LONDRA HOP ON - HOP OFF
  Descriere: Alegeti traseul galben operat  de  autobuzele turistice  si personalizati-va propriul tur pentru a vizita obiectivele turistice din Londra, pe parcursul unei zile. De asemenea, va puteti bucura si de o croaziera pe Tamisa intre Westminster Pier și Turnul Pier.
  Durata: 1 zi
  Puncte de plecare: Baker Street Station - Embankment Station - Haymarket - Victoria Street - Grosvenor Gardens - Trafalgar Square - Marble Arch.
  Program: zilnic, intre orele 09:00 – 17:00, la fiecare 20 minute.
  LONDRA - LONDON PASS
   Descriere: London Pass este un mod ideal de a explora Londra, fără să stai la cozi.
   Program: Biroul de rascumparare a card-ului London Pass este deschis zilnic, intre orele 10:00 - 16:00.
   Rezumat tur: London Pass este un card turistic care permite posesorului sa viziteze gratuit 55 de atractii turistice din Londra. Se activeaza la prima folosire (indiferent de data la care a fost cumparat) si apoi ramane valabil pentru o anumita perioada. Cuprinde  Turnul Londrei, Catedrala St Paul, Gradina Zoologica, Castelul Windsor, Casa Apsley, Palatul Hampton Court, Muzeul de istorie, Turnul Jewel, Palatul Kensington, Muzeul Maritim..etc, inclusiv o croaziera pe raul Tamisa.
   Cu London Pass beneficiati de :
   - intrare gratuită la peste 50 de atractii.
   - discount  la shopping si restaurante.
   - ghid gratuit disponibil in  7 limbi in care gasiti informatii utile despre fiecare obiectiv turistic si programul acestora de functionare.
   De  reținut ca  voucher-ul emis de agentia Kusadasi trebuie preschimbat  la biroul London Pass, care poate fi gasit la adresa: 11a Charing Cross Road, Londra , WC2H 0EP.

   Localizare pe harta
   MAREA BRITANIE

   Anunturi importante

   Screen size: