Recomandari !  Ce poti face intr-un city break de  5  zile la Paris?

Vizitati  Parisul macar odata,  iar daca  se poate, mai  intoarceti-va  !

Turnul Montparnasse – cea mai buna alegere pentru o panorama spre Paris. La  o inaltime de cca 210m , splendida privesliste  !

Turnul Eiffel – trebuie văzut atat noaptea cat și ziua pentru o experienta  completa

Podul Alexandre III – cel mai frumos pod din Paris, mai ales la apus. Nu sunt  de  neglijat nici celelate, recomandareanoastra  fiind sa le luati la pas pe toate,  pana  la Île de la Cité. 

Cartierul Latin – il recomandam  în special pentru mancare și suveniruri. Pretul unui meniu este intre 10 și 15 euro. Apoi, puteti vizita Panteonul , care se află în apropiere, precum și Jardin du Louxembourg.

Champs Ellysées – merita să faceti  o plimbare lejera de la Arcul de Triumf spre centru pe cel mai cunoscut bulevard din Paris.

Muzeul Louvre – pentru   muzeu  , aveti  nevoie  macar de o jumatate de zi .

Montmartre – merita  urcat dealul Montmartre, unde va asteapta o priveliste draguta spre oras si  binenteles  Sacre Coeur. In trecere puteti vizita a Moulin Rouge și Place Pigalle , care se  afla in aceeasi zona.  

Notre Damme  – celebra  catedrala 

Mijloacele de transport

Sistemul de transport din Paris e destul de usor de folosit. Poti opta pentru un  abonament de 3 zile pentru zonele 1-3 ale orasului, valabil pe toate  mijloacele de transport în comun cu excepția vaporaselor.  

Localizare pe harta
PARIS

Anunturi importante

Screen size: