Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

ROYAL DRAGON

SIDE , ANTALYA, TURCIA http://www.royaldragonhotel.com.tr

  • Localizare -  vedere generala

  • Vedere panoramica -

  • Exterior -

  • Localizare - ROYAL DRAGON -GENERAL VIEW

  • Exterior -

  • Plaja si Piscine -

  • Plaja si Piscine -

  • Exterior -

  • Plaja si Piscine -  Aquapark

  • Facilitati -  parc de distractii

  • Exterior -

  • -

  • CAZARE -  srandard room

  • CAZARE -

  • Servicii - Spa

  • Servicii -  Spa

  • Servicii -

  • Servicii -

  • Servicii -  loc de joaca

  • Plaja si Piscine -  piscina cu tobogane

  • Facilitati -  sala de fitness

  • -

  • "
loading ...
LOCALIZARE

Hotelul este situat la 5 km de Side, 12 km de Manavgat si 48 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit in anul 2008 si are o suprafata totala de 50.000 m2.

 

CAZARE

Hotelul are 564 de camere, din care 403 camere superior standard, 14 camere junior suite, 104 camere familiale duplex, 35 camere familiale cu usa de conexiune, 3 camere King Suite si 5 camere pentru persoane cu dizabilitati; camerele sunt dispuse pe 6 nivele cu 9 lifturi la dispozitia turistilor. Toate camerele sunt pt nefumatori

 

Camerele superior land view au 40 mp,au vedere la gradina sau imprejurimi si sunt decorate modern: balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, aer conditionat centralizat, seif electronic, baie cu cada, uscator de par, telefon in baie, pat pentru copii (la cerere).Halatele si papucii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic,  prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.

 

Camerele superior sea side view au 40 mp, au vedere partiala la mare si sunt decorate modern: balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, aer conditionat centralizat, seif electronic, baie cu cada, uscator de par, telefon in baie, pat pentru copii (la cerere).Halatele si papucii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic , prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.

 

Camerele superior sea view au 40 mp, au vedere directa la mare si sunt decorate modern: balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, aer conditionat centralizat, seif electronic, baie cu cada, uscator de par, telefon in baie, pat pentru copii (la cerere).Halatele si papucii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic , prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.

 

Camerele Junior suite au 70 mp si sunt compuse dintr-un dormitor si un living, fiecare cu baie cu dus si wc, doar in dormitor se afla si un jacuzii. Toate camerele au balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, telefon in baie, patut pt copii (la cerere) uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic. Halatele si papuceii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile. Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil. Camerele sunt cu vedere la mare.

 

Camere family ROH – duplex sau cu usa de conexiune.

      Camerele familiale duplex ( 60 mp) – sunt pe doua nivele (cu scara interioara), fara usa intre ele, au 2 bai cu dus, uscator de par, telefon in baie, balcon, mocheta, aer conditionat centralizat, telefon direct, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), seif electronic, TV satelit; sunt cu vedere la mare sau fara vedere la mare si pot gazdui minim 2 adulti si 2 copii si maxim 4 adulti.Halatele si papuceii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic,  prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile 
   Camerele familiale cu usa de conexiune  (60 mp) -  au 2 dormitoare cu usa de conexiune, 1 baie, uscator de par, telefon in baie, balcon, mocheta, aer conditionat centralizat, telefon direct, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), seif electronic, TV satelit; sunt cu vedere partiala la mare sau fara vedere la mare si au o capacitate de minim 2 adulti si 2 copii si maxim 4 adulti. Halatele si papuceii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile.

Nefiind un pret specific pentru fiecare  tip de family repartizarea se va face la receptie.

 

Camerele King suite(100 mp) - au 2 dormitoare si un living, un dormitor cu pat dublu si baie cu jacuzzi si o camera cu 2 paturi twin cu baie cu dus. Toate camerele au balcon, mocheta, canapea si fotoliu, minibar (reimprospatat zilnic cu apa, sucuri si bere), TV satelit, telefon direct, telefon in baie, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif electronic si au o capacitate de minim 2 adulti si 2 copii si maxim 4 adulti.

Halatele si papuceii de baie sunt contra cost (la cerere). Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate odata la 3 zile 

 

In conceptul de honeymoon oferim decorare speciala cu flori in camera, halate de baie, papuci de casa si mic dejun in camera in prima zi, tort in forma de inima si sampanie la sosire.

La cerere se poate pune in camera patut pentru copil.

Halatele de baie si papucii de casa sunt la cerere si sunt contra cost.

Toate camerele sunt pentru nefumatori.

Zilnic se face curatenie si se schimba prosoapele, iar cearceafurile se schimba la 3 zile.

Check – in 14:00, check – out 12:00.

SERVICII

Restaurantul principal unde se pot servi in sistem bufet: micul dejun (7:00 – 10:00), pranz (13:00 – 14:30), buffet pentru copii (18:30 – 19:00), cina (19:00 – 21:30), diet buffet;

- in restaurantul Notte Bistro se pot servi micul dejun tarziu (10:00 – 11:00) si gustarile noaptea (24:00 – 07:00);

-gustari pe plaja (Vento Snack restaurant12:30 -15:00) si Aqua Snack (la Aqua Park 12:30 – 15:00);

La piscine se pot servi: preparate turcesti (11:00 – 16:00), doner sandwich (12:00 – 14:00), pizza (12:00 – 14:00), baked potatoes (14:00 – 16:00), cafea si prajituri (16:00 – 17:00), inghetata (14:00 – 16:00), fructe (12:00 – 14:00), Waffle (16:00 – 17:00);

 

4 restaurante A la carte:

- turcesc “Firuze” 

- italian “Dulciena”

- pescaresc “Dorado” 

- oriental “Zen”

Restaurantele a la carte sunt deschise de la 19:00 -21:30. O masa la unul din cele 4 restaurante a la carte este gratuita, o singura data pe sejur.Este nevoie de rezervare in prealabil.

-10 baruri: Lobby Bar (10:00- 24:00) , Amphi Bar (10:00 – 21:30), Aqua Bar (10:00 – 17:00, la aqua park), Beach bar (10:00 – 18:00), Vento snack bar (10:00 – 18:00  se serversc bauturi  , 12:30 – 15:00  se servesc gustari ), Pool bar (10:00 – 24:00),  Disco Bar (23:00 – 02:30).

 

Cu plata sunt bauturile imbuteliate, sucurile proaspete de fructe, sampanie de import, room service, toate vinurile imbuteliate locale si de import, bauturile deluxe, restaurantele a la carte.

FACILITATI

Fara plata: restaurant principal, 7 baruri, amfiteatru cu 1000 locuri, muzica live (3 zile pe saptamana), hit parade, miniclub pentru copii intre 4 si 12 ani (10:00 – 12:00 si 14:30 – 17:00) si mini disco, centru fitness, baie turceasca, sauna, camera de relaxare, paletele si mingea de tenis, internet wi-fi gratuit in lobby; 

Cu plata: centru SPA, masaj si peeling, skin care, body care, doctor, baby sitting (cu rezervare in prealabil), coafor, shopping center, curatatorie si spalatorie, inchiriere de masini, internet café, telefon, fax, meeting rooms, conexiune Wi-Fi gratuit (PC propriu) in lobby. 

 
PLAJA SI PISCINE
Hotelul dispune de plaja privata.
 Cele mai mari piscine din regiune sunt în așteptarea celor care doresc să se bucure de ele. Bucurați-vă de lunile calde de vară în piscina noastră în aer liber, care este controlată și menținută în termeni de igienă extrema. Puteți ajunge in varful distracției încercand diferite tobogane pe care vi le punem la dispozitie.
Piscinele noastre sunt:
-Big Pool (piscina exterioara: 2500mp si 140 cm adancime
-Aqua Bog Pool (piscina exterioara in aqua park): 600mp si 140 cm adancime
-Piscinele cu tobogane(3 in total): 250 mp si 110 cm adancime
  Va punem la dispozitie 8 tobogane pentru adult.

Uita-te la copii tai care se bucură de apă în condiții de siguranță în piscinele pentru copii situate lângă mini-club:
- Piscinele cu tobogane: 250mp si 80 cm adancime
- Piscina vesela din Aquapark: 200mp si 40 cm adancime
- Piscina exterioara pentru copii: 200mp si 40 cm adancime
   Va punem la dispozitie 3 tobogane pentru copii. 

 Piscina noastra interioară, care este încălzită pentru oaspeții care doresc să se bucure de piscina în timpul iernii, este de 140 cm adâncime
și 460 m².
Piscina interioară pentru copii este de 35 cm adâncime și 10 m².
Există, de asemenea, un jacuzzi, care este de 100 cm adâncime și 10 m², situat în zona piscinii interioare.
Piscina noastră interioară este disponibila  între datele 01.11-31.03
 
Luna Park si Aqua Park sunt comune cu hotelul Royal Taj Mahal.
SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: aerobic,  tenis de masa, boccia, volei pe plaja, polo pe apa, dart, air gun, animatie (show-uri muzicale, de dans profesional, jocuri interactive, seara turceasca), aerobic, cursuri de dans, gimnastica in apa, jocuri la piscina, petreceri tematice in discoteca (pirate party si white party), funfair (19:00 – 22:00), aqua park deschis intre 10:00 – 12:00 si 14:30 – 17:00 (6 tobogane pentru adulti si 3 pentru copii).

 

Cu plata: noctura pentru terenul de tenis, lectiile de tenis, sporturile de apa, biliard, bowling, jocuri pe calculator

 

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Va rugam selectati orasul si data de plecare





Confirma Datele

Localizare pe harta
ROYAL DRAGON

Prognoza Meteo
ROYAL DRAGON

Friday
16-07-2021
Clear Sky
28.8°C   37.6°C
Saturday
17-07-2021
Few clouds
26.1°C   31.3°C
Sunday
18-07-2021
Scattered clouds
25.2°C   29.9°C
Monday
19-07-2021
Clear Sky
23.8°C   31.7°C

Anunturi importante

Screen size: