MADRID HOP ON - HOP OFF
  Descriere: Bucurați-vă de toate atracțiile turistice importante ale orașului, explorand orasul printr-un tur cu autobuzele turistice.
  Durata: 1 zi
  Rezumat tur: Circuitele cu autobuze turistice sunt cel mai  simplu si ieftin mod de a descoperi orasul. Cu un abonament pentru 1 zi este posibil sa combini traseele autobuzelor turistice, admirand splendoarea arhitecturala și culturala a orasului  Madrid, cu informatii oferite printr-un sistem audio cu căști,  în unsprezece limbi diferite ( spaniolă, engleză, franceză, germană, italiană, portugheză, olandeză, rusă, chineză, arabă și japoneză ) .
  Program: Zilnic, de la ora 09:00. Fiecare traseu dureaza aproximativ 80 min, autobuzele circuland la o frecventa de 8 -15 min.
  Turul ofera 2 trasee turistice: - Traseul albastru cuprinde principalele atracții ale orasului. - Traseul verde oferă acces usor la multe dintre muzeele de top, magazine si atracții din Madrid.
  La schimbarea voucherului emis de agentia Kusadasi in bilet veti primi o hartă a orașului și discount pentru diferite magazine și restaurante din oras.
  Puncte de plecare: Puerta de Alcala - Plaza de Colon - Plaza de Cibeles - Plaza de Neptuno - Plaza de Espana.
  MADRID CARD
   Descriere: Descoperiți obiectivele turistice din Madrid, fără a fi nevoie să stati la cozi pentru a plati direct fiecare intrare la obiectivele turistice.
   Valabilitate: 4 zile (72 ore) 
   Acesta este un card turistic valabill 4 zile, oferind acces gratuit la mai mult de 50 dintre cele mai importante muzee din Madrid (incluzand Muzeul Prado , Muzeul Thyssen - Bornemisza , Muzeul Reina Sofia și Palatul Regal ), precum și participarea la excursiile cu ghid din programul de tururi "Discover   Madrid", incluzand  intrarea  la Cable Card, Turul Bernabeu,Turul Atletico de Madrid, Turul  " Las Ventas " (coride) .
   Puteți beneficia, de asemenea, de reduceri la mai mult de 100 magazine, restaurante, spectacole, rent a car și centre de petrecere a timpului liber pentru adulți și copii. Veți obține, de asemenea, un ghid cu informații despre muzeele care sunt incluse în program, plus o hartă a orașului.
   Program: Zilnic, intre orele 09:00 -  20:00.
   MADRID - TUR PANORAMIC
    Descriere: Acest tur panoramic al orasului Madrid este o alegere excelenta pentru a vizita o mare parte dintre obiectivele turistice ale orașului .
    Durata: 2 ore, 30 minute
    Rezumat tur: Scopul acestui turneu este de a vă arăta cele mai interesante zone din Madrid. Se viziteaza piețele elegante Oriente, Espana, Puerta del Sol, Cibeles, Neptuno, Atocha, Puerta de Alcala și Colon, precum si atractii celebre precum Palatul Regal, Muzeul Prado si parcul Retiro. În zona nouă a Madridului vedem clădiri moderne, gradini si bulevarde largi, precum și stadionul de fotbal Santiago Bernabeu, apartinand echipei Real Madrid, una dintre cele mai mari si populare din lume.
    Program:  Zilnic, de la ora 09:00, la o frecventa de 15 min.

    Localizare pe harta
    SPANIA

    Anunturi importante

    Screen size: