• Kitzbuhel

  • Kitzbuhel

  • Kitzbuhel

  • Kitzbuhel

  • Kitzbuhel

Informatii domeniu schiabil:

Total partii: 170 km de partii pentru toate gradele de dificultate

Altitudine baza: 800 m
Altitudine varf: 2000 m

 

Instalatii de transport pe cablu:
Nr. telecabine: 10
Nr. teleschi-uri: 18
Nr. telescaune: 26

 

Kitzbuhel – Kitzbühel inseamna, ca nici o alta regiune pentru concediul de iarna, farmec cu incarcatura romantica, o provocare sportiva si chef de viata: ambianta unica, de poveste, a localitatii Gamsstadt in sezonul rece, locatie geografica unica si specificul regiunii, oferta nelimitata ce cuprinde cele mai variate posibilitati de practicare a sporturilor precum si numeroase manifestari de importanta internationala fac din Kitzbühel an de an destinatia numarul 1 ideala in sezonul de iarna.

 

Localizare: Situat intre Kitzbüheler Horn si Hahnenkamm, la altitudinea de 800 metri, se afla regiunea Kitzbühel cea mai bine situata in zona Nordwest-Staulage, cu zapada garantata in vale din decembrie pâna in aprilie. 170 de kilometri de pârtii excelent pregatite, 33 de kilometri de rute de schi marcate pe toate gradele de dificultate, parcuri de distractie pentru amatorii de snowboard, pârtii de sanius naturale, sute de kilometri de pârtii de schi fond si de rute de drumetie pe timp de iarna fac din zona de schi Kitz Ski Unlimited, care se intinde in sapte sate si in doua landuri federale paradisul absolut pentru iubitorii sporturilor de iarna din Alpi.

 

Recomandat: 6 scoli de schi din zona de schi le stau la dispozitie incepatorilor si celor care vor sa-si perfectioneze stilul precum si un numar total de 53 instalatii moderne de teleschi si telegondola ale societatii Bergbahn AG Kitzbühel care transporta zilnic fanii sporturilor de iarna pe versantii si pe pârtiile inzapezite, cabane pentru schiori si snack baruri alpine.

 

Activitati “apres-ski”:  Cu o oferta cuprinzatoare de posibilitati de practicare a sportului si evenimente sportive, turistii isi pot exersa limitele sau pot participa in calitate de spectatori la evenimente de prima clasa. Indiferent ca este vorba de schi, sanius sau de drumetii pe schiuri –  Kitzbühel are pentru fiecare amator de sporturi oferta adecvata.

Indiferent ca este vorba de drumetii relaxante in piata de Craciun din Kitzbühel pe parcursul „staaden Zeit“,de participarea la cel mai notabil eveniment de schi al anului – la legendara cursa Hahnenkamm- sau la un confortabil Après-Ski: Kitzbühel va face sa traiti pe parcursul lunilor de iarna farmecul unic al unui mic oras monden intr-un mod de poveste. Ospitalitatea si cheful de viata primesc aici o semnificatie noua. Cine vrea sa traiasca fascinatia orasului Kitzbühel pe propria piele, acela trebuie sa intreprinda o sesiune de shopping prin orasul acoperit de zapada.

 

Acces:

Cu trenul: Kitzbühel (în staţiune) 

Cu avionul: Salzburg (cca. 75 km), Innsbruck (cca. 100 km), München (cca. 165 km) 

Localizare pe harta
KITZBUHEL

Anunturi importante

Screen size: