Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.

RIVA HOTEL

TAKSIM, Istanbul, TURCIA http://www.rivahotel.com.tr/

  • Localizare - Riva Hotel - intrare

Momentan nu avem preturi pentru acest hotel. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta pentru acest hotel.
Va multumim.
LOCALIZARE

Riva Hotel este situat în piata Taksim, cunoscuta drept inima orasului Istanbul. Hotelul se adreseaza in special oamenilor de afaceri, insa in egala masura poate fii adresat si turistilor dornici sa descopere minunatul oras Istanbul. Este situat la o distanta de 23 km fata de Aeroportul Ataturk.
Pornind din piata Taksim, pe jos sau cu „tramvaiul nostalgic” spre Strada Istiklal - localizata in unul din cele mai vechi cartiere din Istanbul, fiind considerata inima districtului Beyoglu construit in perioada secolului 19. Aici gasiti cele mai populare branduri la nivel mondial de imbracaminte, lenjerie, accesorii, bijuterii, magazine de pantofi si genti, cat si lanturi de restaurante la nivel mondial, fast food-uri pentru fiecare gust şi buget, patiserii cu produse si arome tradiţionale. Acesta strada poate fi considerata un loc esential in agenta unui tursit venit la Istanbul.

CAZARE

Hotelul dispune de 71 de camere.

Standard room: au o suprafata de 20 m2, dotata cu sistem de incalzire, aer conditionat, televizor LCD, minibar, uscator de par, seif, wireless gratuit, baie cu dus si wc, room service 24 de ore, TV prin cablu si telefon.  Exista de asemenea camere pentru fumatori si persoane cu handicap.
SERVICII

Mic dejun
Riva Mezzanine Restaurant – bufet.
Cafenea cu o capacitate de 50 de locuri. 

FACILITATI

Cu plata: parcare, transfere de la aeroport, seif, xerox si fax, curatatorie, spalatorie, room service, servicii de inchirieri masini, internet cafe.
Fara plata: receptie 24h, lift, camera de bagaje, loc special pentru fumatori, schimb valutar, wi-fi, sala de conferinta.  

loading...
loading ...
loading ...
loading ...

Localizare pe harta
RIVA HOTEL

Prognoza Meteo
RIVA HOTEL

Friday
16-07-2021
Few clouds
22°C   29.3°C
Saturday
17-07-2021
Broken clouds
22.7°C   28.8°C
Sunday
18-07-2021
Broken clouds
22.8°C   29.8°C
Monday
19-07-2021
Scattered clouds
22.8°C   33.4°C

Anunturi importante

Screen size: