07-2021
Clear Sky
21.9°C   31°C

Anunturi importante

Screen size: