Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.
ALL IN ONE SEA TRIP

  Va veti bucura de o minunata plimbare pe mare cu pauze pentru inot si snorkeling.  

  Servicii incluse: transfer, pranz si bauturi racoritatoare (apa, ceai, Nescafe, Cola, Fanta, Sprite)

  Nu sunt incluse: echipamentul pentru snorkeling; intrarile in ariile naturale protejate.


  Tariful nu include TAXA DE MEDIU - 6 EURO/adt si copil
  Durata: 08:30 (sosire in port) - 16:00 (retur in port)
  Informatii utile: este necesar pasaportul, eschipament pentru snorkeling, prosoape.
  Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari. 

  CAIRO - EXCURSIE CU AVIONUL

  Cairo - o zi, cu avionul
  Cairo - capitala Egiptului - este cunoscut drept poarta catre legendarele Piramide din Giza si Sfinx sau cea mai mare metropola a Africii si a Orientului Apropiat avand o populatie estimata intre 16 si 20 de milioane de locuitori. Piramidele din Giza, care impreuna cu orasul Cairo, formeaza un urias organism urban, exponatele din Muzeul Cairo si statuia lui Ramses sunt puncte de atractie istorice importante pentru turisti. In schimb, moscheile, bazarele si zgarie-norii moderni de pe malul Nilului alcatuiesc lumea araba contemporana.

  Piramidele egiptene pastreaza multe enigme de milenii, fiind cele mai impunatoare monumente arhitecturale ale Egiptului antic. Se spune ca egiptenii aveau puternice cunostinte astronomice iar piramidele sunt monumente care, in viziunea egiptenilor antici, indica drumul catre soare. Motivele pentru care egiptenii au ales sa isi construiasca piramide cu varful ascutit sunt de natura religioasa. Zeul egiptean al soarelui - Ra - era considerat tatal tuturor faraonilor. Despre acesta se spune ca s-a autocreat dintr-o movila de pamant care avea forma unei piramide, dupa care a creat si ceilalti zei. Dar scopul acestor piramide era de a inmormanta faraonii, pentru a-i ajuta sa treaca in lumea de apoi. Cea mai cunoscuta piramida, una dintre cele sapte minuni ale lumii antice este cea a lui Keops care a fost construita din peste 2.300.000 de blocuri de calcar, fiecare cântarind mai mult de 2,5 tone - se afla pe platoul din Gizeh, langa Cairo, alaturi de piramidele lui Kefren si Mikerinos.

  Muzeul Egiptean din Cairo gazduieste o colectie impresionanta de peste 150.000 de obiecte antice egiptene, toate originale iar unul dintre cele mai cunocute este masca mortuara din aur a regelui Tutankhamon, alaturi de alte sarcofage, obiecte inedite, statui descoperite in mormintele faraonilor. Un alt centru de interes din muzeu este Sala Mumiilor, in care se odihnesc noua mumii, intre care cea a Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului.

  Sfinxul, uriasa statuie din piatra cu trup de leu (simbol al fortei) si chip uman (simbol al intelepciunii) este un monumentul antic cioplit dintr-un singur bloc de calcar cu o lungime de 73 de metri si o inaltime de 20 de metri. Multi istorici si egiptologi sustin ca faraonul Khafre a ordonat construirea lui.

  Nota: grup minim 6 persoane 

  Durata: 1 zi
  Traseu:
   *Transfer matinal hotel > aeroport Sharm el Sheikh > Cairo
   *Vizita la Muzeul Egiptean > cele mai importante sali si colectia "Tutankamon"
   *Platoul Giza cu cele trei piramide, Sfinx-ul si templele aferente
   *Praz servit pe malul Nilului
   *Plimbare prin zonele de interes ale capitalei egiptene
   *Demo atelier papirus
   *Retur - aprox. ora 21:00 
  Sunt incluse in pret:
   *transfer tur/retur avion - autocar
   *intrarea la obiectivele turistice mentionate in program
   *masa de pranz
   *ghid local in limba engleza 

  Recomandari:  
   *pasaportul este obligatoriu
   *pentru ca plecarea are loc inainte de micul dejun, turistii trebuie sa comande la receptia hotelului cu o zi inainte "breakfast box"
   *pentru ca returul este posibil sa depaseasca ora cinei, turistii trebuie sa comande la receptie "late dinner"

   *tinuta lejera, sapca/palarie, incaltamite comoda, ochelari de soare

   

  CITY TOUR SHARM EL SHEIKH

   TUR DE ORAS IN SHARM EL SHEIKH

  Sharm el Sheik este capitala  turismului din Peninsula Sinai, cea mai exclusivista statiune de vacanta din Egipt, fiind localizata la Marea Rosie, pe o intindere de 30 km. Statiunea a fost initial doar un sat pascaresc si a inceput sa se dezvolte abia in anii 80'  prin construirea primelor hoteluri in apropiere de Naama Bay. Azi este una dintre cele mai cunoscute statiuni ale Egiptului si asta datorita recifului de corali suberb , declarat patrimoniu natural. Cel mai frumos loc din statiune este centrul orasului cu bazarul si bineinteles  Moscheea Al Sahaba din Sharm el Sheikh, care are o arhitectura otomana, cu doua minarete si cateva cupole fiind considerata cea mai importanta moschee din regiune, cu o capacitate de 3000 de persoane. In acest tur de oras turistii sunt insotiti de un ghid profesionist in vizita spre moschei, bazar si alte strazi comerciale din Old Sharm.

  Durata: o jumatate de zi/  zilnic
  Infromatii utile: este necesar pasaportul, ochelari de soare,incaltaminte comfortabila,apa.
  Nota:preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari.


  MANASTIREA SF. ECATERINA

  Manastirea Sf. Ecaterina

     Asezata la poalele Muntelui Sinai, Manastirea „Sfanta Ecaterina” se inalta chiar pe locul de unde Dumnezeu i s-a aratat lui Moise intaia data si se spune ca tot in acelasi loc Moise a primit cele zece porunci.
     Fugind din calea prigoanelor Imperiul Roman, primii crestini si-au gasit adapost pe Muntele Sinai, iar din secolul al III-lea in locurile sfinte din jurul muntelui din sudul peninsulei s-au creat mici comunitati monahale astfel incat in anul 330 d. Hr, Sfanta Elena a dat ordin pentru  construirea unei mici biserici care mai tarziu a devenit Manstirea "Sfanta Ecaterina". Timp de secole, a fost un puternic centru de pelerinaj pentru crestinii dornici sa se inchine la moastele Sfintei Mucenite Ecaterina, astazi  asezare este considerata una dintre cele mai vechi manastiri din lume avand o istorie de aproximativ 17 secole, fiind inclusa in Patrimoniul UNESCO.

  Nota: grup minim 8 persoane 

  Durata: 1 zi.
  Program:
   *plecare in zorii zilei (aprox. 06:30) catre Protectoratul Sfintei Ecaterina - zona aflata la poalele
     muntelui lui Moise, in centrul peninsulei Sinai, la aprox.
  220 km de Sharm el Sheikh
   *pe drum se poate admira desertul in forme si culori superbe si veti afla povestea acestei manastiri,
     cea mai mica parohie ortodoxa din lume care a
  strabatut istoria, povestea Ecaterinei si cum a
     ajuns ea sa fie canonizata

   *vizitarea manastirii cetate
   *inchinarea la moastele Sf. Ecaterina
   *vizitarea "Rugul Aprins" unde se spune ca Dumnezeu i s-a aratat lui Moise intaia data
   *vizitarea Fantanii lui Moise 
   *poze si admirarea de pe stanci a frumoasei privelisti a manastirii si a muntelui Sinai
   *retur prin statiunea Dahab, unde se serveste pranzul, timp liber pentru plimbare si cumparaturi
   *retur la hotel - in jurul orei 18:00 
  Sunt incluse in pret:
   *transport autocar
   *taxe locale 

   *intrarea la obiectivele mentionate in program
   *masa de pranz
   *ghid local in limba engleza
  Recomandari:
   *pentru ca plecarea are loc inainte de micul dejun, turistii trebuie sa comande la receptia hotelului cu o zi inainte "breakfast box"

   *geaca, pantaloni lungi si incaltamite comoda

  PETRA- IORDANIA

  Petra, sau "orasul de piatra" este un sit arheologic aflat in sud-vestul Iordaniei descoperit abia in 1812 dar care astazi este considerat "una dintre cele mai pretioase mosteniri culturale ale omenirii", fiind declarat monument mondial si protejat de UNESCO. Orasul se intinde de-alungul poalelor Muntelui Hor, strabatand un lung defileu si intinzandu-se apoi pe laterala estica a vaii Arabah, cunoscuta sub denumirea de "Wadi Araba" - larga vale ce se intinde de la Marea Moarta si pana la Golful Aqaba. Orasul Petra nu prezenta doar aspectul de fortareata naturala si sigura, ci era situat si la intersectia celor mai importante drumuri comerciale. Astfel, prin acest nod comercial treceau drumurile spre Gaza in vest, spre Bosra si Damasc in nord, spre Aqaba si Leuce Come peste Marea Rosie, si spre Golful Persic, peste desert. Orasul este renumit mai ales pentru arhitectura acestuia, sapata aproape in intregime in piatra muntelui pe care se sprijina majoritatea cladirilor, prin culoarea deosebita a stancilor, felul in care acestea au fost sculptate in urma cu 2000 de ani si transformate in locuinte,saloane,temple si monumente funerare.

  Pret: 299 Eur/ adult, 185 Eur/ copil.

  Durata: 1 zi

  Programul INCEPE DIMINEATA LA ORA 04:00 iar returul este la ora 24:00, transportul fiind cu autocar /barca /autocar.

  TRASEU: Excursia incepe cu traseu de 2h 45 minute cu autocarul pana la Taba Marina( procedura de pasaport), urmand o mini- croaziera cu barca de 1h la Aqaba( aici pasapoartele vor fi inmanate vamii din Iordania la Aqaba). Se reia traseul pana la Petra pe o distanta de inca 2h 30 minute cu o pauza scurta la jumatatea drumului apoi, pe jos se parcurg 2 km la pana la situl Petra( 800 m prin desert si 1,2 km prin canion); se poate opta pentru cal/ trasura dus-intors 50 $.

  Vizitarea site-ului :Trezoreria, Mormintele Regale, Curtea, Teatrul Roman, Strada Romana, Palatul Faraonului si alte monumente. Timp liber si plimbare inapoi la spre localitatea Petra. Timp total de vizitare 3h. Pranz( tip bufet intr-un restaurant, bauturile nu sunt incluse). Dupa pranz se revine la Aqaba in jurul orei 18:30 fiind apoi posibila o scurta sesiune de cumparaturi( magazinele accepta LE si USD; se gaseste alcool de calitate si tigari la tarife fara taxe). Plecarea din Aqaba Marina la ora 20h 45 si  sosire In Taba la ora 21:00 dupa care sosire finala in Sharm  va fi aproximativ la ora 00:45.

  Informatii utile: este necesar pasaport, bani( ghidul va schimba lira egipteana, euro sau dolari in dinari iordanieni) incaltaminte comfortabila, haine calduroase, mic dejun la pachet, apa. 

  Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari.

  SINAI WONDERS

  Sinai Wonders

  Durata: aprox. 1 zi.
  Program:
  *plecare in zorii zilei
  *jeep safari in desert
  *pauza pentru ceai si fotografii
  *in Dahab quad safari cu ATV-urile(aprox. 45 mim.) pana la canionul Wasy el Rayan si admirare peisajelor
  *traversarea canionului la pas
  *plimbare cu camila pe malul marii timp de 20 min.
  *picnic pe plaja
  *snorkeling in zona numita "three pools"
  *scurta vizita in Dahab pentru plimbare si cumparaturi

  *retur la hotel - in jurul orei 18:00
  Sunt incluse in pret:
  *transport autocar
  *plimbare ATV-uri
  *plimbare cu camila
  *ceai
  *masa de pranz & bauturi racoritoare
  *echipament snorkeling (masca & labe)
  *taxe rezervatie

   *insotitor vorbitor de limba engleza
  Recomandari:
  *pentru ca plecarea are loc inainte de micul dejun, turistii trebuie sa comande la receptia hotelului cu o zi inainte "breakfast box"

   *slip/costum de baie, prosoape, lotiune SPF, palarie/sapca, ochelari pentru soare, asarfa/batic.

  MUNTELE LUI MOISE

  Pelerinaj: Muntele lui Moise

  Grup minim - 8 persoane 

  Aceasta excursie este pentru cei dornici de o aventura spirituala la cota 2285 m, spre Muntele lui Moise, locul de unde se spune ca Dumnezeu i-a vorbit proorocului dintr-un rug aprins si unde Moise in acelasi loc a primit cele zece porunci. Urcarea spre munte incepe inainte de rasaritul soarelui iar dupa o lunga plimbare pe jos (sau plimbare cu camila/ taxa suplimentara), se va ajunge in ultima faza, la o distanta de aproximativ de un km de varful muntelui. Chiar daca efortul fizic este mai intens, in ultima etapa a excursiei, rasplata este una pe masura si anume cel mai frumos rasarit de soare din desert, o imagine de neuitat. Traseul de intoarcere este in drum spre capatul unei vai, la o altitudine de 1750 m, spre Manastirea Sf Ecaterina, locas de cult care timp de mai  multe secole a fost un puternic centru de pelerinaj pentru crestinii dornici sa se inchine la moastele Sfintei Mucenite Ecaterina. Astazi  este considerata una dintre cele mai vechi manastiri din lume avand o istorie de aproximativ 17 secole, fiind in Patrimoniul UNESCO. Dupa vizitarea manastirii, turistii se intorc la hotel. 

  Durata: 1 zi.
  Program:
  *plecare de la hotel in jurul orei 21:30, urmand a parcurge aprox. 220km
  *sosire la poalele Muntele lui Moise de unde va incepe ascensiunea pe asa zisa "ruta a camilelor"

  *printre beduini, camile, pelerini de toate nationalitatile, cu mici popasuri la corturi, in cca. 3 ore se ajunge pe creasta unde se spune ca Dumnezeu sa scris cele 10 porunci
  *popas pentru a admira imaginea inaltatoare a rasaritului de soare
  *coborarea la baza
  *pauza pentru micul dejun
  *vizita la manastirea Sf. Ecaterina: biserica, "Rugul aprins", Fantana lui Moise

   *retur la hotel - in jurul orei 13:00
  Sunt incluse in pret:
  *transport autocar
  *taxe locale

  *intrarea la obiectivele mentionate in program
  *lanterne pentru traseul de noapte

   *insotilor local in limba engleza
   *calauza pe munte

  Recomandari/informatii:
   *pentru micul dejun, turistii trebuie sa comande la receptia hotelului cu o zi inainte "breakfast box"
   
  *tinuta sport: bluze cu maneci lungi, pantaloni lungi, incaltaminte inchisa pe picior, esarfa, ochelari de soare
   *temperatura pe varful muntelui poate scadea pana la 0 grade
   *dificultatea pe munte consta in 7 km + 750 de trepte - de-a lungul traseului se pot inchiria camile (pret negociabil in functie de distanta)  

  NAUTILUS BOAT- EXCURSIE PE MARE

   NAUTILUS BOAT-CROAZIERA PE MAREA ROSIE

  Tara 'faraonilor' ascunde mult mai multe comori pe langa bogatia culturala lasata de civilizatiile care au fost aici astfel incat azi, Egiptul,  este recunoscut ca avand in Marea Rosie al doilea cel mai frumos recif de corali din lume, dupa Marea Bariera de Corali din Australia. Recifele de corali se intind pe 800 km in apele coastei Marii Rosii din Egipt, pornind din nord, de la granita cu Israelul pana la frontiera cu Sudan, in sud. Snorkeling-ul si scufundarile, sunt principala atractie a turistilor in timpul unui sejur in statiunea Sharm El Sheikh iar cea mai buna varianta este o croaziera pentru a descoperii coloniile de corali cu formele lor uimitoare si culorile fosforescente. Catamaranul Nautilus combina o varietate de servicii pentru o oferi turistilor o excursie unica intr-o singura zi, in care se imbine relaxarea, aventura iar ca turistii sa descopere la bordul celui mai modern catamaran frumusetea Marii Rosii. Este o croaziera pentru toate varstele si nivelurile de activitate, cu instructori pregatiti pentru a invata notiunile de baza pentru cei incepatori in activitatea de snorkeling sau scufundari, astfel incat turistii sa se simta comfortabili in apa si cu echipamentul.

  Traseu: Plecand dimineata, din portul statiunii, dupa o plimbare cu barca de 30 de minute turistii ajung la Marsa Bereka in Ras Mohamed, loc renumit pe toata coasta Marii Rosiii ca fiind cea mai buna zona pentru scufundari.  Aici turistii au parte de o experienta frumoasa, plimbarea cu submarinul pentru aproximativ o ora. A doua activitate este snorkeling-ul in jurul recifului de corali de langa Gohzlani. Instructorii organizeaza scufundari de initiere pentru cei care nu au mai coborat in adancurile apei. Masa de pranz este servita pe vas fiind un bogat bufet (bauturile nealcoolice incluse). Pentru cei care isi doresc relaxarea la bordul vasului de croaziera exista posibilitatea de a te bronza pe puntea superioara ( unde este un amplu loc pentru plaja) sau de a te bucura de jacuzzi intr-o atmosfera linistita. Returul spre port  va fi la ora 15:30 dupa-masa.

  Tariful nu include TAXA DE MEDIU - 6 EURO/adt si copil
  Durata: o jumatate de zi
  Zile de operare: miercuri/duminica

  Informatii utile: este necesar pasaportul, eschipament pentru snorkeling, prosoape.
  Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari.

  RAS MOHAMED BY BOAT PREBOOKED

    Marea Rosie este al doilea cel mai frumos recif de corali din lume, dupa Marea Bariera de Corali din Australia. Recifele de corali se intind pe 800 km in apele coastei Marii Rosii din Egipt, pornind din nord, de la granita cu Israelul pana la frontiera cu Sudan, in sud. Snorkeling-ul si scufundarile, sunt principala atractie a turistilor in timpul unui sejur in statiunea Sharm El Sheikh iar cea mai buna varianta este o croaziera pentru a descoperii coloniile de corali cu formele lor uimitoare si culorile fosforescente si multitudinea de vietuitoare acvatice.

   Una dintre locatiile minunate pentru scufundari si snorkeling este zona protejata Ras Mohammed. Viata marina incanta va incant ape toti iubitorii de natura.

   Traseu: Dupa transferul de la hotel, turistii pornesc dimineata (009:00) cu barca spre parcul natural Ras Mohammed, iar aici vor avea parte de trei reprize de snorkeling cu ajutorul instructorilor care organizeaza scufundari de initiere chiar si pentru cei care nu au mai coborat in adancurile apei. Masa de pranz si bauturile racoritoare sunt incluse pe ambarcatiune. Intoarcere in port va fi dupa-masa.

   Tariful nu include TAXA DE MEDIU - 6 euro/ adt si copil.

   Informatii utile: este necesar pasaportul, echipament pentru snorkeling, prosoape, crema de plaja.

   Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari.

   <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-536870145 1073786111 1 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} --> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
   SAILING BOAT SSH

     

    Marea Rosie este al doilea cel mai frumos recif de corali din lume, dupa Marea Bariera de Corali din Australia. Recifele de corali se intind pe 800 km in apele coastei Marii Rosii din Egipt, pornind din nord, de la granita cu Israelul pana la frontiera cu Sudan, in sud. Snorkeling-ul si scufundarile, sunt principala atractie a turistilor in timpul unui sejur in statiunea Sharm El Sheikh iar cea mai buna varianta este o croaziera pentru a descoperii coloniile de corali cu formele lor uimitoare si culorile fosforescente si multitudinea de vietuitoare acvatice.

    Una dintre locatiile minunate pentru scufundari si snorkeling este zona protejata Ras Mohammed. Viata marina incanta va incant ape toti iubitorii de natura.

    Traseu: Dupa transferul de la hotel, turistii pornesc dimineata (09:00) cu barca spre parcul natural Ras Mohammed, iar aici vor avea parte de trei reprize de snorkeling cu ajutorul instructorilor care organizeaza scufundari de initiere chiar si pentru cei care nu au mai coborat in adancurile apei. Masa de pranz si bauturile racoritoare sunt incluse pe ambarcatiune. Intoarcere in port va fi dupa-masa.

    Tariful nu include TAXA DE MEDIU - 6 euro/ adt si copil.

    Informatii utile: este necesar pasaportul, echipament pentru snorkeling, prosoape, crema de plaja.

    Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari.

    <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-536870145 1073786111 1 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} --> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
    SEASCOPE- SUBMARINUL

    Seascope -Excursie cu submarinul

    Excursia cu submarinul este o oportunitate de a vedea lumea subacvatica a Marii Rosii( fiind recunoscuta ca al doilea cel mai frumos recif de corali din lume dupa Marea Bariera de Corali din Australia) intr-un alt mod spre deosebire de cei care sunt pasionati de snorkeling. Seascope este un semi-submarin cu fund de sticla(3,8m sub nivelul marii) cu care turistii se pot bucura timp de 2 ore, timp in care vor explora universul marin de pe coasta Egiptului.

    Traseul incepe din portul Golfulului Sharm El Maya, unde turistii petrec aproape 10 sau 15 minute pe bordul submarinului, dupa care vor cobori, pentru a incepe minunata experienta din zona Ras Katy, Zona EL Fanar si zona Templului, toate trei fiind apreciate ca cele mai bune locuri de scufundari avand cel mai impresionant recif de corali. Oaspetii vor putea admira prin geamul submarinului coloniile de coralii si pestii si vor putea fotografia sau filma vietuitoarele lumii subacvatice.

    Tariful nu include TAXA DE MEDIU

    Durata: o jumatate de zi/zilnic

    Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari 

    TIRAN SNORKELING

    Marea Rosie este  al doilea cel mai frumos recif de corali din lume, dupa Marea Bariera de Corali din Australia. Recifele de corali se intind pe 800 km in apele coastei Marii Rosii din Egipt, pornind din nord, de la granita cu Israelul pana la frontiera cu Sudan, in sud. Snorkeling-ul si scufundarile, sunt principala atractie a turistilor in timpul unui sejur in statiunea Sharm El Sheikh iar cea mai buna varianta este o croaziera pentru a descoperii coloniile de corali cu formele lor uimitoare si culorile fosforescente si multitudinea de vietuitoare acvatice.

     In Sharm el Sheikh turistii au posibilitatea de a face snorkeling langa Insula Tiran, insula localizata intre Egipt si Arabia Saudita, fiind o portiune de uscat  nelocuita. Este cunoscuta mai ales pentru recifele de corali frumoase din jurul ei, fiind  una dintre cele mai mari locatii de snorkeling si scufundari din Egipt.

    Traseu: Turistii pornesc dimineata cu barca spre insula Tiran iar aici vor avea parte de trei reprize de snorkeling cu ajutorul instructorilor care organizeaza scufundari de initiere chiar si pentru cei care nu au mai coborat in adancurile apei. Masa de pranz  si bauturile sunt incluse  pe ambarcatiune. Intoarcere in port va fi dupa-masa.

    Tariful nu include TAXA DE MEDIU - 6 euro/ adt si copil.

    Informatii utile: este necesar pasaportul, eschipament pentru snorkeling, prosoape. 

    Nota: preturile si zilele de operare sunt orientative, ele pot suferi modificari. 

    SHARM CITY TOUR +GENENA

     Localizare pe harta
     SHARM

     Anunturi importante

     Screen size: