• Seefeld

  • Seefeld

  • Seefeld

  • Seefeld

  • Seefeld

Informatii domeniu schiabil:
Total partii: 45 km de partii pentru toate gradele de dificultate
Altitudine baza: 1200 m
Altitudine varf: 2100 m

Instalatii de transport pe cablu:
Nr. telecabine: 2
Nr. teleschi-uri: 15
Nr. telescaune: 5

Seefeld – renumele statiunii ca zona principala pentru schi fond se datoreaza mai ales faptului ca a fost locul Jocurilor Olimpice de Iarna de doua ori. Flacara olimpica s-a aprins pentru prima data in 1964 si apoi in 1976, atragand de fiecare data mii de turisti si de pasionati ai sporturilor de iarna. Datorita acestor fapte, regiunea se bucura de 262 km de piste de schi fond si dispune de 140 km de trasee pentru “nordic walking”.

 

Localizare: Situat intr-un scenariu de munte,  printre rezervatia Karwendel, masivul Wettersteisn si rezervatia Wildmoos, Seefeld este un adevarat paradis atat pentru entuziastii sporturilor de iarna cat si pentru cei care cauta odihna si liniste.
Se afla la aprox.25 km de Innsbruck.

Recomandat:
Este ideala pentru incepatori si intermediari, oferInd 45 km de partii de schi. Aceste partii sunt deservite de 25 instalatii pe cablu.
Si snowboarderii sunt bineveniti la Crazy Hole Funpark! Gasesc un paradis pentru snowboard in regiunea Rosshutte.
Regiunea este recomandata in special familiilor si a grupurilor datorita varietatii sporturilor de iarna si a posibilitatilor de apres-ski.

Activitati “apres-ski”: De la schi nocturn si 5 partii de sanius pana la 2 piscine acoperite, cu sauna si oferte wellness, fiecare membru de familie gaseste posibilitati de distractii.

 

Acces:

Cu masina: dinspre (EST) Munchen sau Salzburg autostrada A93 pana la Kufstein apoi A12 pana la Innsbruck.

Din Innsbruck cautati iesirea spre Zirl dupa care urcati muntii Zirler Berg aproximativ 12 km si ajungeti in Seefeld.

Cu trenul: gasiti legaturi bune din Muchen si Innsbruck catre regiunea olimpica Seefeld; dinspre Munchen trenurile rapide ICE opresc in Seefeld; gara este situata in apropierea zonei pietonale.

Cu avionul: aeroportul din Innsbruck este principala poarta catre Tirol.

Localizare pe harta
SEEFELD

Anunturi importante

Screen size: