GRAND AQUARIUM HURGADA

"The Red Sea in Glass"  este un acvariu public in statiunea Hurgada. Gazduieste mai mult de 100 de animale, reprezentand 1, 200 de specii. A fost deschis in anul 2015.

Excursia aceasta se organizeaza in fiecare duminica si miercuri.


Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari. 

ORANGE BAY - SNORKELING

 

ORANGE BAY - snorkeling in recife de corali
Cel mai usor mod de a explotra recifele de corali, plecand de la plaja hotelului tau! Veti naviga pana la Orange Bay, pe Insula Giftun, oprindu-va din loc in loc pentru snorkeling. Veti beneficia de pranz tip bufet cu bauturi racoritoare si fructe incluse.

Tariful excursiei include transferul, pranzul tip bufet cu bauturi racoritoare si fructe, echipamentul pentru snorkelling, intrare pe insula

Tariful NU include: TAXA DE MEDIU 6 euro/ adt si copil (se plateste direct de turist)


QUAD BIKE 3H

Aceasta excursie se organizeaza in fiecare zi, la cerere.

Experimenteaza aventura in desertul egiptean cu un nou model  ATV Honda! Va veti opri intr-un sat beduin pentru o plimbare cu camila si un ceai.
 

CAIRO-ONE DAY BY BUS

Cairo este capitala Egiptului, oras cunoscut drept poarta catre legendarele Piramide din Gizeh si catre Sfinx sau cea mai mare metropola a Africii si a Orientului Apropiat,  avand o populatie estimata intre 16 si 20 de milioane de locuitori. Piramidele din Giza care impreuna cu orasul Cairo, formeaza un urias organism urban, exponatele din Muzeul Cairo si statuia lui Ramses, sunt puncte de atractie istorice importante pentru turisti. In schimb, moscheile, bazarele si zgarie-norii moderni de pe malul Nilului alcatuiesc lumea araba contemporana.

Piramidele egiptene pastreaza multe enigme de milenii de ani, ele fiind cele mai impunatoare monumente arhitecturale ale Egiptului antic. Se spune ca egiptenii aveau puternice cunostinte astronomice iar piramidele sunt monumente care, in viziunea egiptenilor antici, indica drumul catre soare. Motivele pentru care egiptenii au ales sa isi construiasca piramide cu varful ascutit sunt de natura religioasa. Zeul egiptean al soarelui, Ra, era considerat tatal tuturor faraonilor. Despre acesta se spune ca s-a autocreat dintr-o movila de pamant care avea forma unei piramide, dupa care i-a creat si pe ceilalti zei. Dar scopul acestor piramide era de a ingropa faraonii, pentru a-i ajuta sa treaca in lumea de dincolo.Cea mai cunoscuta piramida, una dintre cele sapte minuni ale lumii antice  este cea a lui Keops care a fost construita din peste 2.300.000 de blocuri de calcar, fiecare cântarind mai mult de 2,5 tone care se afla pe platoul din Gizeh, langa Cairo, alaturi de piramidele lui Kefren si Mikerinos.

Muzeul Egiptean din Cairo gazduieste o colectie impresionanta de peste 150.000 de obiecte antice egiptene, toate originale iar bineinteles unul dintre cele mai cunocute obiecte antice de aici este masca mortuara din aur a regelui Tutankhamon, alaturi de alte sarcofage, obiecte inedite, statui descoperite in mormintele faraonilor. Un alt centru de interes din muzeu este Sala Mumiilor, in care se odihnesc noua mumii, intre care cea a Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului.

Sfinxul, uriasa statuie din piatra cu trup de leu (simbol al fortei) si chip uman (simbol al intelepciunii) este un monumentul antic cioplit dintr-un singur bloc de calcar. El are o lungime de 73 de metri si o inaltime de 20 de metri. Cei mai multi istorici si egiptologi sustin ca faraonul Khafre a ordonat construirea monumentului.

Acest program se organizeaza in fiecare marti si sambata.

Program:
- aprox: 03:00 plecare din statiune;
- aprox: 06:30 pauza cca. 1/2 ora;
- aprox: 09:00 sosire la Cairo;
- aprox: 09:30 se viziteaza Muzeul Egiptean;
- aprox: 11:30 plimbare optionala cu vasul;
- aprox: 12:30 pranzul cca. 1 ora;
- aprox: 13:00 oprire pentru cumparaturi cca. 1 ora;
- aprox: 14:00 transfer cu autocarul la Piramide si vizitarea acestora ccca. 2 ore;
- aprox: 17:00 oprire pentru cumparaturi;
- aprox: 17:30 plecare spre Hurgada:
- aprox: 23:00 sosire in Hurgada.

Sunt incluse: transferul cu autocarul, asistenta turistica, intrarea la Muzeul Egiptean, Piramidele si pranzul.
Nu sunt incluse: bauturile, Sala Mumiilor din cadrul Muzeului Egiptean, interiorul Piramidelor, poze, video si plimbarea cu vasul.
Pret aproximtiv: 59 Eur/ Adl, 34 Eur/ Copil.
Durata: 1 zi.
Informatii utile: pasaport, haine comfortabile, mic- dejun la pachet.
Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari. 

CITY TOUR HURGHADA
  GRAND CITY TOUR-HURGHADA

  Excursia aceasta se organizeaza in fiecare luni si vineri.
  In aceasta excursie turistii vor fi preluati de la hotel si vor avea ocazia sa viziteze urmatoarele obiective turistice din Hurgada: Grand Aquarium, Moscheea din Dahar, biserica din Dahar, oprire la magazine de suveniruri.

  Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari. 

  DIVING

  DOLPHIN SHOW

  Excursia aceasta se organizeaza in fiecare zi, mai putin sambata.
  Oaspetii sunt preluati de la hotel si dusi la delfinariul din Hurgada. Acolo vor avea ocazia sa vizioneze un spectacol minunat cu delfini, lei de mare si pisici de mare.


  Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari. 

  SWIMMING WITH DOLPHINS (5MIN)

  Excursia aceasta se organizeaza in fiecare zi, mai putin sambata.
  Oaspetii se pot bucura de aceasta experienta minunata, vor face cunostinta cu delfinii, acestia vor canta si vor imparti pupici participantilor in timp ce fotografi profesionisti vor imortaliza momentele inedite.

  Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari.
   

  LUXOR ONE DAY BY BUS

  Luxor- in traducere din limba araba= orasul palatelor- este un oras din Egipt cu cca. 500. 000 de locuitori unde se afla cele mai importante descoperiri arheologice din Egiptul Antic. Luxor a fost cunoscut in trecut sub numele de" orasul celor 100 de porti", a fost de asemenea cunoscut ca si un centru de intelepciune, arta, religios si suprematie politica. In prezent, datorita starii excelente in care s- a pastrat, Luxor este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Egipt.

  Valea Regilor din Egipt este locul unde de-a lungul unei perioade de aproape 500 de ani (sec. 16 î.Hr. - sec. 11 î.Hr.) au fost construite morminte pentru faraonii si nobilii din Noul Regat Egiptean. Valea se afla situata pe malul de vest al Nilului, in dreptul orasului Theba (azi Luxor).
  Valea Regilor gazduieste peste 80 de morminte,unde poti trai o experienta unica de imersiune in viata religioasa a Egiptului din urma cu 3.500 de ani.
  Mormintele sunt inclusiv pe ale unora dintre cei mai mari faraoni: Thutmosis al III-lea, cunoscut drept Napoleon-ul Egiptului Antic, sub care civilizatia egipteana a atins apogeul, Amenhotep al III-lea, uimitorul rege-soare, care a initiat cultul monoteist al lui Amon-Ra, Seti I si fiul si succesorul acestuia, Ramses al III-lea si bineiteles celebrul Tutankamon.
  In ciuda numelui, Valea Regilor are si morminte ale nobililor, precum si ale sotiilor si copiilor faraonilor si nobililor. In vremea lui Ramses I, femeile au inceput sa fie ingropate in Valea Reginelor, desi unele au continuat sa fie îngropate impreuna cu sotii lor, în Valea Regilor.

  Templul de la Luxor- Egipt, este situat pe malul estic al Nilului, in vechiul oras cunoscut in Antichitate sub numele de Teba. Acest templu a fost construit in timpul Noului Regat, in jurul anului 1400 i.Hr. Templul este dedicat zeilor Amun, Mut si Khonsu, iar aici avea loc cel mai important festival religios din Egiptul antic, Festivalul Opet. In timpul acestui festival, statuile lui Amun, Mut si Khonsu erau duse de la Karnak la Luxor. De aceea, acest templu nu este aliniat cu linia raului, cum se obisnuia, ci cu linia templului de la Karnak. Accesul in templu se face astazi printr-o poarta, despre care se presupune ca a fost construita in timpul perioadei romane.
  In Antichitate, Templul de la Luxor era conectat de Templul din Karnak printr-o alee lunga, care ducea direct la primul pilon. Intrarea in templu este exact unde se vede primul pilon. Acest pilon a fost construit de Ramses II si a fost decorat cu scene din triumful sau militar in batalia de la Kadesh. La intrarea in Templul de la Luxor, astazi se mai vad doua din cele 6 statui  masive ale lui Ramese care se aflau aici. De aproximativ un secol se stie de existenta acestui templu el fiind ingropat in nisip, sub nivelul strazilor din Luxor. Deasupra lui a fost construit o moschee Sufi Shaykh Abu al-Hajjaj iar in zilele noastre se pot observa ambele constructii.

  Capela lui Alexandru cel Mare este o alta cladire care merita vizitata la templul din Luxor, aceasta fiind construita de marele conducator la sfarsitul secolului al IV-lea. Conform unei teorii, Alexandru cel Mare ar fi ramas in Egipt, devenind faraon, aici fiind gasite picturi pe peretii unor constructii antice care il infatiseaza avand hainele unui faraon.

  Aceasta excursie se organizeaza in fiecare miercuri si duminica.

  Program:
  - aprox: 06:00 plecare din statiune;
  - aprox: 08:30 pauza;
  - aprox: 10:30 sosire la Luxor;
  - aprox: 11:00 vizitare Complexului de temple de la Karnak- vestigii arheologice incluse in Ptrimoniul Mondial Unesco cca. 1 ora si jumatate;
  - aprox: 12:45 pranz cca. 30/ 40 de minute;
  - aprox: 13:45 vizitarea celor 2 statui Colosii lui Memnon cca. 15 minute;
  - aprox: 14:15 vizita la Valea Regilor cca. 1 ora si jumatate;
  - aprox: 15:45  oprire pentru cumparaturi;
  - aprox: 16:00 vizita la Templul Reginei Hatshepsut din secolul XV i.e.n. unul dintre cele mai frumoase si deosebite monumente funerare de pe planeta cca. 45 de minute;
  - aprox: 17:00 oprire pentru cumparaturi cca. 15 minute;
  - aprox: 17:30 se pleaca de la Luxor;
  - aprox: 18:00 retur catre Hurgada;
  - aprox: 22:45 sosire in Hurgada.

  Sunt incluse: pranzul, intrarea la Valea Regilor.
  Nu sunt incluse: intrarea la Mormantul lui Amon Grave, pozele, video, plimbarea cu vasul si bauturile.
  Pret aproximtiv: 69 Eur/ Adl, 39 Eur/ Copil.
  Durata: 1 zi.
  Informatii utile: pasaport, haine comfortabile, mic- dejun la pachet.
  Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari. 

  OASIS SAFARI

   OASIS SAFARI

  13:30 Sosire in desert in tabara pentru Adventure Safari

  Plimbare cu ATV-urile 30 min.

  Plimbare printre dunele de nisip cu “Buggy Car” aprox. 20 min.

  Vizitarea satului de beduini unde turistii vor fi intampinati cu ceai si paine traditionala

  Plimbare cu caii si camilele prin desert

  Retur la tabara de baza la 17:45

  Se serveste cina bufet cu bauturi racoritoare incluse

  Program de divertisment oriental (Tanura, Belly Dance, Fakir)

  19:30 Tranfer catre hotel


  PARADISE ISLAND

    Simte-te ca in Caraibe pe o insula din Marea Rosie! Veti vizita Paraside Island care este o mica parte a insulei Giftun; o bucatica de paradise in apropierea Hurghadei. In apele cristaline veti putea observa bancurile de peste si chiar delfini. La bordul vasului veti benefia de pranz bufet.

   PRIMA- EXCURSIE PE MARE

    Aveti ocazia sa explorati frumusetile Marii Rosii la bordul unui vas de lux. Va veti delecta cu numeroase activitati, precum snorkeling, scufundari, pescuit, sporturi nautice si veti avea timp de relaxare pe plaja nisipoasa din Orange Bay. La bordul vasului va fi servit un pranz cu fructe de mare.

    RED SEA MIXT

     

    Pimbare cu catamaranul cu fund de sticla + snorkelling +Orange Bay

    13:00 imbarcare si plecare din portul Hurghada; 

    navigare 30 min catre reciful de corali

    45 min plimbare prin recif, la adancinea de 1.5 m

    o ora stationare la Orange bay + pranzul pe insula (bufet)

    45 min snorkelling

    17:30 intoarcere in portul Hurghada

    Tariful include: transferul, bauturi racoritoare la bordul vasului, pranzul pe insula (fara bauturi), echipamentul de snorkelling.

    Tariful NU include: TAXA DE MEDIU 2 euro/ adt si copil (se plateste direct de turist).


    SEMI SUBMARINE

      O excursie potrivita pentru cei care vor sa vada frumusetea ascunsa in apele Marii Rosii, dar nu vor sa faca snorkeling.

     SUBMARINE SINDBAD

      Submarinul Sindbadlimbare cu barca aprox. 30 min pana la punctul de imbarcare in sumbarin

     Scufundare cu sumbarinul aprox. 45 min

     Plimbare cu barca inapoi catre tarm aprox. 30 min.

     Tariful NU include: transferul de la hotel; TAXA DE MEDIU 2 euro/ adt si copil (se plateste direct de turist)


     TURKISH BATH STANDARD

     Excursia aceasta se organizeaza in fiecare zi.
     Este un pachet de relaxare, un prilej pentru turisti de a se relaxa intr- una dintre cele mai vechi traditii din lume( peste 2000 de ani). Au inclus jacuzzi, sauna, baie cu aburi si peeling.

     Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari. 

     XPRESS SAFARI

      XPRESS SAFARI

     Aceasta excursie se desfasoara dimineata

     08:00 Sosire in tabara de baza pentru Desert Adventure Safari

     Plimbare cu ATV-urile 30 min.

     Plimbare printre dunele de nisip cu “Buggy Car” aprox. 20 min. Interzis persoanelor sub 16 ani!

     Micul dejun

     Plimbare cu jeep-urile aprox 35 km pana la satul beduin

     Plimbare cu camilele

     Turul satului beduin

     12:30 transfer la hotel


     Localizare pe harta
     HURGHADA

     Anunturi importante

     Screen size: