• \* Riched20 10.0.10586 Disneyland Park

  • \* Riched20 10.0.10586 Disney Village

  • \* Riched20 10.0.10586 Walt Disney Studios

  • \* Riched20 10.0.10586 Castelul Frumoasei din Padurea Adormita

  • \* Riched20 10.0.10586 Casa lui Peter Pan

  • \* Riched20 10.0.10586 personaje

  • \* Riched20 10.0.10586 Povestea lui Pinocchio

  • \* Riched20 10.0.10586 Insula Aventurilor

  • \* Riched20 10.0.10586 Muntele Big Thunder

  • \* Riched20 10.0.10586 Calea Ferata Disneyland

DISNEYLAND PARIS - LOCUL UNDE VISELE DEVIN REALITATE 

   Disneyland Paris, cel mai mare parc de distractii din Europa, se afla în Marne-la-Vallée, un oras nou aflat în zona de est a Parisului, Franta. Complexul este situat la 32 km distanta de centrul Parisului si se afla în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.
 A fost deschis in 12 aprilie 1992, fiind al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort).
    Disneyland Paris, este vizitat de peste 10 milioane de turisti anual. In 2012, parcul a aniversat 20 de ani de existenta, cu show-uri de lumini, un carnaval si parade costumate, un tren de aventuri si multe alte atractii.
   Disneyland Paris este o destinatie de vacanta de vis pentru intreaga familie, un loc extraordinar unde distractia, emotiile, adrenalina si multe personaje din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat ce merita explorata in cele mai mici detalii.
Un loc in care povestile atemporale prind viata ca prin magie.
Un loc in care copiii si tinerii de toate varstele isi pot urma visele cele mai indraznete, iar adultii pot retrai clipe din copilarie, ajungand sa se salute prietenos pe aleile parcului cu personajele dragi ale copilăriei, ca și cum nu s-ar mai fi văzut de ieri.
   Disneylad Paris cuprinde 2 parcuri tematice: Disneyland Park si Walt Disney Studios Park. In afara celor dou parcuri se afla Disney Village – unde se afla o zona de shopping, restaurante apetisante si spectacole pentru toate gusturile. De aici iti vei putea cumpara rochia de printesa si palaria de pirat a Capitanului Jack Sparrow sau veti putea lua masa in timpul zilei.
   Aici se desfasoara diverse evenimente magice pe parcursul anului: Halloween, St. Patrick’s day, Craciun, Revelion, Festival de muzica jazz sau blues, Festivalul Rock'n Roll, Fiesta Latina, Festivalul de scurt metraje Disney & Pixar, etc.
   Peste 50 de atractii, spectacole si parade: Casa lui Peter Pan, Povestea lui Pinocchio, Castelul Frumoasei din padurea adormita, Caruselul lui Lancelot, Insula Aventurilor, Muntele Big Thunder, Piratii din Caraibe, Calea ferata Disneyland si multe altele.
    Faceti cunostinta cu personajele Disney pe care veti avea ocazia sa le intalniti la plimbare prin parc sau chiar in hotelul in care sunteti cazati. Vizitati Disnayland Paris si va veti intoarce acasa cu amintiri magice, intiparite pentru totdeauna in memorie. Deasemenea, ar fi bine sa nu uitati aparatul foto.

Localizare pe harta
Disneyland Paris

Anunturi importante

Screen size: