• \* Riched20 6.2.9200 Lacco Ameno

  • \* Riched20 6.2.9200 Barano d' Ischia

  • \* Riched20 6.2.9200 Forio

  • \* Riched20 6.2.9200 Ischia

  • \* Riched20 6.2.9200 Ischia harta

Insula Ischia, supranumită și Insula Verde, este o oază de verdeată din Golful Napoli.
Insula Ischia este împărțită în 6 zone, fiecare renumită pentru frumusetile sale: Ischia, Barano d' Ischia, Serrara Fontana, Forio, Lacco Ameno, Casamicciola Terme.
Aceasta insula se află în apropiere de orase foarte vizitate din Italia precum Napoli, Capri, Amalfi, Positano sau Sorrento, astfel că excursiile de o zi devin foarte comode.
Insula Ischia, faimoasă în întreaga lume pentru apele sale termale, calde și naturale, dispune de numeroase parcuri termale, precum Poseidon,
Negombo, Castiglione, dar si de zone în care marea este caldă tot timpul anului.
Apele sale termale ( aproximativ 100 de bazine ) ajuta la tratarea diferitelor afectiuni, mai ales a celor osteo-articulare, musculare sau respiratorii, dar și ginecologice, digestive sau dermatologice.
Apele termale ale Ischiei sunt cunoscute încă din Antichitate, dovadă fiind scrierile lui Plinius sau ale lui Strabon.
O altă resursă foarte importantă a insulei este argila ischitană de origine vulcanică, o argilă cu numeroase calități curative dovedite prin studii stiintifice. Aceasta nu este benifică numai în tratamentele dermato-cosmetice (exfoliere, hidratare), dar si în tratarea oboselii psihice si a stresului sau a anumitor dereglări ale circulației.
Insula  răsare din mare pe bazele unui vulcan, inactiv în prezent, astfel că relieful montan poate fi o atracție pentru turistii dornici de drumetii și de peisaje extraordinare.
Zona comercială a insulei le propune celor pasiontți de shopping să descopere ultimele tendinte în modă, alături de brand-uri celebre.
Nu în ultimul rând, Ischia este o destinatie perfectă si pentru gurmanzii dornici să descopere o gastronomie savuroasă, alături de cele mai bune vinuri locale.
Forio este una dintre cele mai căutate zone ale insulei, atât pentru multitudinea de hoteluri accesibile, de parcuri termale, de restaurante, dar și de obiective istorice.
Lacco Ameno este locul primei colonii grecești de pe Insulă, astfel că a beneficiat de o puternică dezvoltare economică de-a lungul timpului. Simbolul orașului este o stâncă în formă de ciupercă, de aici și numele de „Il Fungo di Lacco Ameno”.

Barano d' Ischia este dupa Forio, cel mai mare oras al insulei, dar nu cel mai populat.

Localizare pe harta
ISCHIA ISLAND

Anunturi importante

Screen size: