Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

KERNOS BEACH

MALIA, CRETA, GRECIA http://www.kernosbeach.gr

  • Localizare -  Vedere generala

  • CAZARE -  Sea view bungalows

  • CAZARE -  Superior bungalows

  • CAZARE -  Superior sea view

  • Servicii -  Lounge Bar

  • Plaja si Piscine -  Plaja

  • Plaja si Piscine -  Piscina

loading ...
LOCALIZARE
Aproximativ 35 km de orasul Heraklion,32 km de Aeroportul Internațional "Nikos Kazantzakis" din Heraklion si 35 km de la portul Heraklion.
CAZARE

Superior Room Garden view: Dimensiune 24m². Max Occ: 2 adulți și Patut pentru copii.
Situat în clădirea principală, oferind vedere la munte cu balcon privat, dispune de paturi twin cu posibilitatea de a conecta paturile ca duble, zona de ședere cu birou, aer condiționat / încălzire, TV LCD cu 30 de canale, seif, mini-frigider, uscător de păr si articole de toaletă. Baia are oglindă, telefon și o cadă echipată cu facilități de duș, oferind vedere directă la munte printr-un perete de sticlă.

Superior Room Sea View: Dimensiune 24-26m². Max Occ: 2 adulți și Patut pentru copii.
Situat în clădirea principală, oferind vedere la munte cu balcon privat, dispune de paturi twin cu posibilitatea de a conecta paturile ca duble, zona de ședere cu birou, aer condiționat / încălzire, TV LCD cu 30 de canale, seif, mini-frigider, uscător de păr si articole de toaletă. Baia are oglindă, telefon și o cadă echipată cu facilități de dus.

Superior Bungalow Garden View: Dimensiune 29-31m². Max Occ. 2 adulți și 1 copil sau 3 adulți
Situat în zona de bungalow, oferind vederi splendide spre grădinile luxuriante, cu o terasă complet mobilata, cu șezlonguri și constând dintr-un dormitor spațios, cu un pat king-size sau două paturi twin, zonă de relaxare cu birou, aer condiționat / TV cu 30 de canale, mini-frigider, seif, uscător de păr, papuci și articole de toaletă. Baia are un telefon, o cadă cu vedere la grădini prin peretele din sticlă și cabină de duș separată. Unele dintre Superior Bungalows Garden View au posibilitatea de a vă conecta cu o a doua Superior Bungalow Garden View. 

Superior Bungalow Sea View: Dimensiune 29-31m². Max Occ. 2 adulți și 1 copil sau 3 adulți
Situat în zona de bungalow, oferind vederi splendide spre grădinile luxuriante, cu o terasă complet mobilata, cu șezlonguri și constând dintr-un dormitor spațios, cu un pat king-size sau două paturi twin, zonă de relaxare cu birou, aer condiționat / TV cu 30 de canale, mini-frigider, seif, uscător de păr, papuci și articole de toaletă. Baia are un telefon, o cadă cu vedere la grădini prin peretele din sticlă și cabină de duș separată. Unele dintre Superior Bungalows Garden View au posibilitatea de a vă conecta cu o a doua Superior Bungalow Sea View. 

Superior Family Room: Dimensiuni: 38 - 45m².
Max Occ. 2 adulți și 2 copii plus un Patut pentru copii sau 4 adulți și un patut pentru copii.
Situat în clădirea principală sau în zona de bungalouri, oferind vedere spre munte sau spre grădină, cu o terasă privată sau balcon și constă într-un dormitor spațios, cu pat king-size, fie în stil deschis, cu o canapea extensibilă, fie cu un living separat cu canapea Pat, aer condiționat / încălzire, TV LCD cu 30 canale LCD, mini-frigider, seif, uscător de păr, papuci și articole de toaletă. Baia în camerele familiale oferă un telefon, o cadă cu vedere la grădină prin peretele de sticlă, iar în bungalouri familiare, o cadă, un WC separat și o cabină de duș separată.

SERVICII

 Hotelul dispune de:

Restaurantul principal (zona interioară și exterioară) are o verandă mare în grădină cu vedere la Marea Egee.

The fish restaurant

Tavernaki (Snack-Bar), situat pe malul mării, pe partea vestică a proprietății, oferă o varietate de gustări, salate și mâncăruri la grătar pentru un prânz ușor în aer liber cu briza proaspătă de mare.

Kafenion, situat în piața mică și sub planșeu, unde se poate bucura de cafea grecească sau de ouzo.

Cafeteria din partea estică a hotelului, oferind vedere frontală la mare, are o selecție de băuturi calde și reci, precum și o varietate de dulciuri locale și internaționale.

Barul situat chiar lângă restaurantul principal oferă băuturi înainte sau după cină. 

FACILITATI

 Parcare, inchirieri masini, medic.

PLAJA SI PISCINE

 Plaja cu nisip, doua piscine, una pentru adulti si una pentru copii.

SPORTURI SI ACTIVITATI

 Centrul de sporturi nautice, schi nautic, canoe, jet ski, canapea, inele, parașutism, două terenuri de tenis, sala de fitnes, Mini Golf, Tenis de masă 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Anunturi importante

Screen size: