SELECTUM LUXURY RESORT

BELEK, ANTALYA, TURCIA http://www.selectumhotels.com

 • Localizare - vedere generala resort

 • Facilitati - BAR

 • CAZARE - EXECUTIVE RESIDENCE

 • -

 • -

 • -

 • -

 • -

 • -

 • -

 • -

 • -

 • -

 • CAZARE -  SELECTUM-CAMERA STANDARD

 • Servicii -  SELECTUM-LOBBY

 • Servicii -  SELECTUM-LOBBY

 • Plaja si Piscine -  SELECTUM-PISCINA EXTERIOARA

 • Plaja si Piscine -  SELECTUM-VEDERE GENERALA LA PLAJA

 • Plaja si Piscine - SELECTUM-PISCINA EXTERIOARA

 • Sporturi si Activitati - SELECTUM-TOBOGAN PENTRU COPII

 • Sporturi si Activitati -  SELECTUM-PISCINA PENTRU COPII

 • Sporturi si Activitati -  SELECTUM-LOC DE JOACA PENTRU COPII

loading ...
LOCALIZARE

Hotelul Selectum Luxury Resort 5* este situat in statiunea Belek,la 4km de centrul orasului si la 35 km de centrul orasului Antalya..Aeroportul din Antalya se afla la 27 km. 

CAZARE

Hotelul se intinde pe o suprafata de 80000 mp,are 9 etaje,dispune de 297 de camere si a fost renovat in 2016-2017.

Luxury room forest view:au 62 mp, vedere la padure, 2 paturi twin sau pat dublu,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.

Luxury room sea view:au 62 mp, vedere la mare, 2 paturi twin sau pat dublu,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai. Capacitate maxima – 3 adulti.

Deluxe forest view:au 72 mp, vedere la padure, 2 paturi twin sau pat dublu,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.

Deluxe sea view:au 72 mp, vedere la mare, 2 paturi twin sau pat dublu,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.

Superior room forest view:au 85 mp, vedere la padure sau la terenul de golf, 2 paturi twin sau pat dublu,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.

Superior room with terrace sea view:au 85 mp, vedere la mare, 2 paturi twin sau pat dublu,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.

Suite room forest view:au 124 mp,un dormitor si un living,vedere la padure,2 paturi twin sau pat dublu,baie,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.

Suite room sea view:au 124 mp,un dormitor si un living,vedere la mare, 2 paturi twin sau pat dublu,baie,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.

Premium Suite forest view:au 124 mp,un dormitor si un living,vedere la padure,2 paturi twin sau pat dublu,baie,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.Camerele au terasa proprie cu Jacuzzi.

Premium Suite sea view:au 124 mp,un dormitor si un living,vedere la mare,2 paturi twin sau pat dublu,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,baie wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 3 adulti.Camerele au terasa proprie cu Jacuzzi.

Executive Residence forest view: au 186 mp,doua  dormitoare si un living,vedere la padure,mini-bar,TV-satelit,aer conditionat,telefon,seif,internet wireless,uscator de par,doua bai,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 4 adulti.Camerele au terasa proprie cu Jacuzzi.

King Residence sea view:au 350 mp,vedere la mare,doua dormitoare,living si dining room, doua bai,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 4 adulti.Camerele au terasa proprie cu Jacuzzi.

Presidential residence sea view:au 640 mp,vedere la mare,patru dormitoare,living si dining room, patru bai,wc,covor si partial lemn ,halat si papuci,facilitati pentru cafea si ceai.Capacitate maxima – 8 adulti.Camerele au terasa proprie cu Jacuzzi.

 

SERVICII

Ultra All inclusive
Mic dejun pranz si cina variate tip bufet.,bauturi racoritoare,bauturi calde si bauturi alcoolice locale si de import gratuite pe tot parcursul zilei.
 

FACILITATI

Receptie 24 h,restaurant principal,restaurante a la carte,restaurant la piscina,lobby bar,red bar,bar la piscina.disco,piscina exterioara incalzita in timpul iernii,piscina interioara,piscina pentru copii,plaja,animatie,12 terenuri de tenis,teren de baschet si volei, cinema,bowling,biliard,tenis de masa,dart,jocuri electronice,sah,SPA,centru de infrumusetare,miniclub,sali de conferinta,sauna,baie turceasca.
Daca turistii stau mai putin de 5 nopti, masa la restaurantele a la carte se poate servi doar o singura data gratuit, iar apoi, se va plati 20 euro/pers.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat pe plaja si are piscina exterioara imensa, incalzita pe timpul iernii,piscina interioara si piscina pentru copii.

Plaja hotelului este cu nisip fin, iar prosoape si umbrele la plaja si piscina gratuite. Pe plaja, este si un ponton unde clientii au acces.

SPORTURI SI ACTIVITATI

SPA,masaj,baie turceasca,sauna,disco,terenuri de tenis,baschet si volei,piscina interioara si exterioara,piscina pentru copii,tenis de masa,dart,miniclub,sala fitness,bowling si sporturi acvatice contra cost.
 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...
AVION

Va rugam selectati orasul si data de plecare

Confirma Datele

Localizare pe harta
SELECTUM LUXURY RESORT

Prognoza Meteo
SELECTUM LUXURY RESORT

Friday
16-07-2021
Clear Sky
26.1°C   40.3°C
Saturday
17-07-2021
Scattered clouds
22.4°C   33.5°C
Sunday
18-07-2021
Broken clouds
23°C   30.3°C
Monday
19-07-2021
Clear Sky
21.9°C   37°C

Anunturi importante

Screen size: