EXCURSIE LA CASERTA

Plecare la ora 6.25 am. Excursia se face cu autobuzul pe autostrada catre Caserta unde vom vizita Palatul Regal si apartamentele regale precum si Parcul cu celebrele sale cascade.
Pauza de prânz. Calatorim mai departe spre satul vechi medieval Caserta Vecchia cu vizitarea de voie a acestuia.

La finalul excursiei se face intoarcere pe autostrada la port si îmbarcare pentru Ischia.

Tariful excursiilor optionale are caracter informativ 

Tarif: 12 euro/persoana/intrare Reggia Caserta

Parcare: 2,50 euro/persoana

TURUL INSULEI CU AUTOCARUL

 

Plecarea din Ischia se a face la orlee 8.30 am. Preluarea participantilor, de la diferitele hoteluri si indreptarea catre Lacco Ameno. Se tranziteaza cu autocarul frumosul Lacco Ameno, dupa care se viziteaza Sanctuarul Santa Restituta.
Excursia se continua pâna la gradinile din La Mortella. Vizitarea gradinilor.
Dupa aceasta vizita se continua cu Ischia Porto pâna la satul antic Ischia Ponte. Se face si o scurta plimbare pâna la Castello. Trecem mai departe cu autobuzul prin Barano si Fontana pâna când ajungem la restaurantul situat pe pantele Muntelui Epomeo, cel mai înalt munte al insulei, unde vom servi pranzul. Dupa masa de prânz vom continua spre Sant'Angelo atingând Serrara, Ciglio, Panza si Succhivo.
Ne optim pentru o scurta plimbare de la St. Angelo. Continuam mai departe cu autobuzul catre parcul termal Poseidon si vizitarea parcului. Excursia se termina cu insotirea participantilor la hotel.

Tariful excursiilor optionale are caracter informativ 

MUZEUL NATIONAL+SOLFATARA+AMFITEATRUL FLAVIO

Plecare cu nava la ora 6.25 am(dimineata)

Excursie in jurul orasului Napoli si vizitarea Catedralei din Napoli. Excursia se continua cu vizitarea Muzeului National unde ne vom opri 2 ore - descoperirile de la Pompei si Herculaneum, statuile colectiei Farnese, etc.. Dupa pauza de prânz vom continua calatoria catre zona Flegra pentru a vizita vulcanul inca activ de la Solfatara, se va continua excursia cu  vizitarea Amfiteatrului Flavian din Pozzuoli.

Excursia se incheie cu imbarcarea pe nava catre Insula.

Tariful excursiilor optionale are caracter informativ 

EXCURSIE NAPOLI -IERI SI AZI

Plecarea catre continent: ora 6.25 dimineata.
Excursia incepe cu turul orasului, pâna când ajungem la "Piazza del Gesu" unde se va face oprire pentru vizitarea Bisericii Santa Chiara. Mers pe jos de-a lungul zonei "Spaccanapoli" cu o scurta oprire în Piazza San Domenico Maggiore si continuarea traseului la" Via dei Pastori"- un traseu ce include diferite case taranesti,  "Via San Gregorio Armeno"-  faimoasa strada a artizanilor de lemn, celebra în întreaga lume, pentru numeroasele sale magazine de artizanat dedicat artei lemnului si "Via dei Tribunali" numita si DECUMANUS- una din principalele strazi ale orasului antic. Întoarcere pe jos la "Piazza del Gesu". Pauza de prânz.
Cu autobuzul vom ajunge la "Piazza Plebiscito", cu un tur de mers pe jos la Galleria Umberto I ce se afla pe celebra strada "Via Toledo"- aceasta mai cuprinde si:Teatrul Augusteo si biserica Santa Maria delle Grazie.
La final ne intoarcem la port unde se face imbarcarea pentru Ischia.

Tariful excursiilor optionale are caracter informativ 

Taxe intrari: Chiostro S.Chiara: 6 euro/persona, Napoli Sotterranea: 9 euro/persoana

POMPEI SI VESUVIU

Plecare catre continent cu nava la ora 6.25 dimineta. Se continua drumul cu  autostrada Napoli - Pompei, vizita la excavatiile arheologice pe o durata de aproximativ 2 ore si jumatate, insotiti de ghidul nostru ce va da explicatii privitoare la istoricul orasului disparut.
Dupa pauza de pranz, vom continua sa vizitam Vezuviul.Excursia se termina cu intoarcerea la Insula Ischia.

Tariful excursiilor optionale are caracter informativ 

Taxe intrari: Pompei: 11 euro/persoana; vesuvio: 10 euro/persoana 

EXCURSIE POMPEI SI COASTA AMALFITANA

Excursia se face cu transferul catre continent cu vaporasul ce porneste la orele 6.25 am(dimineata).
Dupa debarcare se continua drumul din Napoli pe Autostrada - Castellammare  de-a lungul coastei catre Sorrento.
Calatoria se desfasoara de-a lungul coastei Amalfi, dupa Sorrento urmeaza vizitarea Amalfi a Duomoi. Pe parcursul traseului pe costa Amalfi se pot face multe fotografii. Pauza pentru masa de prânz. Apoi vom merge pe jos la Pompei si vizitarea de voie a orasului antic.

 Excursia se incheie cu imbarcarea pe nava pentru Ischia.

Tariful excursiilor optionale are caracter informativ 

Taxe intrari: Pompei: 11 euro/persoana; Duomo Amalfi: 3 euro/persoana 

ROMA HOP ON - HOP OFF
  Descriere: Explorati Roma in  propriul ritm cu autobuzele turistice deschise care vă permit să va bucurati de imagini panoramice, cu ghid audio in 8 limbi.
  Turul Green Line permite opriri nelimitate. Durata:  1 zi Puncte de plecare:
  Terminal ( Piazza dei Cinquecento - Via M. D' Azeglio , Via Cavour ) - Santa Maria Maggiore ( Via Liberiana ) - Colosseo ( Via di San Gregorio) - Bocca della Verita / Circo Massimo ( Via del Circo Massimo - Belvedere Romolo e Remo ) - Piazza Venezia / Campidoglio ( între Vittoriano și Aracoeli ) - Piazza Navona / Pantheon / Castel Sant'Angelo ( Lungotevere Tor di Nona ) - San Pietro / Musei Vaticani ( Via della Conciliazione 32 ) - Fontana di Trevi ( Via del Tritone 177  - Villa Borghese / Via Veneto ( Via Ludovisi ) - Piazza Barberini ( Via Barberini - aproape de Barberini Cinema ) .
  Program: zilnic de la ora 09:00, la o frecventa de 20 minute.
  ROMA MONUMENTALA - TUR
   Descriere: Un tur complet care cuprinde cele mai importante monumente ale Romei istorice. Durata: 3 ore Rezumat tur: Acest tur începe cu Via Veneto, se merge pe jos in centrul istoric incepand cu  Fontana di Trevi și Piazza Navona. Pe traseu se trece prin  Piazza Colonna, unde se viziteaza columna lui Marco Aurelio, apoi se viziteaza Panteonul care a fost construit în secolul I î.Hr. cu cel mai mare dom din lume. Turul continua cu autocarul la Piața Sf. Petru, Castelul St. Angelo,  Bazilica Sf. Petru unde se poate vedea printre altele ‘’Pieta" de Michelangelo. Program: zilnic, de la ora 8:30 dimineata.   Bazilica Sf. Petru poate fi închisa pentru public în timpul ceremoniilor religioase sau în zilele de miercuri, în cazul în care are loc audiența papală în fața Bazilicii.
   ROMA - TUR VATICAN
    Descriere: Vizitati unul dintre cele mai renumite muzee din lume, Muzeul Vatican.
    Durata: 3 oră
    Rezumat tur: În zilele de miercuri si în timpul ceremoniilor religioase accesul  nu poate fi posibil pentru a vizita Bazilica Sf. Petru si Piata pentru ca acestea pot fi închise pentru audientele papale .
    Imbracamintea adecvata este obligatorie in acest locas de cult.
    Taxa de intrare la Muzeul Vatican trebuie să fie plătita la fața locului (23 euro / pers)
    Program: luni, marti, miercuri, joi, vineri si sâmbătă de la ora 09:00 dimineata.
    Duminica nu este disponibil
    RAVELLO+AMALFI+SORRENTO

    Plecare catre continent la ora 6.25 am(dimineata). Excursia incepe cu traseu pe Autostrada Napoli - Angri. Drumul ne duce prin Muntii Lattari pâna la Ravello. Oprire pentru timp liber si vizitarea frumoaselor gradini de la Villa Rufolo, cu vedere panoramica la Golful Salerno.
    Timp liber la dispozitie dupa care plecam catre Coasta Amalfi. Pauza de prânz .Dupa pauza continuam traseul pitoresc spre Sorrento unde se face un tur de oras cu oprire . Dupa vizitarea orasului se porneste spre Vico Equense si Castellammare di Stabia-lânga orasul antic roman Stabiae, care a fost distrus de eruptia Vezuviului. Excursia se finalizeaza cu imbarcarea pentru Ischia.

    Tariful excursiilor optionale are caracter informativ 

    Taxa intrari: V. Rufolo: 5 euro/persoana; Paestum: 10 euro/persoana; Duomo Amalfi: 3 euro/persoana

    VENETIA - PLIMBARE CU GONDOLA
     Descriere:  O plimbare feerica cu gondola, admirand Venetia de pe apă.
     Durata: 35 minute
     Rezumat tur: O promenadă romantica cu gondola. O oportunitate fantastică de a călători de-a lungul canalelor si de a admira fabuloasele palatele medievale de o parte si de alta a canalelor, precum si reflexiile lor sclipitoare. 
     Turul este supus conditiilor  meteorologice. În cazul în care desfasurarea turului nu este posibila se ofera alternativa, iar daca nu este accepata,contravaloarea excursiei se ramburseaza. Este tur de grup, nu individual.
     Program: zilnic
     VENETIA - SERENADA PE GONDOLA
      Descriere: Plimbare cu gondole cu muzicieni și cântăreți, de-a lungul Grand Canal.
      Durata: 40 minute
      Turul este supus condițiilor  meteorologice. În cazul în care desfasurarea turului nu este posibila se ofera alternativa, iar daca nu este accepata,contravaloarea excursiei se ramburseaza. Este tur de grup, nu individual.
      Program: luni – sambata

      Localizare pe harta
      ITALIA

      Anunturi importante

      Screen size: