MINICROAZIERA INSULA SIMY

Insula Symi

 

Daca doriti sa traiti adevarata experienta a vietii pe o insula greceasca, nu trebuie sa ratati vizita pe insula Symi.

Aceasta este o insula foarte prietenoasa, mica si frumoasa, cu o populatie de numai 2500 de persoane, ce nu a fost afectata de turismul in masa si inca pastreaza traditiile grecesti de trai si ospitalitate.

Locuind intr-una din vechile case traditionale, printe localnici, veti avea posibilitatea sa traiti ca un localnic si sa uitati complet de stresul vietii moderne.

Veniti si convingeti-va de ce oamenii ce viziteaza Symi devin fermecati de aceasta insula speciala si revin an dupa an.

Una dintre cele mai fascinante parti ale excursiei este vizita la manastirea Panormitis, dedicata Arhanghelului Mihail, care este protectorul insulei,loc unde se gaseste o icoana din argint facatoare de minuni pentru cei suferinzi, conform legendei.

  Se sta la manastire 45 de minute dupa care tot cu vaporasul se pleaca pe partea cealalta a insulei unde se viziteaza portul Symi. Timp liber la dispozitie 3 ore.  Locuitorii din insula Symi sunt renumiti pentru maestria cu care stiu sa pregateasca fructele de mare. Ocupatia lor de baza fiind pescuitul si extragerea buretilor naturali de mare care sunt vestiti pentru proprietatiile lor terapeutice asupra pielii.   Pentru a va odihni si a lua o masa copioasa aveti la dispozitie numeroase taverne. Nu include pranz. Excursia este fara ghid sau insotitor , transportul hotel - port - hotel este inclus in pretul excursiei.     

Localizare pe harta
CIPRU

Anunturi importante

Screen size: