PRAGA - TUR SI CROAZIERA
  Descriere: Descopera Praga calatorind cu autobuzele turistice, mergand pe jos si printr-o croaziera pe raul Vltava. Durata: 3 ore, 30 min
  Rezumat tur: In timpul acestui tur , se face introducere asupra orasului  Praga , ca o bijuterie istorica și arhitecturala  a Europei Centrale, (Old Town, New Town, Lesser Town), in timpul calatoriei cu autobuzul .
  In cea de a doua parte a turului se va vizita Castelul Praga, unde veti vizita interiorul acestuia.
  Dupa aproximativ o ora de mers pe jos cu ghid, ajungeti pe malul raului Vltava pentru a va imbarca la bordul unei ambarcatiuni.
  Program: zilnic, de la ora 10:00
  PRAGA - TUR ORAS
   Descriere: Vizita a comorilor de aur ale orasului  Praga , inclusiv excursie cu barca de Cartierul Lesser .
   Durata: 3 ora, 50 de min
   Rezumat tur: Autobuzul pleaca de la Narodni Trida (Teatrul de stat), unde a avut loc premiera operei Don Giovanni a lui WA Mozart.
   Traseul include Teatrul National, Castelul Praga și Podul Carol, apoi continua cu centrul vechi și partea noua a orasului si Piata Wenceslas.
   Se poate admira  ,,The dancing house ” situata langa raul Vltava. Aceasta este o cladire conceputa din sticla cu o forma exceptionala si futurista, inconjurata de arhitectura traditionala a orasului ceh. Costructia a inceput in anul 1992 si a fost finalizata in 1996 devenind un exemplu al arhitecturii moderne, cu o forma neobisnuita care reprezinta un barbat si o femeie dansand.
   Profitati si de o mica plimbare cu barca prin Stramtoarea Diavolului, astfel putand admira pitorescul Cartier Lesser. La sfarsitul croazierei  se ajunge in Piata Orașului Vechi, la faimosul sau Ceas Astronomic, datand din anul 1410.
   Excursia cu barca: 45 min, fresh-uri incluse.
   Program: zilnic, la un interval de 15 min.

   Localizare pe harta
   PRAGA

   Anunturi importante

   Screen size: