Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

Sol Nessebar Palace

NESSEBAR, BULGARIA http://www.melia.com/en/hotels/bulgaria/nessebar/sol-nessebar-palace-all-inclusive/index.html

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • -

  • CAZARE - standard room sea view

  • CAZARE - junior suite

  • CAZARE - junior suite baie

  • CAZARE - family room

  • Facilitati - centru Spa

  • Sporturi si Activitati - biliard

  • Sporturi si Activitati - fitness

  • Sporturi si Activitati - loc de joaca

  • Sporturi si Activitati - teren de tenis

  • "
loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat intr-o peninsula, la 2.5 km de orasul Nessebar. 

CAZARE

Park View: are vedere la parc , este prevazuta cu balcon si este dotata cu aer conditionat, telefon, televizor, televiziune prin satelit, birou, frigider, seif (cu plata), baie dotata cu dus, uscator de par,wc.

Sea View Room: are vedere la mare , este prevazuta cu balcon si este dotata cu aer conditionat, telefon, televizor, televiziune prin satelit, birou, frigider, seif (cu plata), baie dotata cu dus, uscator de par,wc.

Junior Suite Park View:  are vedere la parc, are capacitate maxima de 2 adulti si doi copii, este prevazuta cu balcon , aer conditionat, telefon, televizor, televiziune prin satelit, birou, frigider, seif (cu plata), baie dotata cu dus, uscator de par,wc.

Junior Suite Sea View: are vedere la mare, are capacitate maxima de 2 adulti si doi copii, este prevazuta cu balcon , aer conditionat, telefon, televizor, televiziune prin satelit, birou, frigider, seif (cu plata), baie dotata cu dus, uscator de par,wc.

Family Park View: este compus din doua camere standard, cu balcon si vedere la parc,  si sunt dotate cu aer conditionat, telefon, televizor, televiziune prin satelit, birou, frigider, seif (cu plata), baie dotata cu dus, uscator de par,wc.

Family Sea View: este compus din doua camere standard, cu balcon si vedere la mare,  si sunt dotate cu aer conditionat, telefon, televizor, televiziune prin satelit, birou, frigider, seif (cu plata), baie dotata cu dus, uscator de par,wc.

SERVICII

All Inclussive

 

Paellador Levante- Paella pentru pranz si cina, are cea mai buna vedere spre golf!

Osteria del Golfo • specialitati traditionale italiene pentru cina. Situat în Sol Nessebar Palace, este necesara rezervare preliminara. Deschis in perioada: începutul lunii iunie- sfarsitul septembrie Taperia Malecon - Tapas stil spaniol, cocktail-uri cubaneze si traditionala Sangria. Deschis in perioada: mijloc mai - sfarsitul septembrie Barul UMI - sushi japonez, Sushi Rolls, Supa Miso, legume si fructe de mare ,Tempura pentru cina, etc. Der Biergarten - Beraria germana cu bere premium si covrigi autentici germani, Wurste, Leberkase, Varza murata, Bratkartoffeln pentru pranz si cina. Deschis in perioada: mijloc mai - sfarsit septembrie Bar Embarcadero - Bauturi non-alcoolice, cafea, ceai, bere si inghetata pe tot parcursul zilei, panini pentru masa de pranz . Deschis în perioada: inceput iunie - sfarsit lunii septembrie si in functie de conditiile meteorologice.
Restaurant principal în fiecare hotel - care ofera bufet variat si extins pentru micul dejun, pranz si cina; bucatarie tematica bulgara si internationala Bar langa fiecare piscina exterioara - oferind cafea, ceai, bauturi, înghetata si gustari. Lobby bar in fiecare hotel.


Pachet Paste 2019

26.04.2019-01.05.2019

~ Mic dejun bufet (7:30-10:00), pranz (12:30-14:30) cina (18:00-21:00) in restaurantul principal;

~ Bauturi locale (racoritoare, vin si bere la draft) la pranz si cina - in restaurantul principal;

~ Cafea, ceai, bicuiti si prajituri- disponibile in lobby intre orele 15:00-17:00;

~ Cafea, ceai, bauturi alcoolice si non alcoolice, bere la draft (locale) disponibileintre intre orele 10:00-23:00;

~ Gustare oferita aproape de miezul noptii intre orele 22.00-23.00;

~ Gustari, pizza, sandvisuri - oferite intre orele 10:00-12:30 si 15:00-17:00;

~ Sezlonguri si umbrele la piscina;

~ Animatie pentru copii si adulti;

~ Mini club-pentru copii cu varsta intre 4-12 ani;

~ Wi-Fi  in camere si in zonele publice ale hotelului;

~ Pranz festiv de Paste (cu cozonac si oua rosii) in data de 28.04;

~ Intrare gratuita la terenul de volei, fotbal, pisicina interioara, sala de fitness si tenis de masa.

 

FACILITATI

Complexul hotelier Sol Nesssebar Resort functioneaza din vara 2015 dupa un nou concept de servicii integrate, considerand toate cele 3 hoteluri ca fiind un singur produs turistic astfel incat turistii cazati in cele 3 hoteluri pot utiliza infrastructura întregului complex hotelier. 

Fara plata: aer conditionat, birou de schimb valutar, centru Spa, lobby, restaurant principal, bar la piscina, club de noapte, bar pe plaja, internet wireless in camere, in lobby si la piscina.  Cu plata: sali de conferinta cu toate dotarile necesare, accesul permis cu animale de companie pana in 5 kg, parcare exterioara.

 

 
PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat la 200 de metri de plaja si dispune de o piscina interioara, piscina exterioara dintre care una are tobogane, castelul copiilor cu 2 piscine separate si tobogane cu apa pentru copii intre 4-12 ani. Umbrele si sezlongurile sunt gratuite iar prosoapele la piscina sunt contra cost.

 

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: sala de fitness si zona de fitness in aer lober, aerobic, teren de volei, teren de baschet, darts, tenis de masa, boccia, loc de joaca pentru copii, mini club 4-12 ani, program de animatie pentru adulti si copii ziua si seara. 

Cu plata: teren de tenis, biliard, fobal de masa, inchiriere biciclete, scufundari, minigolf, sporturi nautice, minicarting.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
Sol Nessebar Palace

Prognoza Meteo
Sol Nessebar Palace

Wednesday
14-07-2021
Few clouds
20°C   30.2°C
Thursday
15-07-2021
Clear Sky
18.7°C   31.4°C
Friday
16-07-2021
Few clouds
19.1°C   31.5°C
Saturday
17-07-2021
Clear Sky
20.4°C   31.4°C

Anunturi importante

Screen size: