KRISTEL

CONSTANTIN & ELENA., LITORAL BULGARESC, BULGARIA

  • Localizare -

  • Hotel -

  • PISCINA -

  • Terasa -

  • Terasa -

loading ...
LOCALIZARE

 Hotelul Kristel este un nou hotel de tip boutique de 4 etaje situat în zona "St. Konstantin și Helena ". Foarte aproape de plaja cu nisip alb, de mare și de centrul stațiunii. Este amplasat în mijlocul parcului împădurit, oferind conditii perfecte pentru relaxare.

CAZARE

Camera dubla: Terasa, Baie cu WC, Telefon, Minibar, TV, Aer conditionat

Apartament: 1 dormitor, Camera de zi, Terasă, Baie cu WC, Telefon, Minibar, TV, Aer condiționat, Jacuzzi

Studio: Terasă, Baie cu WC, Telefon, Mini bar, TV, Aer condiționat, Jacuzzi

SERVICII

 RESTAURANT & LOBBY BAR
 Este un restaurant excelent, ofera mâncăruri europene tradiționale în ambianță sofisticată. Meniul nostru A La Carte, cu sau fără vinuri, oferind bucătăria modernă cu specialități de case va depăși așteptările cele mai înalte și vă va îmbunătăți experiența de luat masa. În timpul lunilor calde vă puteți bucura de o masă frumoasă în aer liber pentru prânz al fresco, cu coșuri înfloritoare, cu vedere la piscină, înconjurat de grădină de trandafiri sau cu o cină memorabilă pe timp de seara cu servicii prietenoase și atente.Capacitate: Sufragerie-33 locuri, Gradina-30 de locuri

Deschis zilnic: 08: 00-23: 00 h., Puteți face o rezervare la: 052 36 36 66

Barul nostru de tip Lobby cu scaune din lemn masiv, oferă băuturi și conexiune Wi-Fi. Este un loc unde vă puteți bucura de un cocktail și canapele înainte de cină și puteți să vă bucurați de meniu sau pur și simplu să vă relaxați la sfârșitul zilei în atmosferă de lux. Deschis între orele 08:00 și 24:00.

Pentru a sadisface cat mai bine nevoile dumneavoastra,vă puteți alege, atunci când faceți rezervare între cazare cu: Mic dejun, Demipensiune sau Pensiune completă. 

 

FACILITATI

Cutie de valori
Masaj
Închiriază o mașină
Spălătorie, Curățătorie chimică
Rezervarea biletelor
Rezervarea zborului
Taxi

Servicii in hotel Kristel
Facilitățile de lux de ultimă generație includ o saună privată, un jacuzzi și o piscină mare în aer liber cu secțiune pentru copii, camere pentru tratamente de masaj, restaurant cu grădină, terase la soare și bar la lobby.

Lângă hotel Kristel
Plaje fine de nisip, teren de tenis, locuri de joacă, port de iahturi, pescuit de mare adâncime, mănăstirea unică în stațiune, piscine minerale cu apă caldă de 40 până la 60 de grade de izvoare minerale. Orașul Varna - doar 8 km. departe de expoziție, inclusiv cea mai veche aur din lume, în Muzeul Arheologic, teren de golf, excursii cu barca, jeturi și activități acvatice la plajă. Combinația dintre țărmul mării, parcul și izvoarele minerale vă va stimula cu energie naturală.

PLAJA SI PISCINE

 Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, plaja cu nisip fin.

loading...
loading ...
loading ...
loading ...
INDIVIDUAL

Va rugam selectati data de plecare
Confirma Datele

Localizare pe harta
KRISTEL

Prognoza Meteo
KRISTEL

Friday
17-05-2019

9.8°C   20.6°C
Saturday
18-05-2019

15.2°C   20.8°C
Sunday
19-05-2019

14.8°C   21.1°C
Monday
20-05-2019

13.3°C   20.4°C

Anunturi importante

Screen size: